Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
563.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''Çalışmazken 2watt tüketen 10 adet cihaz olsa aylık 15tl yakıyorlar beraber :)'' bunu cepten çıkacak para için derseniz ben o para için üşenirim,

ama derseniz ki doğa için çevre için hiç üşenmem evimde gerekli revizyonları yaparım 

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar S7 Pro tam şarj olmuşken fişte bekleme anında aşağıdaki şekilde elektrik tüketiyor merak edenler olur diye ekliyorum :)

Robotun;
    Mavi aydınlatması kapalı iken prizden 1-1.5 watt
    Mavi aydınlatması açık iken prizden 2-2.5 watt

Elektrik çekmekte saatte.
    1-1.5 watt fazladan tüketmesin derseniz mavi aydınlatmayı kapatabilirsiniz :)

özel mesaja kapalı olduğunuz için burdan yazıyorum. Ölçüm yaptığınız ürün ne olarak geçiyor bende meraktan ölçmek istiyorum benzer şeyleri. Ne olarak aramam lazım ürünü.

• oqi kullanıcısına yanıt
    ustad Android içinde bekliyoruz :))
  • Robotum ile ilgili Yaşamış olduğum sorunu ustadlar @oqi ve mali_bu16 ile paylaştım. servise gönderdim. servis deneyimim 10/10 olup. gerçekten 360 s9 iyiki almışım dedim. Robotu alirken çok arastirmistim. YouTube de ustadlarin videolarini ve yorumunu dikkate alarak almıştım. servisin hızı ve ilgisine çok teşekkür ederim. Sherman Teknoloji iyiki Türkiye ye geldiniz ve iyiki servisimiz oldunuz :)
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/472451/(0f27699e-cbc8-499b-b49d-94952681022f.jpeg, 3072, 4096, 63635F)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907hsk -- 8 Şubat 2021; 13:41:12 >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt

Wattmetre hocam adı. Birönceki mesajımda ayrıntılı bilgileri mevcut. Akıllı priz olarak da alternatifi ekledim onu da araştırın mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mali_bu16

''Çalışmazken 2watt tüketen 10 adet cihaz olsa aylık 15tl yakıyorlar beraber :)'' bunu cepten çıkacak para için derseniz ben o para için üşenirim,

ama derseniz ki doğa için çevre için hiç üşenmem evimde gerekli revizyonları yaparım 

Aynen hocam. Hayatımız kolaylaştığı sürece 15 20lira bu konudaki kimseyi etkilemez bence de :)

Maksat vicdani rahatlık diyelim + olarak prizde kalan cihazların yüksek voltajdan etkilenmesi beslemelerinin bozulma riski de var. Wattmetre ile ölçüm yaptığım için biliyorum ülkemizdeki Voltajlar çok dengesiz maalesef hele bir de yıldırımlı bir havadurumu varsa çok sıkıntı.

Buyüzden akıllı prizler on numara iş çıkarıyor bu konuda. Google asistanla da bağlılar.

İyi geceler diyorsunuz telefona. Asistana Bağlı olan tüm prizler kapanıyor. Atıyorum bahçedeki priz açılıp prize bağlı bahçe aydınlatmasını açıyor. Belli saatlerde açılsın kapansın yapabiliyorsunuz. Bağlı cihazların anlık haftalık aylık tükerimlerini görebiliyorsunuz.

Türkiyede Slink en uygunu ve güzeli bence. Aliexpressten aldıklarım gelince onları da yazarım buraya beğenir ise. Slinkin youtube vidyoları mevcut.

Asistan ile Rutin ayarlıyorsunuz akıllı prize bağlı cihazlar sabah günaydın dediniz mi aktifleşiyor :)

S7 Proyu Google Asistan ile sesli komutla aktifleştirdim bu arada. Sizlerin de söylediği gibi sadece açma kapama var ses ile komutta. Robot süpürgeyi çalıştır diyorsunuz Google Asistana, çalışıp tüm ev modunda temizliğe başlıyor. Şarja dön diyorsunuz bitirip şarja gidiyor :)

Özellikle yaşlılar için ekstra güzel. Öğrettiniz mi sesle aç kapa yaparlar süpürgeyi :) Tüm evi süpürür döner robot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 8 Şubat 2021; 14:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1907hsk kullanıcısına yanıt
    Süper deneyim 👌 Paylaştığınız için teşekkürler.
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt

''ülkemizdeki Voltajlar çok dengesiz maalesef hele bir de yıldırımlı bir havadurumu varsa çok sıkıntı.''

2013-14-15 yıllarında TR de adı duyulmuş, bilinen bir toptan ve perakende elektrik mazlemesi satan firmada sıcak satış görevindeydim kendi evimde Legrand marka akım korumalı ara kablo gurupları kullanıyorum :)

''Buyüzden akıllı prizler on numara iş çıkarıyor bu konuda. Google asistanla da bağlılar.

İyi geceler diyorsunuz telefona. Asistana Bağlı olan tüm prizler kapanıyor. Atıyorum bahçedeki priz açılıp prize bağlı bahçe aydınlatmasını açıyor. Belli saatlerde açılsın kapansın yapabiliyorsunuz. Bağlı cihazların anlık haftalık aylık tükerimlerini görebiliyorsunuz.''

ama benim zamanımda akıllı priz olayı çok yeni ve bilindik sağam markalarda (legrand, gewis,btıcıno) uçuk paralara satılıyordu. Ama sizin bilgilendirmeniz üzere enkısa sürede inceleyip gereğini yapacağım 

• Hep robot kafalardan haber gelirdi şimdi ben vereyim, 360 robotlar çok yakında 3 boyutlu haritalama yapacak, sanırım güncelleme yolda.

Canerin wp durum resminde gördüm , tam ekran resmi alayım göndereyim dedim bu da mı gol değil yani arkadaş.

S7 gibi modeller için de 3D haritalama olacak mı hocam? Stok yenilenmesini bekliyorum tabi gelecek fiyatı da. Sherman ile konuştuğumda bütün stoklar gelecek dedi merakla bekliyoruz fiyatlandırmayı..

• İyi seyirler... (Yüksek çözünürlük yeni yükleniyor biraz zaman alacaktır...)

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • Çok severek kullandığım, performansından çok memnun kaldığım s9 cihazımı yeni wifi modemime bağlamak istedim ancak galiba cihaz sıfırlandı ve haritalar görünmüyor. Tam da 3 boyutlu harita ile temizleme yapmak istiyordum ama şimdi tüm evi tekrardan gezmek zorunda kaldı canım cihazım. Galiba bi yerde yanlış yaptım ama nerde ? Bu cihazı almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten hakkını sonuna kadar veriyor.
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt

Haritayı çıkartınca favorilere almayı unutmayın, ne yaparsan yap favoriden silmeye basmadıkça silemezsin. 2-3 tane temiz haritanı al favoriye nolur nolmaz dursun...

Bu arada farklı hesapla girmediğine eminsin dimi normalde öyle durduk yere harita silinmez wifi reset yapsanda haritanı silmez yani defalarca denedik bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 8 Şubat 2021; 21:35:17 >

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Farklı hesapla da girmedim. Favoriye aldığım haritalarım da var ama robotu yeniymiş gibi algıladı nedense. Muhtemelen benim bi hatam oldu. Neyse tanıdığı evi komple bi daha gezsin bakalım. Herşeyine razıyım robotumun.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.