< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ALİ KAPTAN TEK BAŞINA 50+ KİŞİYİ DÖVÜYOR

-
-
bu dizi solcu propagandası yapıyordu paso
lan ben sana demedim mi beni bunlarla yan yana etiketleme diye
-
E solcular hakli zaten moruqquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessbu dizi solcu propagandası yapıyordu paso
lan ben sana demedim mi beni bunlarla yan yana etiketleme diye
Ama ali kaptan kimi tutarsa ondan tarafim tabi o yüzden cCc ülkücü resul reyiz cCc
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
reis sayende gözlerimi sabah ali kaptanla açıyorum
Ggkgcvbjquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
reis sayende gözlerimi sabah ali kaptanla açıyorum
Sepeti eline alip milleti nasıl dagitiyor deme
neresi haklı lan ellerinden gelse ülkeyi sovyetler uydusu yapacaklardı
-
Olm isci haklari aramalarini söylüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessneresi haklı lan ellerinden gelse ülkeyi sovyetler uydusu yapacaklardı
Suan asgari ucret 300 dolarsa bunun nedeni ulkede dogru duzgun stk sendika ve solcu adam kalmamasidir
hayır nüfus fazlalığıdır
-
Peki SSCB'de ağır şartlar altında çalışan işçiler?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O da etkili ama ulkenin yuzde 70i liberal partilere oy verirse kusura bakma da nah düzgün maaş alır insanlarquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesshayır nüfus fazlalığıdır
mecliste liberal parti mi var lan hahahah
-
Ne ağırıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F
Peki SSCB'de ağır şartlar altında çalışan işçiler?
Rus carliginda 15 16 saat calisanlar vardi Sovyetlerde bu süre 7 saate sabitlendi
Ama zaten meselemiz sovyetler degil Türkiyenin sosyalist olmasini isteyenlerden degilim
Avrupa devletleri gibi sosyal devlet olmasini vatandasini dusunmesini istiyorum bunu da anca demokratik cercevede hak arayan insanlar yapar taleple
Akp mhp iyip hdp?quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessmecliste liberal parti mi var lan hahahah
Hdp sol görünümlü Amerikan maşası onlarda gizli liboş
Chpde öyle pek solcu sayılmaz zaten bu ülkede partiler şirket gibi sadece kendilerine çalışır
akp mhp liberal mi ajskjgksajgag
hamzoş güldürdün ya yazmıyom daha bu konuya
-
Liboş tabi olm özellestirmedikleri bi senin donun kaldıquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessakp mhp liberal mi ajskjgksajgag
hamzoş güldürdün ya yazmıyom daha bu konuya
yusuf miroğlu bu çakma kaptana tek atar.
-
özelleştirme eğer uygun şartlarda yapılırsa kötü bir şey değil
akp'nin kapitalizm politikasını liberalizmle karıştırma, gg olmasın diye fazla yazamıyorum, he ya adamlar o kadar liberal ki pazar kurup beleşe meyve sebze dağıtıyorlar, yerli araba yapıyorlar, banka yönetimine güreşçi atıyorlar, halkın önemli bir yüzdesine sosyal yardım yapıyorlar vs.
liberalizm bireysel özgürlüğü ve devletin sınırlandırılmasını savunur, milliyetçi bir parti nasıl bireysel özgürlüğü savunsun yada devletin sınırlandırılmasını, aklın alıyor mu yada sosyal medyayı kapatmayı düşünen bir parti?
ayrıca özelleştirmelere neden karşı bu millet anlamıyorum, özelleştirilmeden önce sanki milletin cebine hayrı var, trt özelleştirilse fena mı olur? yada devlet neden havayolu işletir? böyle bir şey olabilir mi?
solculuk isteyen kübaya gitsin
-
Liberalizm kapitalizme daha yakın bi şey zaten. Hatta liberalizm kapitalizmi babası gibi bi şey.quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessözelleştirme eğer uygun şartlarda yapılırsa kötü bir şey değil
akp'nin kapitalizm politikasını liberalizmle karıştırma, gg olmasın diye fazla yazamıyorum, he ya adamlar o kadar liberal ki pazar kurup beleşe meyve sebze dağıtıyorlar, yerli araba yapıyorlar, banka yönetimine güreşçi atıyorlar, halkın önemli bir yüzdesine sosyal yardım yapıyorlar vs.
liberalizm bireysel özgürlüğü ve devletin sınırlandırılmasını savunur, milliyetçi bir parti nasıl bireysel özgürlüğü savunsun yada devletin sınırlandırılmasını, aklın alıyor mu yada sosyal medyayı kapatmayı düşünen bir parti?
ayrıca özelleştirmelere neden karşı bu millet anlamıyorum, özelleştirilmeden önce sanki milletin cebine hayrı var, trt özelleştirilse fena mı olur? yada devlet neden havayolu işletir? böyle bir şey olabilir mi?
solculuk isteyen kübaya gitsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Solda sağda varoştur ama ikiside haksız ama sağcılar yani ülkücülerle dinciler yerine solcuları seçerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X