Şimdi Ara

25 yaşındaki kız 30 yaşındaki adama bakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakar

• Ahraz mısın birader niye bakmasın? 50 yaşında 20 yaşında kızla evlenen insanlar var. 18 yaşını geçmiş her kız özgürdür, onu elde etmek de senin sahip olduğun dış görünüş, maddi imkan ve karakter yapınla alakalıdır. Ben 29 yaşındayım 18’lik kız bile düşürebilirim. Laf edenlere de takılma. Devlet bizi 20 yaşında askere yollamayı, al PKK’yı vur demeyi bilir. Askerde kalashnikof kullanıyorduk aw Avrupa’ya bile zorunlu askerlik konuşuluyor. Sana 19 20 yaşında al eline keleşi 45 yaşındaki PKK’lı ile dağda savaş dediyse 40 senedir pek tabii 19 20 yaşındaki kız da avratlık yapabilir. Erkek zaten geç güçleniyor. Ondan evvel hep yaşça büyükler tarafından hakkı gasp ediliyor. Mezardan çıkmış siyasilerin hala bırakmamasını düşün. Biz çocukken zaten kızlar olgun da olgun derdi biz büyüdük gençlik kıymetlendi. Acun 56 yaşında gencecik kızla takılıyor ufak tefek eleştiriler dışında kimse bir şey demiyor. Acun ile arandaki tek fark sınıfsal fark. 30 yaş nedir kendine gel kız 18 olsa biraz zor olabilir ama 25 de her türlü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AMC kullanıcısına yanıt

23-28 flörtleşme durumu oldu yaş farkı sorun olmamıştı aslında. Yani yaş konusu hiç geçmedi ama kafalarımız farklı demişti. Alkol almıyordu daha muhafazakar tarafa yakındı ama ben sekülerim.

• nasheed N kullanıcısına yanıt

Hocam kız yaşıtları dururken neden kart adama baksın?

• paradan haber ver 50 e bile bakar.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    La ne olum ne kartı? 30 yaş kart bir yaş mı hasta mısın sen? Git zihinsel sorunlarını hallet önce. Adam var adam var. 40’lı yaşlarda Murat Boz, Mehmet Günsur, Engin Akyürek olmak var. 30 yaşında keltoş herif olmak var. Her şey kendine nasıl baktığın ile alakalı. 30 yaşında kart mı olursun hastalanmışsın sen. Ben normalde kimseye tavsiye vermem Twitter ve ekşi sözlük siyasetinden bunaldığım ve sadece teknoloji takip etmek istediğim için geldim normalde reelde bile pek yüz vermem kimseye. Akıllı ol ileride pişman olursun. Erkeğin prime yaşı 38’dir. Kyk önlerinde 45 ilk herif kaynıyor genç kızları kaldıran. Erkekde önemli olan güçtür. Git iyi bir araba çek altına, vücudu toparla, ahraz ahraz beslenme, dişlerini yaptır, gerekirse steroid kürüne gir, ne kadar fitsen o kadar iyi. 45 yaşında bile arzulanırsın rahat ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kadınlar kendinden büyük kişiyi ister hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 5 Nisan 2025; 11:27:30 >
  • nasheed N kullanıcısına yanıt

Hocam 28 yaşımda kaslı, yakışıklı hissederken 29 yaşımda tam zıddını hissediyorum. 1 senede çöktüm sanki.

Kardeşim bu son mesajım daha fazla vakit ayırmayacağım, teknoloji ve oyun takip etmek istiyorum sadece. Her yerde bu tarz sorulardan, siyasetten, ekonomiden vs bıkmış durumdayım çünkü. Sana tavsiyem elalemi dinleme ben çevresinde hayranlık duyulan biriyim görüş anlamında. Millet art niyetlidir, heves kırar, rakip eler, kendi güçsüzlüğünü sana yansıtır. İş güç muhabbetlerinde de böyle. Adam sana derki üni mezunları iş bulamıyor sallıyorum. Türkiye gerçeklerinden bağımsız konuşuyorum ben de muhalifim sadece örnek vermek amacım. Neyse adam onu diyor ama belki Kayseri’de oturuyor belki Samsun’da oturuyor ne biliyorsun yani? Sen belki Tekirdağ’da, Gebze’de sanayinin olduğu yerde yaşıyorsundur iş belki rahat bulcan? Veya dandik bölüm veya AÖF mezunudur sen niye dandik bölümlü adamın tavsiyesiyle içini karartasın. Veya adam uyumsuz ve negatif geri beslemeli bir tiptir. Gittiği yerde sevilmez belki sen gideceksin sevileceksin. Yani demem o ki milletin lafıyla değil de kendi lafınla iş yapacaksın. Ben de zamanında milletin lafıyla iş yapa yapa senelerimi ziyan ettim. Bu hayatta her olay kendine özgüdür. Şimdi ben kiloluyumdur genç kızlar 3 5 yaşa bile gelir abi çeker. Ben seksi bir herifimdir kız 10 yaş küçük olsa da ismimle hitap eder. Hepsini yaşadık. Sen ilk resimdeki gibi giyinirsin hafif de çökmüşsündür, sakal falan birbirine karışmıştır. Kız gelir abi çeker. Sen Murat boz gibisindir. Yaşın 45 de olsa 18 yaşındaki kız gelir sana Murat naber der. Tekrar ediyorum ben de 2 3 sene önce sırf yedek astsubaylık çıkmadı diye bile kendimi bitmiş berbat bir halde hissediyordum. Gittim paşalar gibi çavuş falan olduk, silahçı olduk yaptık geldik. Hayatta her şey çok çalışmadan geçer. Sen kendine iyi bak gerisi boş. 45 olduğunda bile 18’lik düşmüyorsa bile 28’lik düşer zira 28 de kadın için muazzam iyi yaştır ben mesela genelde milf seviyorum çocukluktan beri 😎

• xyro kullanıcısına yanıt

Yani aşık olmaz mı sadece para için mi bakar bakarsa?

• bakar abilik bile yapar..

• Hemde yan gözle bile bakar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 39 yaşındayım 20'lerinde gacı istiom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekle kadın arasında en az 10 yaş olmalı kadınlar erken çöküyor. Bide saygı duyduğu erkeği daha çok severler.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    28 yaşında dişi bulsan evlenir miydin?

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    yok evlenmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    zengin olsa?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.