Yarbay
20 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar arkadaslar. Şirket için grafik bilgisayarı alınacak. İşte adobe illustrator, indesign, Photoshop, Flash, freehand vb. programlar kullanılacak.
2000-2500 arası bütcemiz var. Tanıdık bir bilgisayarcıya sorduk bize aşagıdaki sistemi gösterdi. Fakat benim içime sinmedi. Örneğin PSU az ve sanki kalitesi gibi geldi. Dedim buradan bi öneri alayım onlar daha iyi anlar. Önerilerinizi bekliyorum.

Anakart
GIGABYTE (I) H77M-D3H H77 DDR3 S+GL 1155P
126,50USD

İşlemci
INTEL CI7 2600 3.40GHz 8MB 64BIT VGA 1155p
331,10USD

Bellek
4 GB*2 DDR3 1600 MHZ KINGSTON HYPERX CL9 RAM

60,50USD

Sabit Disk
1 TB SAMSUNG 7200 RPM SATA2 32MB HD
107,25USD

Kasa
CM RC-372-KKP420 SİYAH 420W 12CM FAN
78,10USD

Kasa
COOLER MASTER RC-912-KKN1 HAF 912 POWERSIZ
92,40USD

Optik Yazıcı
LG GH24NS90 22x SIYAH SATA
16,50USD

Ekran Kartı
1 GB SAPPHIRE HD6850(256B)GDDR5 2XDVI HDMI 16X EKRAN KARTI
151,25USD

Kart okuyucu
S-LINK SL-65A 58 IN 1 EXTERNAL USB 2.0 TF GİRİŞLİ KART OKUYUCU
6,88USD
sorgumdan dönen degerler resimde gözüküyor.

Yazdım kodda şu

yorum = dr.ToString(); ---> Buradaki hata "Dizin, dizi sınırlarının dışındaydı."
} Sorun burda başlıyor arkadaslar. dr[0] yapınca sorun yok. ilk satır geliyor. Fakat dr[1] ve ya dr[2] veya ....
yazınca patlıyor sinir etti beni. Yani 2. , 3. ... ve diger satırları almam gerekiyor ama nasıl ???

varmı fikriolan vardı

Not kalınlastırdıgım yer resimde düzgün gözüküyor. Burada engel var.

dr ye 0 yazınca degerler dönüyor.
Merhaba arkadaşlar.
4 adet sorgum var. Bunları tek bir sorgu haline nasıl getirebilirim?

select avg(OverallScore) from Organisations o
inner join ProfessionalOrganisationRelations por on por.OrganisationID=o.OrganisationID
inner join Professionals ps on ps.ProfessionalID= por.ProfessionalID
where por.OrganisationID=75

select sum(1) from ProfessionalSpecialtyRelation psr
inner join Professionals ps on psr.ProfessionalID=ps.ProfessionalID
inner join ProfessionalOrganisationRelations por on por.OrganisationID=75
where ps.ProfessionalID in(select ProfessionalID from ProfessionalOrganisationRelations)

select OpeningYearID from Organisations where OrganisationID=75

select count(1) from Ratings rt
inner join Professionals ps on ps.ProfessionalID=rt.ProfessionalID
inner join ProfessionalOrganisationRelations por on por.ProfessionalID=ps.ProfessionalID
where por.OrganisationID=75
mesela % 70 indirim yazan broşürleri görüpre hiç ulan ne pahalıya satıyorlarmıs resmen siz kerizsiniz gibi algıladınız mı ?
yada
2. el ürünlerde gezerken 2 günlük ,1 haftalık,1 aylık gibi terimelrin oldugu gereğinden fazla ucuz oaln ilanlarda hiç bi kıllık var dediniz ?

Yoksa ben mi böyle düşünüyorum tek ?
Merhaba arakadaslar. Komsuma laptop bakıyoruz. Ama kararsız kaldık sizin tavsiye edebileceğiniz 1300-1500 arası laptop tavsiye eder misiniz?
laptop photoshop kullanılacak, internet, film , office uygulamaları kullanılacak kesinlikle oyun oynanmayacak.

marka olarak ben asus ,dell , hp, lenovo, toshiba ,sony bakıyordum ama sizin güvendiğiniz bir marka modeli varsa tavsiyelere açığım.
dreamweaver da resimleri üst üste getiremiyorum. ne yazıyı resmin üzerine getirebiliyorum ne de resmin üzerine resim koyabiliyorum. internetten araştırdım ama bulamadım. arkadaşlarıma sordum onlar unutmuşlar. bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?
2 bin tl ye dizüstü tavsiyesi arıyorum :) işte oyun için , grafik çizimler için felan kullanılacak :)
toshiba , sony , samsung , hp , asus olabilir.
şöyle fiyat / performansbilgisayarı olursa sevinirim

ha bide link olursa tadından yenmez :)
1300 tl ye fiyat performans laptobu tavsiye eder misiniz acaba ? marka farketmez.
1000 tl ye masaüstü almak istiyorum. monitör klavye mause hepsi içinde olursa güzel olur. bide meşin alamıyorum taksit yapacağız mecbur. kredi kartı ile alabileceğim bi bilgisayar önerir misini? kaynak olursa minnettar olurum :)
arkadaşlar kardeşim ssklı olarak 3 yıldır mersedes serviste çalışıyor. Şubatta Allah kısmet ederse askere gidecek. bu ay çıkısımı vereceğim diyip duruyor. yani 5 ay önceden. Tazminat alabilir mi ?

askerlik dönemi gelen kişi askere gitmeye kaç gün yada ay kala işten ayrılıp tazminat alabilir ?
Hakkında
Meslek: google.com
İlgi Alanları: Psikoloji
Forum İmzası:
bir kerede söyledinizi yapın kendinize dürüst olun.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.321
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.558 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 205 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.