Şimdi Ara

A101 Aidata All In One Fit i5 Bilgisayar 2199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
17.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2299 ama 100 TL indirim uyguluyor 2199 TL
    https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-all-in-one-fit-tumlesik-bilgisayar/

SADECE ONLİNE

120 TL üzeri ücretsiz kargo

Sepetinizdeki Her 225 TL Harcamanıza 25 TL İndirim

ÜRÜN BİLGİLERİ

- Klavye mouse ile birlikte.
    - Türkiye'nin bilgisayarı / Türkiye'nin işletim sistemi
    - Aidata all in one bilgisayarlar evden çalışmak ve evden eğitim için ihtiyaç duyacağınız tüm yazılım kurulu halde sunulur.
    - Tübitak'ın geliştirdiği Pardus halihazırda pek çok devlet kuruluşunda kullanılan kullanımı kolay, esnek ve yüksek performanslı bir işletim sistemidir.
    Teknik Özellikler;
    - CPU : intel i5 3210 M
    - RAM : 4 GB DDR3
    - HDD : 120 GB SSD
    - Ekran : 21,5" Full HD
    - Kamera : 2 MP dahili
    - Hoparlör : dahili
    - Mikrofon : dahili
    - Wi-Fi : 802.11 AC
    - Klavye : Aidata Q USB
    - Mouse : Aidata optik USB
    - İşletim sistemi : Pardus
    - Ofis : Libre Office
    Üretim Yeri: Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 1 Aralık 2020; 19:25:35 >

• Kim bakar işlemciye, kim takar işlemcinin üretim tarihine... Depoda kalmış malları al, hepsini biraraya getir, nasıl olsa ucuza alınmışlardı.. Üzerine ucuz pardusu da kur, al sana bu zamanda şamda kayısı PC.. Nasılsa çok kimse işlemcinin geçmişine veya ddr3 ün ne olduğuna bakmıyor.. EBA ya giriyor mu, karşında öğretmeni görüyon mu, ... gerisi teferruat.. zaten amaç da bu... salgından dolayı ihtiyaç haline gelen bir pc yi kasa ve ağırlık derdi olmadan tek bir ekranı kavrayarak istediğin yere götürebilmek ve makul bir fiyata almak... bu eba derdi olmasa eminim böyle bir pc piyasada satılmazdı

bu işlemci şu an benim thinkpad x230'da bulunan işlemciden (3320m) %5 daha yavaş olanı. Ben bu işlemcide windows 10 üzerinde yazılım geliştirip, yanına 2 tanede sanal makine açabiliyorum. Linux üzerinde bu işlemci fişek gibi zaten. Her türlü ofis ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. İşlemci ile ilgili kafasında soru işareti olanlara duyurulur.

Evde kullandığım laptop, i5 3. nesil, 120 GB SSD takıp diskini de dvd yerine aldım, TV'ye bağlayıp Netflix seyrediyorum.

Çocuğa zamanında seri sonu diye Sony Vaio Tap 20 aldım, bunun gibi AIO. İşlemcisi i5 4. nesil, 4 GB ddr3. Ona da 120 GB SSD taktım ama başka bir disk yuvası yok, içinden çıkan diski USB 3.0 bir harici kutuya koydum. USB olarak da 2 tane USB 3.0 var, kendi klavyesi bozulduğu ve kendi mouse'u da pek ergonomik olmadığı için, USB'lerden biri Logitech MK220 sete gitti.

Bu tür cihazlar, BF5 oynamak isteyen küçük bir müşteri kitlesine yönelik değil, ofis ve ev için kullanacak, arada belki eski ve basit oyunlara göz atacak kalan çoğunluğa yönelik. High End dediğimiz kesim de BF5 oynamak isteyen küçük müşteri kitlesinin bile sadece %2'si oluyor. (Kynk: Steam)

• Fan var değil mi bu makinelerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan vpn ile çalışırken sıkıntı çıkarır mı acaba? Evdeki bilgisayarı kör topal kullanıyorduk, çalışıyor ama bugün ekran hiç gelmiyor artık
  • Bu arada sepette 200 tl indirim yapması gerekirken 100 tl indirim yapıyor
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt
    100 TL ye kadar indirim yapabiliyor kampanyada yazıyor
  • 3210m çıkış tarihi Q2'12. Ek bilgi olarak yazıyorum, bu fiyata 10. nesil olamayacağının farkındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

3210m çıkış tarihi Q2'12. Ek bilgi olarak yazıyorum, bu fiyata 10. nesil olamayacağının farkındayım.

Bende bunu belirtmeye gelmiştim. 8 yıllık eski bir teknoloji almak yerine 2.ele yönelmek çok daha mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O işlemciyi nereden bulmuşlar bu devirde. Sanki çok eskiden kalma bilgisayar bunlar. Ram DDR3. İş görür fakat işlemci düşündürüyor

• hayırdır bu pc ler depoda falanmı kalmış 3. nesil ddr3 sıfır pc kaldımı ya piyasada :)

• Bu aralar bir çok yer bu şekilde i5-i3 işlemci basıyorlar piyasaya. Fiyat uygun gibi ama model 2012... fiyata bakılırsa günlük ihtiyaçlar için iş görür ötesini beklememek lazım.

• Işlemci çok ama çok eski. Aman i5 diye atlamayın sakın
  • Bence ofis işleri ve canli dersler için ideal.
    Bu fiyata gayette alınabilir. Sadece SSD en az 256 olsa iyiymiş.
  • Kim bakar işlemciye, kim takar işlemcinin üretim tarihine... Depoda kalmış malları al, hepsini biraraya getir, nasıl olsa ucuza alınmışlardı.. Üzerine ucuz pardusu da kur, al sana bu zamanda şamda kayısı PC.. Nasılsa çok kimse işlemcinin geçmişine veya ddr3 ün ne olduğuna bakmıyor.. EBA ya giriyor mu, karşında öğretmeni görüyon mu, ... gerisi teferruat.. zaten amaç da bu... salgından dolayı ihtiyaç haline gelen bir pc yi kasa ve ağırlık derdi olmadan tek bir ekranı kavrayarak istediğin yere götürebilmek ve makul bir fiyata almak... bu eba derdi olmasa eminim böyle bir pc piyasada satılmazdı

• İ5 diye alanlar çıkar mutlaka, ama celerondan iyidir onu da unutmamak lazım. Şu piyasa da fiyat normal.

İkinci el diyoruz da, i7 diye 3. 4. nesil notebooklara 5-6 bin lira isteyenleri de göz ardı etmemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işlemci şu an benim thinkpad x230'da bulunan işlemciden (3320m) %5 daha yavaş olanı. Ben bu işlemcide windows 10 üzerinde yazılım geliştirip, yanına 2 tanede sanal makine açabiliyorum. Linux üzerinde bu işlemci fişek gibi zaten. Her türlü ofis ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. İşlemci ile ilgili kafasında soru işareti olanlara duyurulur.

• Benim 8 yıllık dizüstündeki işlemci :) lenovo z580

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlemcili dizüstü kullanıyorum performansı gayet yerinde. Takılma tekleme gibi şeyler yok ki ssd bile yok cihazımda. Render yaparım twitchte yayın yaparım demiyorsanız performans konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 1 Aralık 2020; 20:33:59 >
  • Markayı bir an adata ile karıştırdım dedim lan bunlar türkmüymüş  

• Videodaki arkadaş aynî işlemci ve kasadaki bilgisayarı incelemeye çalışmışhttps://www.youtube.com/watch?v=EW3JQCD-aIM&feature=youtu.be
  • 2013 de bu işlemciyi kullandım
    pentiumu arattırdı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.