İstanbul da bir AVM (yıl 2001)
Arkadaşlar ben bir avm arıyorum ama bulamıyorum internette..
Yıl 2000 yada 2001 Arkadaşım ile buluşmuştuk, istanbul Gaziosmanpaşa semti sanırım.. bir avm açıldığı ilk günüydü ve tıklım tıklımdı.. bu hangi avm idi?
Ne yaparsanız yapın bundan kurtulun.
Şunu anladım ki, fanlar gayet sessiz, ekran kartımın fanı masa üstünde hatta uhd videolarda bile dönmüyor, kart 40 derecelerde fakat bu lanet olası gürültü ve titreşimin kaynağı mekanik hdd ler..
ne yapıp edip bu hdd lerden kurtulmak lazım.
Disk klonlama ve win. yedekleme
Merhaba arkadaşlar..
İş amaçlı kullandığımız, üzerinde 128gb ssd olan (sağlık %93) bir win10 makinamız var. her hangi bir durumda içinde ki programları vs kurmak çok uzun iş bu nedenle her duruma karşı hdd nin aynısından klonlamak istiyorum. bir çökme durumun klon hdd takıp devam etmek adına.
128gb hdd illa ki 128gb ssd mi lazım?
hangi clon programını önerirsiniz?
C: hdd yi sistemi win açıkken clonlama yapabilir miyim?
Birisi bilgisayarıma girmeye mi çalışıyor?
Arkadaşlar son 1 aydır bazen böyle bir uyarı alıyorum, evde kimsenin girmeyi deneme gibi bir durumu yok girmek isterlerse girerler. bu neden oluyor sizce?

Forum ve gençlik ne hale gelmiş..
Evet arkadaşlar ben 2004 de bu foruma dahil oldum, hep hayatımda olan bir site oldu, şimdi gençlere bakıyorum da konular hep aynı maalesef, para, ekonomi, gelecek kaygısı, yaş sorunları. eskiden burada hiç ekonomi konuşulmazdı, hep makara dönerdi çok efsane zamanlar yaşadın özellikle 2007-2012 arası. şimdi gerçekten sizlerin kaygılarını anlıyor ve sizler adına çok üzülüyorum, nasıl bu hale geldindi :(
Bir yerde zaman kırılması oldu da sanki biff tannen evreninde yaşıyor gibiyiz..
tablet tavsiye
Güncel fiyat performans bir tablet önerebilir misiniz arkadaşlar.
Amd ryzen 5 3600x kaç çekirdek?
amd bu işlemci için 6 cores diyor
cpuz neden 4 çekirdek, 8 izlek görmekte?

hiç bozuk döviz bozdurdunuz mu?
Neden bozu (metal) bozuk döviz para ülkemizde yarı fiyatına bozduruluyor?
kanunen bir yeri var mı? bir fırsatçılık mı?
mesela ₺ verip 11€ almak isteyen birine 10+1€ bozuk verecek olan bir döviz bürosu o bozuk 1€ yu yarı parasına mı sayıyor?
ryzen5 için anakart önerisi
Geçici olarak bir anakart temin ettim, güzel stabil çalışan bir gigabyte b450 fakat 4 tane satası var bana en az 5 lazım. ve mini atx olduğu için bazı eksikler var. şöyle tam atx bol satası olan bir anakart ne öneririsiniz araştırmam için?
ebay dan ürün aldım gelmedi..
ebay dan şubat başı bir ürün aldım arkadaşlar, 28 şubat teslim gösteriyordu, standar kargo ile aldım. ürün halen elime gelmedi, ingiltere çıkışlı, satıcı ister para iade ister tekrar üründen yollarım dedi, 6.5pound bir ürün zarf. bu ürünü nasıl takip edebilirim? adıma tr giriş yapan bir ürün oldumu vs olarak? tracking yok maalesef.

Meslek: programmer
İlgi Alanları: buraya sığmaz
2020:AMD FX8350 AMD RX580 limited editon- cooler master lite 700w 2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w |
forumda 14. yıl |

Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.398
İkinci El Bölümü Mesajları: 927
Konularının görüntülenme sayısı: 99.210 (Bu ay: 2.537)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.468 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic