Binbaşı
07 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 253 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Biz ayrıldıktan sonra tesadüfen yakın arkadaşımla tanışıyorlar ve şu anda nişanlılar düğün tarihleri belli arkadaşımla görüşmeye devam ediyordum bu süreçte zaten tesadüfen tanıştıkları için ve böyle olayları kafamda aşmıştım ama şimdi nikah şahidi olmamı istiyor arkadaşım ne yapmam lazım tam altın mı taksam çok mu iddialı olur

Dün çok normal çalışan cihazda az önce telefonda konuşurken ses gitmiyor, videoda ses gelmiyor ses kaydında ayni şekilde ses gelmiyor ama karşı tarafa ses gidiyor, telefon çalıyor arama gelince. Neden olabilir internette çok işe yarar bir çözüm ve sebep bulamadım hoparlör ve mikrofonları bi temizledim ama değişmedi.

Eskiden cia vardı ama şimdi bulamadım o uygulamayı, nerden sorgulatabilirim bilen var mı
Kiracıyım ve üzerime devralmam gerekiyor internetten yapılabilir dediler ancak bir Bilgi bulamadım bu konuda ve operatörler hep dolu. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Arkadaşlar ne yapacağız bilmiyoruz not bırakıp kaçmışlar Ablamı ne emeklerle okuttuk avukat olacaktı seneye hukuktan mezun olup ama şimdi 40larındaki kapıcımızla kaçmış ben yaşama sevincimi abuzerde buldum diye de not bırakmış çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz

Bugün babamlara konuyu açtı çoktan tartışmalar sonunda evi terk etti abim. Sevgilisi de buradaymış ailem iyi karşılasa tanışacaklarmış aslında. Şu an şehir merkezinde bir otelde kalıyorlar. İkisi de Amerika’da öğretim görevlisi. Bilmiyorum durum ne olacak. Haftaya dönüş biletleri var ama abim sevgilisi johnun babamın annemin elini öpmeden dönmesini istemiyor

Arkadaşlar bu ürün nasıldır 4200tl eder mi artıları eksileri nelerdir bilen varsa anlatabilir mi pek bilgim yok abim 4200e sipariş geçmiş ama bi araştırayım dedim pek de anlamam televizyonlardan teşekkürler şimdiden

https://www.grundig.com.tr/televizyon/4k-uhd-tv/65-gdu-7810b-4k-uhd-tv/ Ürün linki bu bakmanız için kolay olsun diye koydum
Sıfır ya da ikinci el olması sorun değil ancak 2015-2016sonrası modeller tercih etmeyi düşünüyoruz. Yıl içinde bolca uzun yol yapacak araç. Benzin/dizel fark etmez, motorun ve aracın sorun çıkarmaması daha önemli. Sürüşü rahat olacak bir araç arıyoruz kokpit daha önemli, dış görünüşü pek dert değil. Fiyat aralığımız +-20-30bin civarında oynayabilir. Şimdiden teşekkürler.
Erkek için mümkünse apart tarzı okul civarında yerler bilen var mı? İnternette baktım ama bulamadım pek
Son açıklanan tus kontenjanları ile her yıl sadece bir branştan bile bine yakın uzman ve her yıl 15bin(hatta giderek artacak) bir pratisyen hekim kitlesi mezun oluyor. Nörolog olan abimle bölümler hakkında konuşurken tıp hakkında bana bunları söylemesi beni çelişkiye düşürdü. 5-6sene içinde pratisyen açığı kapanır devlette diyor. Çoğu kişi daha çok para biriktirmek için pratisyen kalıyormuş uzun süre. Pratisyen açığı bitince doktor fazlası olunca maaşlar illaki düşecek diyor. Sadece dahiliyeden 700küsür kontenjan açılmış son tus için. Sen şimdi girip tusu kazanıp uzmanlığı bitirene kadar uzman dolar her yer diyor. Her meslekte uçuk paralar kazananlar var onları baz alma diyor haklı da. Gözümdeki en büyük avantajlardan biri olan bitirince ciddi bir maaşla başlayan meslekken bu avantajı ben yaşayamayabilirim. Açıkçası korkuttu beni baya bu durum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 141.872 (Bu ay: 1.551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.610 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.