Şimdi Ara

A101 Aidata All In One Fit i5 Bilgisayar 2199TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
17.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ussuz

Markayı bir an adata ile karıştırdım dedim lan bunlar türkmüymüş  

sen vitaminken 1997 kasım ayında bu firmanın 18.750.000 liraya sattığı 1 aylık çevirmeli internet şifresiyle internete bağlanırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012de aldığım i3 (2.nesil) hala iş görüyor, sadece ssd takviyesi yaptım. Bu cihaz da kapsamlı oyun kaldırmaz tabi ki fakat internet, eba, ofis vb. işleri rahatlıkla uzun süre görür.

Geçen sene alıp uzun süre kullanayım dediğim cihazlar (son nesil i5, ssd vs.) 4bin iken şu an 7-8 bin olmuş, bu piyasada 2100 liraya makul cihaz.

• Benim ilk nesil i10 işlemcili exper nr81a var. Forumda konusu bile vardı. Ssd ve ram takviyesi ile photoshop bile çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran hariç avantaji yok bu fiyata Çinliler fansiz tv box gibi ryzen 3550h li 2700u lu veya i7 7500u, i5 7200u ddr4 8 gb ram 256 ssd li makine veriyorlar fan derdide yok mis , bir monitor daha al arkasina monte et aynı şey, ama görünüş olarak bu daha kompakt şık tabii ki benim dediğim çözümse daha sessiz daha güncel ve hızlı, ayrıca cinlilerinkine ssd ram hdd takviyesi yapılıyor buna hiç sanmıyorum, alacaklarin bilgisine

• biraz zıt bir sistem olmuş. 22 fhd ekran iyi diyosun ama bu ekrandan verim alacak işlemci ve ekran kartı yok. yani bilemedim. basit işler için düşünülebilir diyceğim

bi de yanlış görmediysen 2 usb var. birine mouse kalvye taksan geriye kaldı tek bir usb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 1 Aralık 2020; 21:8:4 >
  • Bilen varsa merak ettiğim bir soru var, ona göre alacağım.

Hafıza bir şekilde artırılabiliyor mu? SSD için içinde ek bir yer var mıdır acaba? Yoksa içindekini çıkarıp değiştirmek şart mı? 120G bişeye yetmez malum...

İşlemci eski tamam iyi güzel ama 2000₺ civarına daha iyisi var mı? Yok :p gündelik işlerini yapan sadece internette gezinen kişiler için bulunmaz nimet bence yine de...

• Ram ilavesi mümkünse gayet iyi fiyat. Ayrıca işlemci yükseltmesi yapılabilirse 2,5 civarına bir şeye benzer.
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tv box hangisi? Ryzen...???

• TÜKENMİŞ.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 1 Aralık 2020; 21:42:44 >

• Umut K. kullanıcısına yanıt

Tutabildiğini iddia ediyorlar, dışı full alüminyum ısıyı dışarı atıyor bu da dış sıcaklığa çok bağlı olur diye düşünüyorum yaşadığınız şehir önemli, youtube da bazı testler var crysiste falan 65 derecelerde geziyor. Henüz edinmedin, emin konuşayamayacağım.

• Bu piyasa şartlarında iş görür makine ama aidata mı kaldı.batmamış mıydı

• Tam böyle uygun fiyatlı pc arıyordum ne çabuk tükendi

• hamido H kullanıcısına yanıt
    Aidata Casper'ın kurumlara yönelik markası.

• Evde kullandığım laptop, i5 3. nesil, 120 GB SSD takıp diskini de dvd yerine aldım, TV'ye bağlayıp Netflix seyrediyorum.

Çocuğa zamanında seri sonu diye Sony Vaio Tap 20 aldım, bunun gibi AIO. İşlemcisi i5 4. nesil, 4 GB ddr3. Ona da 120 GB SSD taktım ama başka bir disk yuvası yok, içinden çıkan diski USB 3.0 bir harici kutuya koydum. USB olarak da 2 tane USB 3.0 var, kendi klavyesi bozulduğu ve kendi mouse'u da pek ergonomik olmadığı için, USB'lerden biri Logitech MK220 sete gitti.

Bu tür cihazlar, BF5 oynamak isteyen küçük bir müşteri kitlesine yönelik değil, ofis ve ev için kullanacak, arada belki eski ve basit oyunlara göz atacak kalan çoğunluğa yönelik. High End dediğimiz kesim de BF5 oynamak isteyen küçük müşteri kitlesinin bile sadece %2'si oluyor. (Kynk: Steam)

• 1900e 7. Nesil i7 almıştım ikinci elden 5 aylık. Çok şanslıymışız o zamanlar ya 😀

• Almayı düşünüyordum tükenmiş.

Bence bu fiyata oyun ve program harici kullanım için uygun bir fırsattı.

• dün gece birkaç stok gelmişti kısa sürede tekrar bitti.

• Bu cihazın üzerindeki hdmi bağlantısı çıkış mı giriş mi?

Girişse bu cihazı projeksiyona televizyona vs bağlamak çok zor

Çıkışsa bu cihazın ekranını başka bilgisayara bağlamak, monitör olarak kullanmak imkansız

Duruma göre hem giriş hem çıkış olarak kullanılmıyordur herhalde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.