Şimdi Ara

[SATILDI] 27K HEDİYE ÇEKİ / (TEKNOSA, BİM , HEPSİBURADA, PETROL OFİSİ VS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Elektronik #Teknosa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şirket tarafından setcard flex olarak tanımlanan kupon kodunu talebe göre dönüştürerek satmak istiyorum. Setcard flex olarak internete yazarak nerde geçtiğini net olarak görebilirsiniz ancak kısaca geçen yerleri yazayım. TEKNOSA, BİM, A101, HEPSİBURADA, PETROL OFİSİ, Setcard restorant ve market bakiyesi gibi kuponlara dönüştürülebilmektedir. Amacım tek seferde satmaktır. Düşündüğüm fiyat yüzde 11-12 gibi bir kırım ile 24k olarak vermektir. Yüklü benzin alacak yada telefon almayı düşünenler için makul olabileceği kanaatindeyim, diğer kupon kodları açısından çok mantıklı olmayabilir ancak setcard flex sitesinden inceleyip dönüş yapabilirsiniz, iyi forumlar herkese.
    Not:
    Teknosa kodu mağazalarda ve online olarak Teknosa satıcılarında geçmektedir.
    Hepsiburada kodu Hepsiburada satıcılarında geçerlidir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba diyelim yakıt için aldık süreç nasıl işliyor yakıt almak için kodu vs mi söylüyoruz anlamadım

• Hocam Setcard flex uygulamasında petrol ofisi kullanımı için böyle yazıyor, önce petrol ofisi uygulamasına üye oluyorsun ve uygulamaya girdiğin telefon numaran ve telefonundaki petrol ofisi uygulaman ile kasada ödeyebiliyorsun. Ben kod veriyorum onu uygulamaya tanımlaman yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkc50 -- 18 Nisan 2025; 12:5:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.