Şimdi Ara

5 yaşındaki çocuğun kafasını muşta ile deldi #KısastaHayatVardır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acilen silahlanma yasaları çıkmalı, zaten serseride silah dolu. Vatandaşta da silah olsun çekip vura vura bitirelim bu şerefsizleri.

  • bir baba evladının kafasını delen kişiye bukadar sakin kalamaz kısasa kısas olabilir tanımıyorum demiş ama o kişiyi tanıyor ve zamanında o kişinin bir yakınına canlarını acıtan bir şeyler yapmış olabilir

  • Saldirinin bir nedeni vardir diye dusunuyorum cunku durduk yere 5 yasinda ki bir cocuga ihtimali asiri dusuk.


    Ayrica saldirganin 17 yasinda bir erkek olmasi ve saldiriyi musta ile yapmasi ki bu sartlar altinda 5 yasinda ki bir cocugun kafasina vurursa rahatlikla oldurebilir ama 3 dikis atilmis. Uyusturucu bagimlisi desem uymuyor, para icin saldirirlar genelde. Oldurmek istese desem yine uymuyor, oyle bir durumda garanti hayati risk yaratir o capta bir saldiri.

  • geçmiş olsun. adam büyük ihtimal serbest bırakılır. zaten 30 sabıkalı adamı bile içeri almıyorlar. çoçukta ölmemiş. gözaltına almaları bile büyük mucize olmuş

  • Konu viral olursa serseri hapse girer, unutulursa dışarı çıkar.
    Allah sonumuzu hayretsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink

    Irkcilik yapma, adamin irkini nereden biliyorsun?



    Alıntıları Göster

    Irkla ilgili bir şey söylememiş ki. Muhtemelen olayı ırkçı olarak değerlendirdiğin için böyle düşündün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta’da gördüklerini denemek istemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt

    arkadaşın söylemek istediği 17 yaşındaki çocuğun bu hale gelmesinde ailesinde payı olduğu, adam edememişler diyor yani

  • Çekmiş bonzaiyi, tineri , esrarı sonra tribe girip saldırmış 5 yaşındaki bebeye. Bizim dh ahaliside yapılan işte mantık arıyor. Ortada mantık yok adam kafayı çekmiştir ne bekliyorsunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 29 Ağustos 2020; 17:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir millet haline geldik böyle. Benim dün yaşadığım bir olay var. Manisa Turgutlu'da babamı sokağın karşısına geçirirken Manisa dolmuşu bir cafenin önünde duraklama yapmak istedi. Babam 79 yaşında %46 engelli yavaş yürüyor.Ben kolundayım. Yoğun trafik olan bir nokta değil. Biz kaldırıma yakalaşırken değnekçimi yoksa yolcumu bilmiyorum "Hade hade acele edin!" bağırmaya başladı. Ben karşılık vermedim. Dolmuşa elimle bir dakika gibi işaret ettim. Gireceğimiz yere yaklaşırken bu sefer dolmuşcu arkadan geldi. O da
    el işaretime kızmış "Biz görmüyormuyuz elle işaret yapıyon" diye cemkiriyor. Ben sabırımı bozmadım. Abi dedim kaldırımdakı kişi değnekçimi yoksa yolcumu bilmiyorum. Bize bağırınca sana işaret ettim. Babam engelli kusura bakma dedim öyleyken hala homurdanıyor. Aslında o kadar sabırlı değilim. Başka biri olsa ya karakolluk ya mahkemelik olurdu. Bana saygı duymalarını beklemem. Yanımda yaşlı var ona bari saygı gösterseler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ülkenin geldiği noktaya bak.Hammurabi kanunlarını savunur hale geldik.Bunda suçlu kim?Adaletin içine eden iktidar.İyi de sizde hiç ki kafa yok?Kısas ne ula?Hangi çağda yaşıyoruz?

  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Bireysel silahlanmanın durdurulmasını isteyeceğinize silahlanma çağrısı yapıyorsunuz.Bunun neresi akılcı.Kendiniz söylüyorsunuz zaten bu tiplerin silahlı olduğunu.Silaha kolay ulaşım yalnızca zarar getirir.


    Devlet zırt pırt af çıkarırsa,hakimler iyi halden indirim yaparsa,okullar ve aile iyi eğitim vermezse,sınırlar kevgire dönerse bu gibi durumların yaşanması doğal.Çözüm bu yanlışları düzeltmek,silahlanmak değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 29 Ağustos 2020; 13:32:30 >
  • konuya girerken umarım başka bir ülke de olmuştur dedim bu nedir ya.......

  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt

    Ondan sonra çocuk bir daha dayak yerse yanında olamazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    bu kişilerin topluma böle zarar vermesinin ilk sebebi ailesidir doğru. Kendisi cezalandırılırken ailesinede pay biçilmeli. biz para yok diye ikinci çocuğu yapamazken bi sürü varlık 3 günde bir hayvan gibi düzüşüp çocuk yapıyor ve sonrasını düşünmüyor eğitmiyor. Hayvan yapar bunu ancak. çocuğunu sokağa salmak nedir.

  • Eğer şahsi bir davasi yoksa adamin, o çocuğun psikolojik sorunlari var demektir. Öldürme içgüdüsü tasiyor muhtemelen. Acilen izole edilmeli diyecem ama coktan serbest kalmistir diye düşünüyorum. Serbest kaldıysa babasina her türlü hak serbesttir kendi nezdimde. Hem serbest kalana hem de bırakana!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 29 Ağustos 2020; 17:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla kavgada kullanılan muşta silahla aynı suç kategorrisinde yer alıyor.Çok ağır ceza verilmeli diyecem ama çocuk ölmediği için sosyal platformlarda gündem olmazsa salarlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yaşındaki küçücük çocukla 17 yaşındaki ergenin ne işi olur ? çocuğa saldırmasında ki sebep belki de babanın daha önce yaptığı bir şey olabiir.

  • kısasa kısas


    muştayla kafası yarılıp öyle mahkemeye çıkarılmalı

  • BAŞAKŞEHİR HİÇ ŞAŞIRMADIM..

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.