Şimdi Ara

Temu Kampanyalar gizli kod ve indirimler reklam atmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
22
Favori
3.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar temu açıldığı günden beri edindigim yeni ve eski üyelerin işine yarayacak tüm kampanya ve indirim kodları bu başlık altında toplayalim

Lütfen Ürün ve link paylaşmayın

Bilmeyenler için bu kodlar arama kismina yazilir

Kim hangi kodları kullaniyor ve yardımcı olmak isterse burdan birbirimize aktaralım

emek için teşekkürü çok görmeyin bol kazançlar

claim credit : %50 kredi iadesi 510 tl ye kadar 7 gün boyunca toplanır krediler silinmez
    Temu  Kampanyalar  gizli kod ve indirimler reklam atmayin

wincredit : kargo yapilinca kredi direk iade 1000 tl veya 600 tl gibi rakamlar cikar ürünler kargo yapılınca direk hesaba gelir kredi silinmez sepet tutarının %4 ü puan olur

farmland  : ücretsiz hediye ve kupon için oynayabileceğiniz oyun

flash 99 : 1 ürün ücretsiz ve 600 tl uzeri sipariş verilmeli tutar kura göre değişiklik gösterebilir

newuserfree00 : 3 adet ücretsiz ürün alabilirsiniz 1000 tl civarinda sepet olmali ödeme yapilinca 3 adet ürün vergi ödemesi gelir almış olursunuz

hattrick : 4 ücretsiz ürün alabilirsiniz çevresi olana kolay paylaşım yapılarak kazaniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 23 Mayıs 2025; 20:8:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu bedava hediyelerde orada açılan sayfada sunduğu ürünleri almak zorunda bırakıyor seni. Sepete eklediğin ürünü almak mümkün değil mi ? 3 Bedava ürün seçtirip geri kalan atıyorum 1000 Tl lik kısmı da yine sepet harici seçtiriyor. Boyle olunca da yorum vs adam gibi okumadan sana sunduğu ürünleri almak zorunda kalıyorsun. Zaman da kısıtlı olunca her seferinde 10 liralık malı 13 liraya satip bedavaları oradan çıkarıyor diye düşünüyorum her seferinde. 1 alısverisimde 2 tane sanıyorum bedava ürün verdi ama almış olmak için aldım. İhtiyacım olan mal değildi yani .

ek olarak :

claim credit : %50 kredi iadesi 510 tl ye kadar 7 gün boyunca toplanır krediler silinmez ...

Burada 510 lira 7 gün boyunca her gün bir parçasının mı kullanırsın ya da 7 gün sonunda hepsini mi kullanabilirsin. Burada krediden anlamam gereken 510 lira indirimli ürün almak olmalı sanıyorum.

Teşekkürler

• faddu kullanıcısına yanıt
    1. si arama yaparak alacağınız ürünleri eklerseniz basitçe temuya girdiğinizde bir kod girmeden direk arayın ve alacağın ürünleri araştırmaya calis kod girip kampanya ya gecin orada da cikar urunler

2. si kredi iadesini hergün girer toplarsın urunler kargo yapilinca toplama bitmeden de harcarsin aldığın miktarı son günün sonunda hepsini de harcarsin

• Arkadaslar bin tl kredi icin 2 alisveris yaparak islemleri tamamladim ama kredi gelmedi geldiysede nereden görebilirim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temu  Kampanyalar  gizli kod ve indirimler reklam atmayin

turk Telekom temu kodu dağıtıyor kampanya lardan al8n mobilden

• ares24 A kullanıcısına yanıt
    kargoya verilince gelir

• flash 99 : 1 ürün ücretsiz ve 600 tl uzeri sipariş verilmeli tutar kura göre değişiklik gösterebilir

Bu kampanyada ücretsiz ürün için vergi alıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Algida kod ve daha daha kod
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flash 99 kampanyasını kullanmak istedim.2 ürün seçtirdi 650 tlik alışveriş tamamladım ve ödemeyi yaptım ama sepette sadece benim ürünlerim gözüktüğünden iptal ettim siparişi..Ben mi yanlış yaptım yoksa süreç böyle mi ilerliyordu ?

• FerreT kullanıcısına yanıt
    ürünlerin ödemesi yapilinca ücretsiz urunler icin tekrar ödeme cikar vergi olayı yani vergi odemesi de yapılır sonrasinda

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

bende bişey çıkmadı bende iptal ettim..cevap için tşkler

kaça kaç indirim sağlıyor türk telekom

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    yaziyor resimde bak fiyatlar 700 e 100 diye değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 15 Mayıs 2025; 19:33:28 >
  • Iyi paylasim olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MichaelMyersSTAB kullanıcısına yanıt
    reklam yapmayın

Konu başlığında kodlar indirimler kampanyalar falan yazıyor ne yazmamizi bekliyordun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.