Şimdi Ara

520 d mi e 280 cdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E 280 cdi mi yoksa 520 d mi?
    Teknik özellikleri,konforu,ekonomik olması,sorunsuzluk açısından karşılaştırırsak ne çıkar?

• e 280 cdi hem konfor hemde performans bakımından 5.20d den üstündür.
    sorunsuzlukta mercedesin üstüne araç tanımıyorum.
    ama tutumluluk bakımından motoru daha küçük olduğu için 5.20d daha iyidir.
    bu arada benim tercihim c 280 cdi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 10 Ekim 2008; 14:42:40 >
  • Mercedes motoru itibari ile daha performanslıdır. Sonuçta yıldız adı uzerınde Mercedes Bir BMW kullanıcısı olarak bunu soyluyorum. BMW de suruş zevki daha fazladır mercedeste konfor hissi on plandadır. ikisinide kullanın hangısı hosunuza giderse onu alın..
  • Bmw 520 d
  • 530 d
  • quote:

Orjinalden alıntı: BathoryQuorthon

530 d

530 XD
  • CETTA TSİ size hem konforu hem de sürüş zevkini yaşatabilecek otomobildir. Bu araçlardan aşağı kalmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C 180 mi, 520i mi?
    5 yıl önce açıldı
    Scenic 2 mi, C-max mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mercedes e 280 cdi performans ve konfor istiosan uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

CETTA TSİ size hem konforu hem de sürüş zevkini yaşatabilecek otomobildir. Bu araçlardan aşağı kalmaz...

Konfor? Sorunsuzluk?
  • quote:

CETTA TSİ size hem konforu hem de sürüş zevkini yaşatabilecek otomobildir. Bu araçlardan aşağı kalmaz...

markalar bölümünde jettanın bmw 3 serisinden 5 serisinden daha iyi olduğunu söyleyen jetta kullanıcıları var onların yorumlarınıda dikkate almak gerekir
    jetta varken bu araçlar alınmaz
    hatta bu forumda jetta varken hiç bir marka alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 10 Ekim 2008; 17:15:53 >

• lamborgıhını murcealegomu jetta tsi mi??????

tabiki cetta

töbe töbe
  • 1. si cetta değil jetta
    2. si dalgamı geçiyorsun jetta değil passat bile onların tırnağı olamaz jetta c sınıfıdır passat d sınıfıdır bmw 5 be mercedes e ise E CLASS TIR arada uçurum vardır perfonmans ve donanım konfor kalite hiç bir şey olarak sadece jetta 0 ifade eder bnm gözümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

1. si cetta değil jetta
    2. si dalgamı geçiyorsun jetta değil passat bile onların tırnağı olamaz jetta c sınıfıdır passat d sınıfıdır bmw 5 be mercedes e ise E CLASS TIR arada uçurum vardır perfonmans ve donanım konfor kalite hiç bir şey olarak sadece jetta 0 ifade eder bnm gözümde

Dostum cok ciddiye almıssın galba diger arkadaşlar hafif dalga geçiyo gibi ne dersin
  • quote:

Ne jettaymış be.Passatla beraber her modeli ezip geçiyor

• quote:

• Bu volkswagen olayı scientology tarikatı gibi giren çıkamıyo kendini kaybediyo
  • @anchorman

aksam aksam koptum CETTA espirinle

basliga yogunlasirsak;

e 280 cdi. cunku mercedes her zaman bmw den daha ust siradadir(benim icin)
  • Bu 2 araç arasındayız.Diğer markalara bakmıyoruz.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.
    BMW 1995 cc 177 hp 350 Nm tork 8.7 sn 1510 kg 223 km/h Yakıt=> 5.6lt/100 km ş.dışı 9.3lt/100 km Ş.içi
    E280 cdi nin 2002-2006 sı var galiba
    E280 Cdi 2987 cc 187 hp 400 Nm tork 8.6 sn 1845 kg 234 km/h Yakıt tüketimi bilinmiyor.

Göründüğü gibi bmw 2.0 lt lik motoruyla performansta 3.0 mercedesten aşağı degil.
  • hic biri c 180 komp alirim hemen hemen ayni konfor hem alirken daha az öderim hem vergisi az hemde e280 cdi ile ayni yakar perfomans desen gecemesede pesini birakmaz uzunca bir süre
  • Ne Jetta'sı ya..Bu Vw'ciler de olmasa neye güleceğiz bu forumda bilmem.Sanki Vw araba değil uçak yapıyor.Adam gelmiş 5 ve E Serisi'nin karşılaştırıldığı bir konuya Jetta tavsiye ediyor.Aşağı kalmazmış..İlk önce Phaeton bu 2 araca yetişsin.

Konuya dönersek;yıldız her zaman Bmw'den konfor,sorunsuzluk olarak daha ön planda olmuştur.Benim tercihim Mercedes-Benz olurdu.Her yönden.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.