Şimdi Ara

Radeon HD 7510 iyi bir ekran kartımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba tanıdığım biri laptop aldığı için bilgisayarını bana verecekmiş sistemini yazdı bende araştırma yapayım dedim fakat ekran kartı hakkında berbat bir ekran kartı olduğu dışında hiçbirşey bulamadım ve birde buradan sorayım dedim. ekran kartı radeon hd 7510muş sizce iyi bir ekran kartımıdır? oynattığı en yeni oyun hangisidir? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: thebirkan1

öncelikle merhaba tanıdığım biri laptop aldığı için bilgisayarını bana verecekmiş sistemini yazdı bende araştırma yapayım dedim fakat ekran kartı hakkında berbat bir ekran kartı olduğu dışında hiçbirşey bulamadım ve birde buradan sorayım dedim. ekran kartı radeon hd 7510muş sizce iyi bir ekran kartımıdır? oynattığı en yeni oyun hangisidir? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hocam amd serisi kartlarda ilk rakam serisini 2. rakam ise performansını gosterır.Kartın guncel bır kart olup gırıs sevıyesı bır karttır.Crysis 3 u acacagından supelıyım.Acsada anca en dusuk ayarlarda en dusuk cozunurlukte oynarsın.(800x600 gibi)64 bir karttır.Amdnın oyun ıcın performaslı olan kartları 77xx serisinden baslar.Ust duzey olarakta 79xx.

• o kart 5570'in yeniden isimlendirilmis haliymis yani yavas bir kart dogru duzgun oyun oynatmaz.
  • Öncelikle O kadar iyi bir ekran kartı sayılmaz ama çok kötünün iyisi diyebilirim
    benim kullandığım sistemimde takılı
    İ5 3470
    HD7510
    6 GB RAM

Ayrıca
    ETS2 Düşük(ortadan bi küçük olan) ayarlarda 40-45 (online)
    PUBG LİTE (Custom Ayarlarda 1280x768 Çözünürlükte 120)
    CSGO Custom ayarlar (orta-yüksek) 1366x768 çözünürlükte 80-90 fps alıyorum ayrıca
    crysis 3 ü de açıyor ve düşük ayarlarda oynatıyor bilginize
  • EmirkanS E kullanıcısına yanıt
    Konu 6 yıl önce açılmış ama olsun böyle forumcular lazım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İlk mesajında 6 yıllık konuyu hortlatmışsın tebrik ediyorum
    Adam sırf mağara konuyu hortlatmak uğruna üye olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam ne yapsın, o ekran kartıyla oyun mu oynasın? Ne güzel forum konularını canlandırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.