Şimdi Ara

9800 GT ( Performansı & Yorumlarınız : ) VİDEO & RESİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Öncelikle hepinize selamlar... Belirtmek isterimki açtığım bir konu hakkında yanlış anlayıp veyahatta inanmayanlar için birkaç kanıtım olacaktır....

Bu Konuyu [http://forum.donanimhaber.com/m_53197195/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53200661 ] Bu konudan esinlerek ve güzel yorumlarınızı değerlendirerek açtım. Yorumları tekrar burada güzel güzel alalım ve tartışalım. Saygısızlığa hiç gerek yok.. Kiminiz abimsiniz kiminiz kardeşimsiniz 2 3 dünya malı için değmez saygısızlığa lakin okadar lafın altında kalamıcam.

Video Kalitesi gayet iyiydi.. Donanım habere yükleyince inanılmaz düştü inanmak isteyenler mesaj yoluyla yazsınlar ister [ TEAM viewer ] uzak masaüstü kontrol programı ile kendiniz test edin... Ayriyetten Normal hız değerleri Konusun'da MSİ'nin overclock programıylada göstereceğim e tabikide VİDEO'lu bir şekilde..

- Arkadaşlarımın isimlerini alıntı yapmak istemem.. Ekran kartı 40 Derece Mİ ! Sallama Diyen arkadaşım için güzel bir resim video - Arkadaşımız ekran kartın çift soğutucumu dıyor hehe :)

- Ekran kartının belleğini 2 GB Yapmış diyen arkadaşlar bu ne tür saçmalıkdır. Öncelikle ekran kartımın belleğini 2 GB yapmak haddime değil böyle birşeyi yapmak elde değil.. Bellek hızı diyerek belirttiğim [ MEMORY Clock ] hız ayarlarını [ 9800 GT ] ekran kartının fabrika ayarlarına göre 2 kat hızlandırmak konusunda bahsettim.. VGA Ramini 2 GB dememin sebebi ise [ SLİ ] Yaptığım İÇİN 2 G Dedim ve 1 Tane 9800 GT'yi 2 GB Yapmış diye adımız çıktı hehe :)... bahsettiğim saat hızı ayarlarıydı [ O.C ] ..

- Satışdaki 9800 GT'nin piyasasını araştır diyen arkadaşım ekran kartımın değişikliklere uğradığını.. ve Normal hız değerlerinin 2 katı yapıldığını belirterek [ O.C ] o fiyatı ortaya sundum

Öncelikle Buyrun Ekran Kartımdan RESİM..

- Bu ekran kartımın normal değerlerine göre 2 kat daha fazla hızlı olduğunun resimi..[ MEMORY,SHADER,ENGİNE ] , [ Nevar bende yaparım diyen arkadaşım için söyliyeim 2000+ üstüne çık ve bir oyuna gir bilgisayarın nasıl kitleniyor görürsün :)

- Olarak sizlere bir video sunmak istiyorum [ Ekran Kartın 40 Derece Mİ SALLA MA diyen arkadaşım için ] Artifact Test Programı ile test ettim ve HW Monitör ile sıcaklık derecesini gösterdim buyur inanman için güzel bir neden :)..

DipNOT : Malesef videoyu yükledim fakat görüntü kalitesi pek açıcı olmadı sıcaklık derecesi test dahilinde max 32 derece net görmek isteyenler özel mesaj ile ulaşabilirler

Bu arada oyun konusuna gelirsek söyleyin istediginiz oyunu alacağım fps'yi göstereyim teşekkürler...

Ayriyetten BF3 Oyunundan oynayıp çekeceğim 10 Dakikalık bu kart ile ortaya çıkan sonucu sizlere sunucam ve aramızdaki meselede çözülecek oyunu ayarlamaktayım..

ve i5 2500K h67 Serisi almış diyen arkadaş içinde belirtmek isterimki i5 2500K almış olabilirim p67 serisine 200,300 tl yi vermeyi pek yediremedim.. Ayriyetten Anakartımın [B3] Revizyonlu olduğunu ve O.C Geniue İle 4.2 Ghz'ye kadar çıkabileceğini ve bunu desteklediğini belirteyim.. Normal O.C Olarak hayır çarpanları yükseltemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 1 Ekim 2011; 5:48:51 >

• Ayriyetten resimi net ve tam göremiyenler için resimin linki :http://c1110.hizliresim.com/11/10/1/2513.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: HignxL

Ayriyetten resimi net ve tam göremiyenler için resimin linki :http://c1110.hizliresim.com/11/10/1/2513.jpg
    Ayriyetten yorumlarınız için teşekkürler gül gül öldüm burada.. Ben sizlere konuyu yanlış izah etmiş olabilirim. Ayıp olan bu değil ayıp olan BF3 oyununda ortaya çıkan [ Yüksek kalite ] FPS Sonuçlarını ortaya video ile attığımda çıkacak durumu merak ediyorum. Ayıp eden kimmiş göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 1 Ekim 2011; 5:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HignxL

Ayriyetten yorumlarınız için teşekkürler gül gül öldüm burada.. Ben sizlere konuyu yanlış izah etmiş olabilirim. Ayıp olan bu değil ayıp olan BF3 oyununda ortaya çıkan [ Yüksek kalite ] FPS Sonuçlarını ortaya video ile attığımda çıkacak durumu merak ediyorum. Ayıp eden kimmiş göreceğiz

Alıntıları Göster
    videoyu atarsan 2 adet gtx570 mangalda yanacak artık senle vicdanın başbaşasınız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 1 Ekim 2011; 8:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

videoyu atarsan 2 adet gtx570 mangalda yanacak artık senle vicdanın başbaşasınız:)

Alıntıları Göster
    MSI Afterburner testi de yapabilir misiniz? Ayrı ayrı test ve ölçüm programları çalıştırmanıza gerek kalmadan, tek program ile ne kadar sürede hızların ve sıcaklıkların da aynı anda göründüğü bir resim ekleyebilir misiniz? Programı buradan indirebilirsiniz:http://www.geeks3d.com/20100810/gpu-tool-msi-kombustor-1-1-3-available/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 1 Ekim 2011; 9:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Process64

MSI Afterburner testi de yapabilir misiniz? Ayrı ayrı test ve ölçüm programları çalıştırmanıza gerek kalmadan, tek program ile ne kadar sürede hızların ve sıcaklıkların da aynı anda göründüğü bir resim ekleyebilir misiniz? Programı buradan indirebilirsiniz:http://www.geeks3d.com/20100810/gpu-tool-msi-kombustor-1-1-3-available/

Alıntıları Göster
    normal hızda ve hız aşırtılmış haliyle GPU-Z bekliyoruz ayrıca...

ne videoda ne de verdiğin resimde ekran kartının hangi hızda çalıştığı belli oluyor.

o Firestorm penceresinde yazan değerleri gerçekten uyguladıysan yanına birde GPU-Z penceresi açsana bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Ekim 2011; 9:54:04 >

• Vay be bizde o kadar para veriyoruz 85 derecede ekran kartı alıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri teamwiewer ile bağlansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

Biri teamwiewer ile bağlansın.
    @HignxL

konuyu yakından takip ediyorum. Bu gidişle forum üyelerini kandırmaya çalışmak ve ikinci elde satış ilanını desteklemek için yalan/yanlış bilgilere dayalı konu açarak satış yapmaya çalışmaktan sınırsız uzaklaştırma alacaksanız.

bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

+1

Alıntıları Göster
    2000+ MHz çekirdek hızı mı ? şaşırdım. 9800 Gt ekran kartı hakkında pek bilgi sahibi değilim ama bu kart çıkalı kaç yıl olduda hala bu kart popüler anlamış değilim demekki nimetleri hafife alınmayacak kadar iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 1 Ekim 2011; 13:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

2000+ MHz çekirdek hızı mı ? şaşırdım. 9800 Gt ekran kartı hakkında pek bilgi sahibi değilim ama bu kart çıkalı kaç yıl olduda hala bu kart popüler anlamış değilim demekki nimetleri hafife alınmayacak kadar iyiymiş

Alıntıları Göster
    sorun bende mi 2. karti goremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Neccromancer

sorun bende mi 2. karti goremiyorum

Alıntıları Göster
    O kartın o hızlara çıkması mümkün değil. Bu kadar basit. LN2 değil LNyüzonbeşmilyon da kullansan o kart o hızlara çıkmaz.

O hızlarda iken furmark çalıştırıp aşağıdaki şekilde bir ss atarsan tüm forum adına senden özür dileyip, tebrik edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

O kartın o hızlara çıkması mümkün değil. Bu kadar basit. LN2 değil LNyüzonbeşmilyon da kullansan o kart o hızlara çıkmaz.

O hızlarda iken furmark çalıştırıp aşağıdaki şekilde bir ss atarsan tüm forum adına senden özür dileyip, tebrik edeceğim.

Alıntıları Göster
    vay be bizim emektar 9800 GT neymiş öyle bee :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

vay be bizim emektar 9800 GT neymiş öyle bee :)

Alıntıları Göster
    Zuhahahaha, geçen Ethernet kartıma overlock yaptım bende, 8 mbit netle 16mbitlik download yapabiliyorum.
  • quote:

photoshop biliyordur belki o zaman napıcaksın.

• quote:

O zaman sizde photoshop olduğunu ispat edip beni kurtaracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 1 Ekim 2011; 15:19:59 >
  • quote:

quote:

O zaman sizde photoshop olduğunu ispat edip beni kurtaracaksınız.

ben onun tarafındayım ama sayesinde bayagı kilo aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

Biri teamwiewer ile bağlansın.

bende stok fan var baglansam sisteme auto oc yapmasın.
  • quote:

bi furmark acsında bende cok merak ediyorum fermi serisi bile o hızlara zor ulaştı.
    sanki bana değerleri değiştirmiş ama iyi test etmemiş gibi geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.