Şimdi Ara

520 d mi e 280 cdi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen tercih meselesi fakat E serisi kasa değişiyor bunu da dikkate alın..
  • adam mercedes mi bmw mi diye sormuş millet jetta'dan cetta'dan bahsediyor
  • Ya arkadaşım 5.20d E280 cdi dan cok cok yavaş bir araç degildir! Vergisi de cok düşüktür mercedese göre. Al M paketli 5.20d birtane sana adam gbi rakip cıkmaz o zaman işte. Mercedese daha konforlu diyenler haklı ama arada okadar küçük bir fark varki dikkate alınamaz. Sürüş zevki,sportiflik,tasarım BMW diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

1. si kıyaslama yanlış değil.Zaten segmenti de aynı olan araçlar.Olmasa bile biz bu 2 araç arasındayız.
    2.si vergi önemli değil.
    3. sü 535d 286hp 2993cc yani 272hp değil .
    4.sü araç 3 4 yılığına alınacak.
    5.si başka tercih olabilcek araçları biliyoruz fakat bu 2 araç arasında karşılaştırma yapıyoruz.

ilk çıktığı hali ile 272 lik araç 2007 de revize olmuş 290hp civarına yaklamış 3000cc dizel...ve 530 dizelle aralarında 3-4bin euro fark var kesinlikle bu farka değer bir araç 280ile 520 eş araç değillerdir...

Madem 280-520 diyorsunuz ben alternatif olarak 2.7 V6 Biturbo Jaguar XF diyorum

520 d mi e 280 cdi mi?

520 d mi e 280 cdi mi?

• quote:

Donanım, yol tutuş, konfor,güvenlik,teknoloji...
    vergi önemli değil fakat yakıtı önemli.
    Navigasyon önemli değil harici olarak kullanırız.
    Gönlümüz BMW den yana fakat,
    biraz resmiyete gerek olduğu için Mercedes i eleyemiyoruz.

Resmiyet işin içine girerse bu araçların hiçbirisi işinizi göremez.

Gidin BMW 750iL falan bakarsanız, o daha bir heybetli ajan/müsteşar otomobili görünümünde olur.
  • quote:

Donanım, yol tutuş, konfor,güvenlik,teknoloji...
    vergi önemli değil fakat yakıtı önemli.
    Navigasyon önemli değil harici olarak kullanırız.
    Gönlümüz BMW den yana fakat,
    biraz resmiyete gerek olduğu için Mercedes i eleyemiyoruz.

1.Güvenlik olarak bmw 5 serisi Euro Ncap testlerinden 4 yıldız almış bir araç,E-Class ise 5 yıldız almıştır.
    2.Konfor olarak tartışmasız E-Class öndedir.(Buna paralel olarak güvenlik donanımları daha etkindir)
    3.Donanım ve teknoloji olarak ise özel donanımlı E-Class'ta S-Class teknolojisine yakın özellikler bulabilirsiniz.O derece yani
    4.Yol tutuş ise konfora zıt olarak doğal olarak bmw'nin biraz daha iyidir.
    5.Performans acısından bmw'nin motoru daha verimlidir.
    6.Şirket aracı olarak alıyorsanız prestij açısından Bmw,Mercedes kadar fark yaratamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 13 Ekim 2008; 21:15:46 >

• Yorumlarını takip ediyorumda, nasıl dersin konfor konusunda küçük fark var diye, iki aracı kullandın yada bindim mi pardon da?

quote:

Orjinalden alıntı: Passione

Ya arkadaşım 5.20d E280 cdi dan cok cok yavaş bir araç degildir! Vergisi de cok düşüktür mercedese göre. Al M paketli 5.20d birtane sana adam gbi rakip cıkmaz o zaman işte. Mercedese daha konforlu diyenler haklı ama arada okadar küçük bir fark varki dikkate alınamaz. Sürüş zevki,sportiflik,tasarım BMW diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazarotti

Yorumlarını takip ediyorumda, nasıl dersin konfor konusunda küçük fark var diye, iki aracı kullandın yada bindim mi pardon da?

quote:

Ya arkadaşım 5.20d E280 cdi dan cok cok yavaş bir araç degildir! Vergisi de cok düşüktür mercedese göre. Al M paketli 5.20d birtane sana adam gbi rakip cıkmaz o zaman işte. Mercedese daha konforlu diyenler haklı ama arada okadar küçük bir fark varki dikkate alınamaz. Sürüş zevki,sportiflik,tasarım BMW diyorum

Ne küçük farkı yahu.
    520'nin süspansiyonları bariz daha sert E'ye göre.

• Tabiki E 280 Cdi

Fakat mukayese edilen araçlar motor hacmi açısından biraz farklı zira 520d de 2.0 motor e280 de 2.8 motor var
    e220 cdi ile 520d ya da 530d ile e280cdi yı karşılaştırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazarotti

Yorumlarını takip ediyorumda, nasıl dersin konfor konusunda küçük fark var diye, iki aracı kullandın yada bindim mi pardon da?

quote:

Mercedesteki konforun yarısı bmw de varsa bişey bilmiyorum ben Mpaketli olan diyorsun birde ustelik M süspansiyona sahip olanları da mevcut ki onlar daha sert kaldı ki standart hallerdınde bile Mercedes daha konforludur daha çok tokluk hissi verir.

• bence bmw 27 40 civarı mercedes 37 55 civarı için daha mantıklı tercih olur fakat yaşım 22 olmasına rağmen tercihim yıldızdan yana olurdu tadılması gereken bi duygu bence yolu olmaktan öteye geçemedim henüz
  • 5.20D "M paket" olsun ama
  • Makyajlı 520d alın bence hem 177 HP dizel, hem de vergisi daha düşük.

Tabii bu araçlar 1-2 sene içinde kasa değiştirecek ve alacağınız araba eski kasa olacak bunu da gözönünde bulundurun bence alırken.
  • 5.20d derim sonuçta 4-5 yıl kullanılcakmış seneye E serisinin yeni kasası çıkıcak bence değmez.Ayrıca iki arabanında birbirini aratacağını sanmam 2 seçimde güzel.Ama dediğim gibi ben olsam 5.20d alırdım.Bide M paket oldu mu tadundan yenmez.
  • back to the future olmuş ama, bu arabaların 3.2 litre diesel olan 280 cdi modelleri var 2005 yılında üretilmiş. Bilgi olsun dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anchorman

CETTA TSİ size hem konforu hem de sürüş zevkini yaşatabilecek otomobildir. Bu araçlardan aşağı kalmaz...

+1milyon
  • O paralara 0 km 2 tane jetta alınır..Birincisine keyfi, ikincisine günlük binilir.

1-)1.4 tsı 160ps dsg beyaz hafif modifiye

2-)1.6 tdı 105ps dsg siyah içi açık döşeme

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Tamamen tercih meselesi fakat E serisi kasa değişiyor bunu da dikkate alın..

Bu mesajı okuyuncaya kadar hort olduğunu anlamamışım
  • konu hort ama ben olsam farklı renklerde 5 tane polo alır sabah üzerime giydiğim kıyafete uygun aracı alır çıkardım evden. Ya da 2 polo 1 jetta 1 passat almalıyım bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horiz

Tabiki E 280 Cdi

Fakat mukayese edilen araçlar motor hacmi açısından biraz farklı zira 520d de 2.0 motor e280 de 2.8 motor var
    e220 cdi ile 520d ya da 530d ile e280cdi yı karşılaştırın

E280de 3.0 V6 motor var hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.