Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.385
Cevap
337
Favori
548.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Eşyaların yeri değişince haritada kayma olur mu acaba?
  • arastirananne A kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım.

Merhaba,

Eşyaların yer değişimi tek başına haritada kayma yaratmaz ancak;

Harita kaymalarının temel nedenleri olarak Dock' un yerinden oynatılması(genelde robot çalışırken) veya robot çalışırken elle robata müdahele etmek.

Nadirde olsa sunucu, internet kaynaklı geçici sorunlarda olabiliyor.

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Bu arada eşya taşıma dediğiniz için aklıma geldi, bazen iki odayı bölen tek bir ince duvar olduğunda ve kapı arkalarına giremediği noktalar sonradan girilebilir olursa o aradaki duvarın sınırları birbirine geçtiğini tecrübe ettim.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Dün esyalarin yerini hersey cok farkli yerde olacak şekilde değiştirdim. 1 defa salonu temizlettim. Sonra istediğim gibi olmadı eski haline getirdim. Bugün harita kaymıştı. Bir de dediğiniz gibi altına giremediği bir masa var mesela sandalyeler dolayısıyla, onun yeri değişince oraya da girmiş oldu. Kafasi mi karıştı acaba bi öyle bi böyle olunca 🤔
    Şu an temizlik yapıyor. Sildim kaymış haritayı favoriden temiz bir haritayla yaptırdım 🙃 Bir de sıralı temizlik seçtim salon ve mutfak olacak şekilde. Salonun koseleri geçti koridor 3 parça birinin çevresini dolandı geri salona döndü. Bunu neden yaptı onu da anlamadım 🙄

Çoklu harita sadece çok katlı evler için değildir  

Yeri değişen odalardaki yer değişimlerini yapacaktır ama birden çok fazla değişiklik kafasının karışmasına neden olabilir.

Bu tip durumlarda önceden eşya olupta giremediği yerlere şuan müsait olduğu halde girmiyorsa; önce oda oda temizlikle odaların haritasını revize etmesini sağlayın. He yine Belirtilen alan moduyla gitmediği bölgeyi kabaca belirleyip temizliğe zorlayın gereğini yapacaktır.

Bence var bir kafa karışıklığı hocam, siz oda oda ama sıralı değil sadece bir odayı temizletip görevi bitince başka bir odaya görev verin.

Harita görseli görsem daha iyi kafa yorarım :)

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2980345/(4bb45310-ab4c-4210-852f-17fbcea6f8e2.jpeg, 1080, 2026, 9DBACC)[/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2980345/(9e58fad6-d223-439a-b127-d72e88510d95.jpeg, 1080, 2026, 9DBACC)[/simage]
  • Son attığım görsel harita kayması konusundan farkli bir konu. Sıralı temizlik seçtim salon ve mutfak şeklinde. Salonun köşeleri döndükten sonra koridorun giriş kısmının köşeleri döndü, salonun kalanini temizledi ve sonra mutfağa geçti.

linkte bir sorun var ama  görüntülenemiyor :(

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2980345/(33764f3a-ffea-4494-b677-55cfa4b1092a.jpeg, 1080, 2026, 9DBACC)[/simage]
    Bu da açılmıyor mu?
  • Aile merhaba :)

Sherman Teknoloji Sevgililer Günü Kampanyası yaparak  fiyatlar bir çok dönem satışından daha uyguna resmen dip yaparak...

e-pazar yerlerinde ön satış gibi ortalama 15 günlük bir kargo süresi verilerek yayına girmiş  (daha erkende teslim edilebilir, öncedende çok sefer olduğu gibi)

360 S9 3.7k

360 S7 ve S7 pro 2.5k

360 S5 (sadece süpüren) 2.3k

İgilenenlere duyurulur...

:( ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Aile merhaba :)

Sherman Teknoloji Sevgililer Günü Kampanyası yaparak  fiyatlar bir çok dönem satışından daha uyguna resmen dip yaparak...

e-pazar yerlerinde ön satış gibi ortalama 15 günlük bir kargo süresi verilerek yayına girmiş  (daha erkende teslim edilebilir, öncedende çok sefer olduğu gibi)

360 S9 3.7k

360 S7 ve S7 pro 2.5k

360 S5 (sadece süpüren) 2.3k

İgilenenlere duyurulur...

Teşekkürler hocam. HB üzerinden 2500 TL , 7 taksit + 2 taksit banka yaptı.

• Gurul kullanıcısına yanıt

O zaman Aileye hoşgeldiniz  

Hayırlı olsun, sağlık ve güzel günlerde kullanılsın inşallah 

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

O zaman Aileye hoşgeldiniz  

Hayırlı olsun, sağlık ve güzel günlerde kullanılsın inşallah 

Sağolun hocam. Sıcak fırsatlar bölümüne konu açtım. Bekleyen varsa, görüp alsın. Sonra üzülmesin.

Eveeet cihazlar geleceğine göre artık sorumu sorabilirim. S7 düşünüyorum ancak renk konusu kafama takılıyor. Siyah almak istiyorum ancak piano black yapısından dolayı cok toz tutuyor mu? Özellikle yatak altına girdiğinde ardından üflediği hava ile toz içinde mi çıkıyor cihazın her yeri? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuzzleMaker P kullanıcısına yanıt

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama her iki cihazıda kullandım kendi tercihim beyazdan yana olurdu...

Peki siyah kullanırken bahsettiğim tozlanma oluyormuydu cihaz üstunde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.