Şimdi Ara

Sennheiser HD 650 vs HD 800S (Kısa karşılaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç müzik dinleyerek gerçekten sağlam bir sistem üzerinden bu iki canavarı kıyasladım.

Sahne olarak şöyle diyeyim, vokal ortada iken bir birim sağdan gelen gitar sesini HD 650'de tam ayırt edemedim ama HD 800S'te yeterince belli oluyordu. Yine de aradaki fark uçurum değil. Mid frekanslarda ben ciddi bir fark algılayamadım, hatta bir miktar odaklanarak, zar zor algılanabilecek bir fark mevcut idi. Ferahlık olarak yine HD 650 pek geride kalmıyor. Sennheiser yıllar öncesinden yapacağını yapmış. Tiz olarak HD 650 geriden de gelse, netlik olarak ben kendimi zorlamama rağmen yine ciddi bir fark algılayamadım. HD 800S'in karakteri, normal HD 800'ün aksine HD 650'ye benziyor. HD 600 de HD 800'e benziyor olsa gerek. Bas olarak HD 650'yi neredeyse daha iyi bulacaktım, hatta buldum.

Kısacası aradaki fark 4 kat fiyat farkını hak ettirmiyor. Sahne olarak belirgin fark var ama başka alanlarda belirgin fark göremedim. Üstelik sistem bu iki kulaklığın toplam fiyatı kadar idi ve son derece kaliteli müzikler kullanıldı, sadece boyut olarak değil, studio master'ı olarak da öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.