Şimdi Ara

5 yaşındaki çocuğun kafasını muşta ile deldi #KısastaHayatVardır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BAŞAKŞEHİR'de 5 yaşındaki Yakup Berk, babası ve babaannesiyle dişçiden çıktığı sırada muştalı saldırıya uğradı. Kafatası delinen Yakup Berk'in babası İbrahim Berk, saldırganın peşinden koşarak yakalanmasını sağladı. 17 yaşında olduğu öğrenilen saldırgan tutuklandı.

    Başakşehir'de yaşayan 5 yaşındaki Yakup Berk, babası İbrahim Berk ve babaannesiyle dişçiden çıktıkları sırada 17 yaşındaki bir kişinin muştalı saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında baba İbrahim Berk, peşinden koşarak saldırganı yakalandı. Polise teslim edilen saldırgan tutuklandı. Hastaneye götürülen küçük çocuğun kafatası delinirken başına 3 dikiş atıldı. Baba İbrahim berk, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.  

    Olayı kapkaç sandığını ve saldırganın peşinden koştuğunu anlatan İbrahim Berk, “Annem ve iki oğlumla beraber dişçiye gitmiştik. Dişçi çıkışı kapının önünde bekleyen bir kişi vardı. Biz onu geçtikten sonra küçük oğlum Yakup'a saldırdı. Kafasına muştayla vurdu. Ben vurduğunu görmedim. Annemin sesiyle kaçan birini görünce peşinden koşmaya başladım. Çevredekilerden yardım istedim. Bir motosikletli takip etti. O sırada kendini taksiye atmış. Takside yakaladık. Sonra polisi aradık. Polis gelince rahatladım. O sırada annemi aradım. Annem eczanede olduklarını ve kanamayı durduramadıklarını söyledi. Polis zanlıyı götürdü. Biz de Yakup'u en yakın hastaneye götürdük. Tomografi çekildi. Kafasında muştanın dişlerinden dolayı iki darba almış. Biri çok derindi kafatasını delmişti. Derin olan yere zımba ile üç dikiş atıldı. Annem 'kafasına vurduğunda çıkan ses kırılma sesi gibiydi' diyor. Düşmanımın başına gelmesin. Bir insandan nefret edebilirsiniz, düşmanınız olabilir ama böyle bir şey yapılmaz" dedi.


    “KÖTÜ BİR ABİ GELİP KAFAMA VURDU"


    Oğlu Yakup'un sağlığının şu an iyi olduğunu ancak olayın takipçisi olacağını belirten Berk, “Oğlum olayların farkında. Soranlara 'kötü bir abi gelip kafama vurdu' diyor. Ancak saldırganı yolda görsem tanımam. 17 yaşındaymış. Bu kişinin insan olduğundan şüpheliyim. Benim tek isteğim bunun toplumdan izole edilmesi. Bize verdiği zararı başkasına vermesin" diye konuştu.





  • Olayda iki garip unsur var.Birincisi neden bu küçük çocuğa planlı bir saldırı yapmış ikincisi baba nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyor.Adamın kendi kafatası delinse bile bu kadar soğukkanlı kalması çok zor ki oğlunun kafasına muşta ile vurmuş biri hakkında kimse bu kadar soğukkanlı konuşamaz.Öyle bir dünya yok.İşin arkasında başka bir iş var.

    enteresanliklar o kadar cok ki olayda. 5 yasinda kücücük bir yavrunun kafasina neden musta ile vurdu bu yavsak acaba ? 5 yasinda cocukla birisi neyin düsmanligini yasiyor olabilir ? Kacirmaya calissa anlarim. Ya da babasi ile mi bir husumetleri vardi acaba ? Gerci adamda tanimiyorum diyor. Adamin rahatligi sogukkanliligi ayri bir düsündürücü. Cocugu yakalayip polise teslim ediyor vs. Net söyleyeyim benim evladima bunun yapildigini görsem ve yapani yakalasam, Allah in bir kulunun o anda o iti benim elimden alabilecegine inanmiyorum. En azindan ben birkac yerini kirmadan, suratini tutup birkac kez duvara vurup, kafasini patlatip yüzünü kan revan icinde birakmadan !

    bu kişilerin topluma böle zarar vermesinin ilk sebebi ailesidir doğru. Kendisi cezalandırılırken ailesinede pay biçilmeli. biz para yok diye ikinci çocuğu yapamazken bi sürü varlık 3 günde bir hayvan gibi düzüşüp çocuk yapıyor ve sonrasını düşünmüyor eğitmiyor. Hayvan yapar bunu ancak. çocuğunu sokağa salmak nedir.

  • Tum ailesinin kafasi mustayla parçalanmalı. Genelde bu tiplerin ciktigi aileleri biliyoruz kimlerden olusuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babasına bravo. Sözlerine bakılırsa herşeye rağmen soğukkanlılığını koruyabilmiş.


    Başka türlü bunlar azalmaz.

  • Ben bu ülkenin vatandaşı olarak adalete güvenmiyorum.
    Kendimden önce ailemi düşünürüm.
    Eğer beni başıma böyle bir şey gelirse. Çok vahşice şeyler yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suç oranlarını sıfıra indirmenin tek yolu var. suça meyilli 100.000 lerce cani manyak sapık çalışma kamplarında izole edilmeli. milletin sabrı kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba nasıl böyle soğukkanlı kalmış yav

  • Durduk yere katil ederler insanı böyle gereksiz yaşam formları. Mükemmel adalet sistemimiz ödüllendirip serbest bırakır şahsı muhtemelen.

  • Olayda iki garip unsur var.Birincisi neden bu küçük çocuğa planlı bir saldırı yapmış ikincisi baba nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyor.Adamın kendi kafatası delinse bile bu kadar soğukkanlı kalması çok zor ki oğlunun kafasına muşta ile vurmuş biri hakkında kimse bu kadar soğukkanlı konuşamaz.Öyle bir dünya yok.İşin arkasında başka bir iş var.

  • Ne iş yapıyor sunuz? Cevabınız olayı çözecektir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntticaret

    Ne iş yapıyor sunuz? Cevabınız olayı çözecektir bence.

    Benim yaptigim is ile konunun ne alakasi var?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

    Olayda iki garip unsur var.Birincisi neden bu küçük çocuğa planlı bir saldırı yapmış ikincisi baba nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyor.Adamın kendi kafatası delinse bile bu kadar soğukkanlı kalması çok zor ki oğlunun kafasına muşta ile vurmuş biri hakkında kimse bu kadar soğukkanlı konuşamaz.Öyle bir dünya yok.İşin arkasında başka bir iş var.

    Adam testosteronsuz, sebebi bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramycin

    Tum ailesinin kafasi mustayla parçalanmalı. Genelde bu tiplerin ciktigi aileleri biliyoruz kimlerden olusuyor.

    Irkcilik yapma, adamin irkini nereden biliyorsun?

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Irk degil tercihlerini biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cani tiplerden her yerde var, yarın bizim başımızada gelebilir. Bence insanlar bakamayacakları çocukları doğurmasınlar, doğurup sokağa attıkları için bu çocuklar böyle kişiliksiz katil tipli oluyor, en büyük suç ailelerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enteresanliklar o kadar cok ki olayda. 5 yasinda kücücük bir yavrunun kafasina neden musta ile vurdu bu yavsak acaba ? 5 yasinda cocukla birisi neyin düsmanligini yasiyor olabilir ? Kacirmaya calissa anlarim. Ya da babasi ile mi bir husumetleri vardi acaba ? Gerci adamda tanimiyorum diyor. Adamin rahatligi sogukkanliligi ayri bir düsündürücü. Cocugu yakalayip polise teslim ediyor vs. Net söyleyeyim benim evladima bunun yapildigini görsem ve yapani yakalasam, Allah in bir kulunun o anda o iti benim elimden alabilecegine inanmiyorum. En azindan ben birkac yerini kirmadan, suratini tutup birkac kez duvara vurup, kafasini patlatip yüzünü kan revan icinde birakmadan !

  • adam iyi ki öldürmemiş yakalayınca. büyük konuşmuyum ben olsam boğardım orada o piçi

  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    bunu neden söylediniz ben anlamadım herhalde bir şeyleri 20 beğeni de almış merak ettim 21 kişidennbiri sölesin ne sizin düşünceniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomv kullanıcısına yanıt

    En temizi. Hapiste besleyeceğine, en ağır en pis işlerin onlara yaptırılması lazım. Gönderin madenlere.

  • Yok arkadaş ya . Belki canice olcak ama ada gibi bir yer yapacaksın böyle suçları ( tecavüz , cinayet ) işleyenleri atacaksın oraya . Kendi boklarinda yaşasınlar . Bu tarz olaylar gündeme geldikçe ve cezai yaptırım olmadıkça daha da artıyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.