< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Aidata All In One Fit i5 Bilgisayar 2199TL (3. sayfa)

-
-
2.el notebooklar 2500den aşağı yok. bence de ihtiyacı olan denk gelirse alabilir.. 3. nesil "m" mobil işlemciler anakarta lehimli değil değişebiliyor. i7-3630gm gibi... hali hazırda autocad vs çalıştıran 3.nesil i5li cihazlar iş yerinde kullanılıyor. anakart tek rem desteklese bile 8gb tek rem takılabilir. gayet güzel w10 yüklenebilir. sıkıntı olmaz
-
Fiyat iyi bence şu zamanda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8gb ram 240gb ssd olan modeli varmış
-
Yıl 2020 hala 3.nesil işlemcili laptop satılıyor, fiyatı 2199 ve herkes bu ürünün peşinde :)))
Enteresan günler yaşanıyor.
-
Hocam bu bilgi tüm notebook markaları için geçerli mi?
-
Notebook işlemcisi yükseltmesi yapacaksanız anakartınızın desteğini araştırın. Soket uyum sağlasa bile chipset uyumsuz olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: UssuzHocam bu bilgi tüm notebook markaları için geçerli mi?
-
Hocam onu nasıl yapacağız? 10 yıllık lenovo g 550 var. Yeni pc almaktansa işlemci almak daha iyi ama ana kart vb uygunluğunu nasıl tespit edeceğiz onu bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın modeliyle ve chipsetiyle araştırmanızı yapın yerli-yabancı forumlarda deneyimleyen olmuştur illaki. Çeşitli siteler de var uyumu gösteren fakat en doğrusunu tecrübe edinenlerden öğrenmek.
Bir de yükseltmeye değer mi ona bakın ufak farklar tatmin etmeyebilir. -
yapacak birşey yok . ülke iyice afrika ya döndü. yakında 3. nesil değil , 1 nesil işlemci arayacağız... fp denilen telefonlar bile 3k olmuş daha ne yorum yapacağız ki. tükendi bile :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 3 Aralık 2020; 21:12:20 > -
Ürün Şuan Karşımda. Pardusla Açtık. Vereceğim Kişi Küçük Kız Çocuğu. Windows Kuralım En İyisi. Pardusta Epey Hızlı:)
Eba için sipariş verdim. Henüz teslim almadım. Dün aidata’dan arayıp kurulumda yardımcı olabileceklerini söyleyip memnuniyetimi sordular. Bu yönden iyi ama YouTube’da biri kutu açıllmı yapmış. Cihaz için kullanılmış ve defolu demişti. Bakalım benimki nasıl çıkacak.
Bu PC yi şirkette bir süre kullandık,ekranın cami çok kotu ışığı yansıtıyor ve gözü alıyor. Kesinlikle gün ışığına maruz kalmayan bir odada kullanilmali -
2. ele yönel, 3 gün sonra bozulsun, mantıklı mi yine de ? ha garantisi devam eden ürün bulursun. ama o da sıfır fiyatına satıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: StubBBende bunu belirtmeye gelmiştim. 8 yıllık eski bir teknoloji almak yerine 2.ele yönelmek çok daha mantıklı.
Alıntıları Göster
3500den satılığa koymuşlar bile
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-aidta-all-in-one-pc-aio-3210m-412000x-1-intel-i5-883166114/detay
hükümete kızanlar, hükümete gerek yok, vatandaş birbirini ....
İnsanlar işlemciyi küçümsüyor ama bu bs'la ne yapacağınla alakalı. İnternet, ofis işlemleri, tv, video, fotoğraf görüntüleme gibi birçok işlemi rahatlıkla yaparsın. Benim laptopum 1. nesil i5. SSD taktırdım, ram yükselttim, fan temizliğini yaptırdım, termal macunlarını yenilettim. Oyun hariç hiçbir sorun yaşamadan her türlü işimi hallediyorum. Bir arkadaş 2. el bs tavsiye etmiş, gayet mantıklı. Çevremde birkaç arkadaşım Letgo üzerinden aldı. Sorun yaşamadan kullanıyor.
-
Sıfır alacağınız cihazın aldığınız gibi bozulmayacağına inancınız var herhalde. Haydi bozuk çıktı diyelim servisten 4-4 lük yararlanacağınızı zannediyorsunuz. Hadi hepsini geçtim 3. Nesil işlemcinin ne demek olduğu bellidir. Anakart ona göre, ram ona göre, grafik işlemci ona göre. Herşey işlemciye göre. Rastgele sizin için bir sistem buldum.
işlemci performans farkı
https://cpu.userbenchmark.com/page/ipblacklisted
https://gadgetversus.com/processor/error.php/
AIO alacağız diye eski nesil makine almanın hiç bir mantığı yok. 300-500 tl'ye monitör alınır. Daha uzun ömürlü cihaz alınmış olur.
i3/i5/i7 sadece bir isimlendirme performans ölçütlendirmesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 6 Aralık 2020; 0:19:38 >
-
İşlemci serisine göre işlemci yorumu yapılmaz. Bilmeyenler doluşmuş yine. Bende de i7 2630qm var,,, üretim yılı 2012 ve sadece 2. Nesil bir işlemci.. aaaaa ne kötü değil mi? Chrome de bile kasar dimi hehehehe... ETS 2 de yüksek grafikte 60 FPS alıyorum ... Keşke herkes bildiği konuda yorum yapsa da konular kirlenmese
2012 yılında ağzında salya akıta akıta cihaza bakanlar b.k atar olmuş. utanmasalar pentium 4 le kıyaslayacaklar. Bu fiyata 2. elde temiz bulamazsın utanmadan milletin bilgisayarına laf atıyorlar. Sanki bunu alacak adam gidip son çıkan oyunları yükleyecek de oyun oynayacak. saçmalamayı bırakın. Gayette iş görür kasmayan bir bilgisayar. parası olan zaten iyisini alır
-
cihaz 2200tl. ne bekliyorsunuz. sıfır , garanti var. o 2.el al diyenler mutlaka kendisi satıcıdır. alacaksın bir sorun cıkacak paranı alıncaya kadar canın cıkar oda alabilirsen. bügün samsung bir tablet alacak olsan yaklasık 2000tl. bir tabletten demi kötü. ekranı sadece en kötü 1000tl. bir de oturup ahkam kesmeleri yok mu. paran varsa git 5000tl den başlayan cihazlara bakın o zaman. sadece tatmin olmak için cihazı kötülemeyin. kıyası ise kendi emsali cihazlarla yapın. milletin aklınıda bulandırmadan yorum yapın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X