Şimdi Ara

9800 GT ( Performansı & Yorumlarınız : ) VİDEO & RESİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Furmark testi ve gpu-z görüntüsü gelene kadar inanmayı planlamıyorum bu yazılanlara. Konu sahibi arkadaştan açıklama bekliyoruz forumca. Ayrıca konuya girmeye bile korkuyorum benim i5 işlemci i7ye döner mazallah birdenbire diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

bi furmark acsında bende cok merak ediyorum fermi serisi bile o hızlara zor ulaştı.
    sanki bana değerleri değiştirmiş ama iyi test etmemiş gibi geldi.

Ne fermisi yahu, 2473 mhz e hızaşırttığını iddia etmiş bir resimde. O kartın varsayılan hızı 550 mhz yanılmıyorsam.

%450 hız aşırtmak demek bu, mümkün mü? Fermi değil mermi olsa yine mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Furmark testi ve gpu-z görüntüsü gelene kadar inanmayı planlamıyorum bu yazılanlara. Konu sahibi arkadaştan açıklama bekliyoruz forumca. Ayrıca konuya girmeye bile korkuyorum benim i5 işlemci i7ye döner mazallah birdenbire diye

FutureMARK,Gpu-Z ve BF 3 oynanış ve diyer değerler video ile koyucam birazdan azcık sabır.. Ayriyetten demi i5,i7'ye döner mazallah i7'de Xeon 16 Çekirdekli işlemciye dönmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

bi furmark acsında bende cok merak ediyorum fermi serisi bile o hızlara zor ulaştı.
    sanki bana değerleri değiştirmiş ama iyi test etmemiş gibi geldi.

Ne fermisi yahu, 2473 mhz e hızaşırttığını iddia etmiş bir resimde. O kartın varsayılan hızı 550 mhz yanılmıyorsam.

%450 hız aşırtmak demek bu, mümkün mü? Fermi değil mermi olsa yine mümkün değil.

Biliyorum hocam
    Ferminin bile overclock potansiyeli belli. Bu arkadaşın bu degerlere cıkamsı imkansızzzz.
    Adminin dediği gibi milleti yanıltmaktan sınırsız yerse şaşırmam

• ayrıca battlefield ı açtıgın ayarları da koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: HignxL

quote:

Furmark testi ve gpu-z görüntüsü gelene kadar inanmayı planlamıyorum bu yazılanlara. Konu sahibi arkadaştan açıklama bekliyoruz forumca. Ayrıca konuya girmeye bile korkuyorum benim i5 işlemci i7ye döner mazallah birdenbire diye

FutureMARK,Gpu-Z ve BF 3 oynanış ve diyer değerler video ile koyucam birazdan azcık sabır.. Ayriyetten demi i5,i7'ye döner mazallah i7'de Xeon 16 Çekirdekli işlemciye dönmesin :)

Sürekli sli'dan bahsediyorsunuz. Kasa içi görüntünüzde tek kart var. Ne iş? Ayrıca anakartınızda sli'a uygun değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMANİTUx -- 1 Ekim 2011; 16:30:05 >

• ps xilence 800w gaming edition mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

quote:

quote:

Sürekli sli'dan bahsediyorsunuz. Kasa içi görüntünüzde tek kart var. Ne iş? Ayrıca anakartınızda sli'a uygun değil gibi.

resmin tam altında çok az görünen şey diğer ekran kartı olması lazim mantık olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

quote:

quote:

resmin tam altında çok az görünen şey diğer ekran kartı olması lazim mantık olarak.

9800 GT ( Performansı & Yorumlarınız : ) VİDEO & RESİM

Yukarıdaki kasa görüntüsünün buna benzer bir hali varmı?

• 9800gt emreonal edition
  • yalnız yeni vidyoları youtube'ye yüklersen daha güzel olur. Kalite düşmesi yaşanmaz
  • İki günden beri herkesi hafiyelik yaptıran bu konunun nihai sonucu aşağıdaki linkte son bölümler galiba...

http://forum.donanimhaber.com/m_47729476/mpage_22/tm.htm
  • Hani "hafife almayın, orta ayarlarda 4x AA ile akıcı oyun oynuyorum" desen kimse laf etmeyecek, 9800GT hâlâ iyi bir karttır.

Ancak güncel oyunları maximum ayarlarda yüksek kare/saniye ile oynamak ve 4 kat OC, tamamen hayal ürünü.
  • quote:

FutureMARK,Gpu-Z ve BF 3 oynanış ve diyer değerler video ile koyucam...

Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 2 Ekim 2011; 11:17:07 >
  • Adam şaka gibi ya. Ne konuştuğunun, yazdığının farkında bile değil. Sli - 2gb - 2 katı çekirdek hızı yok bilmem ne ....
  • ya gerçekse
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

ya gerçekse

Gerçekse Nvidia birkaç milyon dolar verip kartı arkadaştan alır ve inceler. Sonuç itibari ile bildiğimiz tekniklerle imkansız olan bir şeyden bahsediyor arkadaş ve böyle bir şeyin olması demek bunu yapan firmanın acayip şekilde voliyi vurması demektir.

Sanırım düzenli olarak belli aralıklarla bu tip konular açılıyor forumda. Geçen sene de Zotac GTX460 ile 40C'nin üstünü görmediğini iddia edenler vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

ya gerçekse

Gerçekse Nvidia birkaç milyon dolar verip kartı arkadaştan alır ve inceler. Sonuç itibari ile bildiğimiz tekniklerle imkansız olan bir şeyden bahsediyor arkadaş ve böyle bir şeyin olması demek bunu yapan firmanın acayip şekilde voliyi vurması demektir.

Sanırım düzenli olarak belli aralıklarla bu tip konular açılıyor forumda. Geçen sene de Zotac GTX460 ile 40C'nin üstünü görmediğini iddia edenler vardı.

Kafaları güzel herhalde.Ne içiyor bu arkadaşlar sıvı azot falan mı

• Tamam, durum anlaşıldı. @xMANİTUx yukarıda linki vermiş. Tahminen konuyu açan arkadaş engellenecektir.
  • Emreye laf atmayın hiç adamla okadar dalga geçildi ama 9800GT si 9800GTX le aynı sonuçları alıyordu snaırım %50 oc vardı ondada zotac markaydı.

Sıkıyor demek istemiyorum ama hadi ben kabahati gpu z ye filan bulayım Gtx580 e sinirlenmiş ondan daha iyi gösteriyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.