Keynesi 4F3'e İsteyelim
|
Kriptolar Çıkmayacak Moruk
Bana 50.000 dolarlarda birileri bunu söylüyordu, hatta benim tüm paramı buraya yatırmamı büyük bir aptallık olduğunu düşünüyorlardı ve gördüğünüz üzere bitcoin şu an 95.000 dolar civarında ve daha çok fazla çıkacak. DAHA ETHEREUM VE ALT COINLER HAREKETE BAŞLAMADI.
Olacakları tahmin edemiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Prefabrik olmayacak. Betonarme olacak. Normalde ben müstakil bir ev istiyorum fakat diyorum 3-4 kat yapıp hepsini kiraya mı verdirsem?
150 Metrekareyi geçmeyecek ev. İstanbul'da olacak 2 sene müddet var ev yapılması için.
Sayısal Dersleri Geçip Ezber Derslerden Patlamak
Herkesin Bir Anda Kripto Uzmanı Kesilmesi
|
Pusuya Yattık Bekliyoruz
Toki Müstakil Arsamın Sözleşme Tarihi Belirlenmiş
25 Mayıs 2025 tarihinde sözleşme başlayacak. Araba niye mi almıyorum? İşte bu yüzden. Oraya dikilecek bina için ilk etapta rahat 5m para lazım. Araba en kolay iş sonrasında.
RTX 3060 12 GB OC Aldım Yanına 900 Watt UPS
18 K ekran kartı 6 ay taksit, 3 ayda UPS taksidi var.
Sunucu neredeyse hazır.
Totalde 25k'ya mal oldu bana.
Bu Dubai Çikolatası Mevzusu Sıktı
Bir ara her yeri lokmacılar basmıştı şimdi bu...
Popüler olan çoğu şey niyeyse bana itici geliyor.
116 Kilodan 103 Kilolara Gerilemek [Takım Elbise Önerisi]
100'ün altına hedefim az kaldı.
Biraz daha kilo verip kendime takım elbise almak istiyorum. Sizce takım elbiseyi nereden almak mantıklı? Kaliteli yırtılmayacak bir şey arıyorum.
Fast food'u arada yiyorum hayvan gibi yemek yesem bile artık kilo almamaya başladım. 100 Altına düştüğümde biraz daha yüzmeye ağırlık vereceğim.
Hedefim 80-90 arası ilk etapta ancak bana bir takım lazım bu kilolarda sırıtmayacak bir şey.
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 3 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.750 (Bu ay: 9.750)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic