Şimdi Ara

520 d mi e 280 cdi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horta bir katkı da ben yapıyım.

    Herkes Mercedesin sorunsuzluğundan dem vurmuş, tecrübelerime ve gözlemlere dayanarak bunun 90 Yı yıllarda kaldığını söylemem gerek.

    E220 CDI 2008 Model bir araç alayım dedim, aracın motor ve yürüyen expertizinde neler çıktı neler, anında vazgeçtim,
    arabanın KM'si de 110 Bin. Sahibi sağlam bir esnaj bakımlarını zamanı gelmeden yaptıran, yağını bilmem nesini servis ne demişse kapalı kutuyla alıp yaptıran bir adam.

    Sonra yine Sıfır ML 320 CDI alan bir tanıdığım neredeyse Mercedes'e dava açarak arabayı geri verecek duruma geldi.
    Araba sürekli servis yollarında, arıza üstüne arıza, 2000 Li yıllardan sonraki Mercedes'ler Narin ve masraf açmaya meyilli araçlar aklınızda bulunsun.


    E60 BMW 5'in 2008 2007-2008 Modellerinde motorlardaki kronik bir hatadan dolayı 150-200 Bin KM'de kitlenip sandık halinde motor değiştirmesi gereken onlarca insan var. Sahibinden de arama ekranına sandık motor yazın ve sonuçları görün karşınıza 50 Tane Bmw e60 çıkacaktır, iyi niyet garantisi falan da olmayıp, ikinci el alıp cepten Almanyadan sıfır motor getiren bir admın piskolojisini varın siz düşünün.

    İkinci el çok dikkat edilmesi gereken ince eleyip, sık doknulması gereken bir alan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 10 Temmuz 2015; 19:51:04 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.