İftardan sonra aşağıdaki müzeler İstanbullulara ücretsiz.
Yerebatan Sarnıcı,
Şerefiye Sarnıcı,
Miniatürk
Panorama 1453 Tarih Müzesi
Radar İstanbul uygulamasına kayıt yaptırarak ziyaret edebilirsiniz.
KAYNAK:

ADAPEY DİLİMLİ TOST PEYNİRİ 2 Kg 212 TL
ADAPEY DİLİMLİ TOST PEYNİRİ 2000 GR...
Piyasadan ucuz 2 kg dilimlenmiş..106 TL ye geliyor kilosu..
Kargo ücretsiz olması için 300 TL ye tamamlanması gerekiyor. (Kaşar peyniri değil Tost peyniri dikkat) Ben aşağıdaki tereyağını ekledim.
https://www.adapey.com/adapey-tereyag-500-gr-
SİTEDEKİ ÜRÜN AÇIKLAMASI:
inek sütünün işlenmesi ile üretilen tost peyniri, sarımsı renkte sert bir peynir çeşididir. Tost peyniri, hafif tuzlu tada sahip bir peynir çeşididir. Hayvan yetiştiriciliği ülkemizde önemli bir iş kolu olması sebebiyle tost peyniri , ülkemizde çok sık tüketilen bu peynir türü Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir .
Tost peyniri kahvaltılarda kendi başına yenebildiği gibi sandviç içinde veya rendelenerek makarna ve en çok ta TOST lara kullanılarak ve lezzet vermek için kullanılır. Tost peyniri yapıldıktan kısa süre sonra tüketilir. Tostların efsane lezzeti olan kaşar peyniri ürünleri, ülkemizde sıklıkla tüketilen peynir çeşitleri arasında yer almaktadır.
Nasıl Gönderiyoruz!
Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına Özel buz koyulur. Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmına da steril edilmiş buz tankları yerleştirilir. Böylece ürünleriniz size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir.
KAMPANYA BİTMİŞ VE YILLIK ÜCRET 195 TL OLMUŞTUR.
Web alan adı arayanlar.. Acele edin
Google domainsten büyük fırsat
Başka yerlerde ilk yıl ucuz ama diğer yıllar çok pahalı.
Google ise isterseniz on yıl alın 75 TL den zamsız fiyattan veriyor.
Farklı yerlerden satın alınan web site adları da buradan uzatılabiliyor.
28 Ağustostan sonra yıllık 195 TL olacak.
Ben 2 yıllık aldım 150 TL ödedim.
Sevenleri...biletler bitmeden yetişin..Cigara parasına Stand-up
Dostlar Merhaba
CORSAİR Spec Delta Kasamın yan temperli camı kırlmıştı. Corsair (Yurtdışı) ile Twitter üzerinde iletişime geçtim derdimi anlattım. ÜCRETSİZ olarak 10 gün içinde sıfır temperli cam elime geçti. Teşekkürler CORSAİR,,,
Süreç
1) Twitter üzeriden @CorsairSupport ile iletişime geçip derdinizi anlatın. Fotograf da ekleyinn
2) Mail adresinizi isteyecekler ve bir tiket oluşturacaklar. ,
3) Mailinize gelen linkten gerekli bilgi, fotograf, ürün seri no ve faturanızı adresinizi vb. gönderin.
4) UPS kargo ile gönderecekler.. UPS size ürün içeriğini soracak gümrük işlemleri için. Mutlaka ÜCRETSİZ DEĞİŞİM/ NÜMUNE/ HEDİYE olarak ürün içeriğine yazın yoksa vergi çıkabilir.
4) UPS ile 10 gün içinde ücretsiz kargo ile ulaşmasını bekleyin.
GELEN MAİL ve istenen bilgiler
Hi ,
We're sorry to learn about your experience with our product. Lets look into a glass panel replacement - please provide the following information:
- A copy of your original purchase invoice (PDF, or photograph as a jpg/png file.)
- Photograph of the serial/part codes from your unit (see link below if you're unsure.)
- Confirmation of your full shipping address and telephone number.,
Name:
Phone:
Email:
Address:
City/Town:
State/Province/Prefecture:
Postal/Zip Code:
Country:
Case Lot/Serial Number (S/N)
Case Part Number (P/N)
Best Regards
Frank S.
Thank you for choosing Corsair.

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayramali Yıldırım, döviz kurundaki düşüşün ardından "girdi fiyatlarında indirim olmasını beklemeden" fiyatları aşağı çektiklerini belirterek, "Dün yaptığımız çalışmayla beraber yüzde 30'a varan indirimlerimizi fiyatlarımıza yansıttık." dedi.
Yıldırım, bakliyat grubu, yağ, deterjan ve kozmetik grubu gibi birçok üründe indirim yaptıklarını dile getirerek şunları kaydetti:
"Un fiyatlarımızı yüzde 27 aşağı çektik, ayçiçeği yağında yüzde 11 civarında indirim oldu, tuvalet kağıtlarında yüzde 30'a yakın indirim yaptık. Temel ihtiyaçlarda indirimlerimizi hızlıca yaptık. Bu çalışmamız devam edecek. Biz devam ettikçe inanıyorum ki perakende sektöründe bizi takip edenler de indirim yapmak zorunda kalacak."
YAKININDA BU MARKETTEN OLANLAR GİDİP TEYİT EDİP KONUYA YAZABİLİR. ÖNCE BİNDİRİM SONRA ALDATMACA İNDİRİM Mİ DEĞİL Mİ ANLAŞILSIN ON GÖRE ALIŞVERİŞ YAPALIM.
SSD / NVME M2 SSD / HDD STOK TAKİBİ ANA KONU
Son bir aydır yatırımcıların Chia Madenciliğine Yönelmesiyle Harddisk / SSD/ NVME M2 SSD Fiyatları gün geçtikçe artıyor. Madenciler piyasadaki 4- 6- 8 ve 16 TB kapasiteli HDD’leri silip süpürmeye başladı stoklar azaldı bile.
Aşağıdaki grafikte Skyhawk 3.5" 8TB HDD nin fiyat grafiğini görüyorsunuz. 1 nisanda 1650 TL olan hdd gün itibariyle 3900 TL seviyesine geldi. Ortalama 3 bin tl nin üzerine çıktı HDD ler. Konuda bulduğumuz stokları paylaşalım, ihtiyacı olan alsın.
Benim düşüncem 17 mayıs pazartesi günü Chia Coin havuz sistemine geçince daha da talep artacak ve sıkıntı yaşanacak. HDD ler sadece madencilikte değil kamera kayıt ve bilgi depolamada kullanılıyor. Bu sebeple gerçekten ihtiyacı olan varsa acele etsin. Fiyatlar daha da artar.
17 mayısta yasaklar hafifler Teknoloji marketler Vata, itopya, sinerji vs. Sabah erkenden gidip mağaza stoklarından uygun fiyata almak lazım.
Siz neler düşünüyorsunuz bu durum hakkında?

Aşağıdaki grafikte Samsung 980 1TB 3500MB/-3000MB/s M.2 NVMe SSD nin fiyat grafiğini görüyorsunuz. 3 mayısta 1300 TL olan hdd gün itibariyle 2000 TL seviyesine geldi.

Çeklerle ve kampanyalarla daha uyguna gelebilir. 2 saatlik indirim.
(1080 p çıkış verdiğini unutmayın 4K değil)
https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-tv-stick-android-tv-medya-oynatici-1446436?magaza=marketplace
|
Meslek: Serbest
İlgi Alanları: Teknolojik Ürünler, Takvimler, Nostalji

Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.236
İkinci El Bölümü Mesajları: 920
Konularının görüntülenme sayısı: 612.726 (Bu ay: 14.942)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.639 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar