Bildirim
A101 Şube Yanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Etlere bak be harbiden firsat helal olsin
izmirde olsa 5er kilo alinirmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tebrikler Bekir kardeş ne online de ne reel piyasada hic bir sıcak fırsatı kacirmiyorsun. Keyifle izliyoruz.
Peynirden hiç bahsetmemişsin. Lokum gibi bozbeyi ezine kilosu 15 liraya geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 3 Mayıs 2017; 21:11:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (: ʞoʎ ʎǝsiq uǝpiƃ sɹǝʇ ɯiʎiʎi uǝq -
Rafları kurutmuşşsun nereye gelelim. Mağazanın kapanmasına 3 dk kala ilan açmışsın :) _____________________________ -
Satilik/kiralik şube firsati sandim
Bi seferinde bende denk gelmistim boyle indirime ama skt leri cok yakindi
nerden alıyon bu ındırım kokusu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
5 kilo alinsa kusbasi dipfreze. Atilsa gunluk yarim kilo kisi basi rahat yenir 10 gun goturur
Son kullanma tarihleri nasıl?
Genelde marketlerin çoğunda son kullanma tarihi yakın olan ürünleri bu şekilde elden çıkartırlar._____________________________ Göğün Direği Alınana Kadar "Ay Yıldız" Hüküm Sürecek. -
A101 in kıyması cok kotu bir kez aldik tovbe kiymadan baska herseye benziyor tadi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yan A101 yan 5 kamyon odunla geliyom yan..! Adamdaki azmi taktir ettim kasadan geçtikten 13 dk sonra eve dahi gitmeden, ellerinde poşetlerle SS'li konu açmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 3 Mayıs 2017; 23:14:48 >
Anlatım bozukluğu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ hep can sıkıntısından -
Bu tür marketlerden et, kıyma alırken dikkat edin ve kısa sürede tüketmeye özen gösterin. 3 kuruş ucuza alacağım diye sağlığınızdan olursunuz mazallah.
Torku süt reyonda 1 adet kalmıştı.
Kasiyere kolilerce alabileceğimi söyleyince beraber reyona döndük.
Dolabın en dibinde pastaların arkasına gizlenmiş süt kolisini çıkardı.
Abi bunu da yağmalamışlar dedi kolide kalan 6 taneyi alanildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tüm insanlığa selam olsun ! -
şube yanıyor deyince bende gerçek yangın çıktı zannettim :) _____________________________ kendi isteğimle uzaklaştım -
Dönerlerin son kullanma tarihi bugün 04.05.2017 büyük olasılık diğerlerinde bugündür yada yakın tarihtir. Etlerin bir pakettinde 06 diğerinde 08 gördüm.
A101 et ve işlenmiş gıda konusunda bazen dikkatsiz oluyor. 2-3 defa son kullanma tarihi 2-3 gün geçmiş bu tarz ürünleri raftan indirmeden sattıklarına şahit oldum. 1-2 defada dikkatsizce aldığım ürünleri eve gidince son kullanma tarihinin geçtiğini fark edip fişiyle iade için geri döndüğümü hatırlıyorum.
A101 et ve işlenmiş gıda konusunda dikkat etmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 4 Mayıs 2017; 5:32:8 >_____________________________ Telif Hakları Blue_brownie v3.7.0 Release Candidate 1 © 1981-2021, ve
Laumexs&amp;amp;amp;amp;Brownie Ltd.
Integrated by BBrownie Team 1998 :: jvbPlugin R1012.366.1 &amp;amp;#39;e Aittir. -
Yangın sönmüştür artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
nerden alıyon bu ındırım kokusu
Bana 19 tl ye kuzu kuşbaşı 1+1 olması lazım kg 19 yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tuvnera bu ölücü ölü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- türk telekom petrol ofisi
- tchibo kahve makinesi hediye
- temu kod
- amazon kasım indirimleri
- whatsapp indirim kanalları
- kara cuma indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android