Bu cihaz f/p açısından gerçekten iyi. Bu fiyatlardan alabiliyorsan tabii ki ikinci el tercih edilmez. Ama ikinci el piyasasını küçümsemeyin.Tüm dünyada yaygın. İkinci elin hep alıcı kısmında olan biri olarak söylüyorum. Televizyon dahil birçok ürünü çok uygun fiyatlara aldım. Önemli olan ihtiyacınızı gidermek. Testlerinizi yaparsınız alırsınız. elindeki üründen sıkılan, oyunda istediği performansı alamayan, ihtiyacı kalmayan, teknolojinin en son ürünü hep elinde olsun isteyen birçok insan var. Özellikle teknolojik ürünlerde sıfır ürün aldığında sorun yaşamıyormusunuz sanıyorsunuz. Telefon düşmüş, küçük bir darbe almış, ondan sonra kullamışsın bayağı bir, arıza kullanıcı hatası. Arkadaşım büyük bir teknoloji şirketinden iphone aldı. Telefon bozuldu. Firmaya götürdü, bu telefon daha önceden açılmış dediler. Hiçbirşey ispatlayamadı. Aynı sorundan telefonum 4 kere tamire gitti. Sorunu çözemediler. Sonra garanti süresi doldu dediler, yapmadılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusinami19 -- 6 Aralık 2020; 15:20:31 > |
A101 Aidata All In One Fit i5 Bilgisayar 2199TL (4. sayfa)

-
-
Ürün bitmiş yeni görüyorum almazdım zaten ama işlemci soketlidir muhtemelen, güzel bir 3.Nesil i7 + RAM ile güzel olur sanırım.
Zamanında 3-4.nesil ikinci el dizüstülere bakardım almadığıma pişmanım işlemcisini yükseltip çok rahat kullanabilirdim. Grafik performansına ihtiyacı olmayanlar için eski üst seviye işlemciler hala kullanılabilir durumdalar.
-
Ürünü aldım. büyük ekran vs olmasi güzel. ben beğendim. laptop gibi sessiz değil biraz fan sesi var. toz lekesi vardi icini açtım.temizledim. temiz ürün. kullanılmış vs değil. icinde toz yoktu yani kullanılmış falan değil . memory ram islemci vs görmedim. alt kısmına kadar sokmedim. pardus kurmak için kutudan çıkarıldı. bence win 10 kurdum gayet güzel oldu. hizi iyi. is görür. ekran parıldama yapıyor. sesi az. içine hoparlör takilir boşluk var içinde . mikrofon sesi kötü fan sesi geliyor çünkü. kamera is görür. vga gibi. cok kaliteli değil. ekran yansimasi da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 6 Aralık 2020; 19:44:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediklerine bi tık daha özen gösterselermiş keşke. Zira eba amaçlı ürettiklerini düşünüyorum. Özellikle mikrofon ve ses önemliydi.
Artıları:
1. Ekran boyutu çok iyi. İnce ve çok şık.
2. Resimlerde 2 USB görünüyordu. Sağ tarafta 2 tane daha USB girişi var.
Eksileri:
1. HDMI girişi yok.
2. Arka tarafta kabloların takılacağı yer çok terste. Kulaklık, USB vs. takılınca kablolar alttan sarkıyor çirkin bir görüntü oluşturuyor.
3. Açar açmaz çok yüksem bir fan sesi başlıyor. (Aidata’yla görüştüm. Biosta fan ayarı var ama pasif yapmışlar. Bir işe yaramıyormuş. Fan hiç kapanmıyor. Sürekli çalışıyor.)
4. Fan sesinden kaynaklı mikrofon çok kötü çalışıyor. Bu nedenle tamamen işlevsiz kalıyor.
5. Ekranın ortasında beyaz bir leke var. Çıkmıyor.
6. Ses seviyesi eski dizüstü bilgisayarlar gibi. Çok kısık.
Özetle eba için aldığımdan dolayı en azından garantili cihaz diyerek kendimi avutabilirim. Ekstra bir mikrofonla iş görür. Fan sesini de düzeltmeye çalışacağım. O zaman günlük kullanım için ideal seviyeye gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin86 -- 10 Aralık 2020; 23:2:35 >
-
https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-all-in-one-fit-tumlesik-bilgisayar/
Tekrar stoğa girmiş ama fiyat artmış ve indirim kampanyası da sona ermiş. Ben aldığımda 2179tl ye gelmişti.
Bu arada gayet memnunum. Windows 10 yüklendim
arkadaşlar resimlerinde hdmi girişi gözüküyor ama yok denmiş bilgisi olan var mı?
-
-
Teşekkürler kardeşim. -
Dün bilgisayarıma harici HDD taktığımda güç kablosunda bir temassızlık oldu. Ben de kablosunu oynatırken USB ler gitti. NE taksam görmemeye başladı. Bu sabah hemen erkenden hiç aramadan direk navigasyona yazıp Kavacıktaki yerlerine gittim. Benimle çok iyi ilgilendiler. Bir saat içinde garanti kapsamında anakartımı değiştirdiler. Çok sağ olsunlar. Çok memnun kaldım.
Bu arada yeni bir BIOS güncellemesi yüklediler. Yakında indirmeye de sunulacakmış sanırım. BU sayede ilk çalışmadan itibaren hep ful hızda çalışan ve kısılamayan fanlar normal notebook fanı gibi ilk açılışta sessiz. Yük bindikçe, ısındıkça hızlanıyor. Mükemmel olmuş.
Tabi bu sayede mikrofonda eskisi gibi fan sesinden o kadar etkilenmiyor.
Bu siteden sürücüleri kontrol edersiniz.
http://ftp.aidata.com.tr/T%C3%BCmle%C5%9Fik%20AIO%20B%C4%B0lgisayar/H65//
-
Bunu duyduğuma sevindim. Gerçekten fan sesi çok rahatsız edici. Umarım bir an önce yeni güncelleme yayınlanır. Bilgi için teşekkürler. -
https://forum.donanimhaber.com/aidata-firmasina-tesekkur-postudur-all-in-one-fit5-pc--147984131
Buraya da bir teşekkür postu açtım.
-
Site 404 hatası veriyor. FTP dizininde A101 klasörü var. Acaba bu ürün mü bizim ki?
25 Aralıkta yüklenmiş bir dosya var.
http://ftp.aidata.com.tr/Tümleşik%20AIO%20Bİlgisayar/H65/ b -
Hayır, aşağıda All in One PC yazan içinde HM65 linki. Çünkü amakartımız Intel HM65 -
-
Arkadaşlar sıcağı sıcağına canlı dersten bildiriyorum. Bu BIOS güncellemesinden sonra mikrofonun ses alması sorunu tamamen bitti. :) Harici web cam imi bağlamadan bilgisayarın üzerindeki kamera ve mikrofonla yaptım derslerimi ve öğrencilerim sesimin çok iyi geldiğini söylediler.
Zaten yukarıdaki postta belirttiğim gibi fanlar sonunda yavaş çalışıyor. Dolayısı ile de ses yok. :)
-
Geçen hafta arkadaşıma sipariş ettiğimiz AİDATA Git5 All İnOne PC de dün geldi. Windows 10 kurulumunu gerçekleştirdik.
Şu an hala şu linkten satın alabilirsiniz.;(Şu an stokta yok ama daha öncelerde de olduğu gibi tekrar girer stoğa)www.a101.com.tr
Aidata Fit i5 All In One Tümleşik Bilgisayarhttps://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-fit-i5-all-in-one-tumlesik-bilgisayar?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Ben A101 Online da ilk seriden alanlardanım. Bendeki ile dün arkadaşıma gelen PC ler arasında bazı olumlu farklar var.
• Eskilerin ekranı kapsayan kasa ile yenilerinki değişik. eskilerin soğutma fan havalandırması sağda iken yenilerde arka üstte.
• Bizim eskilerde HDMI çıkışı yoktu bunda mevcut.
• Eskilerde sadece 4 adet USB2.0 varken yenilerde 4 adet USB3.0 + 2 adet de USB2.0 var. Bu arada dördü altta, ikisi arkada. (Bisimkilerde sağda idi)
• Dolayısı ile anakart falan komple farklı.
• İşlemci aynı 3210M
• SSD bizim eskilerde EZcool idi yenilerde değişik bir marka.
• Kamera+mikrofon çipi aynı
• Hoparlör aynı
• Bluetooth4.2 modülü de farklı sanırım
Fotoğraflarla göstermeye çalışacağım.
-
merhaba bunda ram nagi model ve max. ne kadar dstekliyor ? Ram slotu tek sanırım
-
Ram skoru tek. 8gb destekliyor. İçinden Kingston çıktı benimkinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki yani ilk satılanda Kingston vardı ama hemen yukarıda paylaştığım arkadaşıma aldığımızda hi-level trium çıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X