Şimdi Ara

30bin liralık ağır hasar kaydı var ama yazılanlara bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir süredir otomatik araç arıyoruz.. bayan kullanacak...

bugün şöyle bir ilan ile karşılaştım..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-otomatik-207-lpg-li-1-6-motor-120-hp-klimali-bulututlu-155147029/detay

amcam yazmış oraya iyice araştırın diye.. altlarda istediğiniz yere gösterebilirsiniz, motor, şasi vs. vs.. anlatmış... ben de iyice araştırın lafından kronik sorunlar üzerine gittim ve onları araştırdım..

neyse akşam görüşelim falan derken .. ufak da bir sorgulama yapalım dedik.. 30bin liralık hasar kaydı.. yahu bu araç kaç paraydı ki ... 30bin hasarı olan aracın satış fiyatı bu mu olur????

yok hocam biz temiz otomatik bir araç bulamayız... ya da gidip 40bin lira falan vereceğiz herhal B sınıfı bir araca...

• BULUTUT BAGLANTISI

VAYLES KLİMALI

AİRBEK

Daha nasıl yazıldığını bilmeyen adamın aracına dahi bakmazdım şahsen...
  • Yuh 30 bin hasar kaydı 1 parça boyanan değişen yok orjinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bi baktirsaydiniz hocam. Tramere okadarda guven olmaz. Sifir arabada bile hasar kaydi cikariyor adamlar. Iyi niyetli dusunuyorum anlasip arabayi perte cikarmis olabilirler. Bi baktirmak lazim. Ancak 30bin de cok yahu. Dedigim gibi ne gibi islemler yapilmis da 30bin tutmus acaba merak ettim.

• Büyük ihtimalle pertten çıkmadır. 2.elde dikkat önemli.

• adam hasar kaydı vardır yazmış zaten ilanda çok da problem yok diğerlerine göre. herkes malını övüyor zaten alıştık ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

BULUTUT BAGLANTISI

VAYLES KLİMALI

AİRBEK

bulutut'tan bulüğütut demek istemiş olabilir mi acaba diye düşünmedim değil.. haklısınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

BULUTUT BAGLANTISI

VAYLES KLİMALI

AİRBEK

Aynen öyle. Nasıl yazılacağını bilmiyorsa da google a baksın iki dakika
  • Çıtır hasarlı

• Amca galerici sanırım
  • yalnız satıcı şasi numarasına kadar vermiş. hemen sahtekar damgası yapıştırmaya gerek yok. bu kadar açık bilgi verdikten sonra pert aracı o fiyata satmak mantıklı bir iş değil. aracın sahibi ile hemen görüşüp sebebini bir sormak gerek
  • evet sonucunda adam saklamıyor kazayı ama heralde agır bır kazası olmuş aracın ama dıpdırıde duruyoor degılmı araba ?
  • bunutut diyeceğine bulutut demiş töbe ya

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

bir süredir otomatik araç arıyoruz.. bayan kullanacak...

bugün şöyle bir ilan ile karşılaştım..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-otomatik-207-lpg-li-1-6-motor-120-hp-klimali-bulututlu-155147029/detay

amcam yazmış oraya iyice araştırın diye.. altlarda istediğiniz yere gösterebilirsiniz, motor, şasi vs. vs.. anlatmış... ben de iyice araştırın lafından kronik sorunlar üzerine gittim ve onları araştırdım..

neyse akşam görüşelim falan derken .. ufak da bir sorgulama yapalım dedik.. 30bin liralık hasar kaydı.. yahu bu araç kaç paraydı ki ... 30bin hasarı olan aracın satış fiyatı bu mu olur????

yok hocam biz temiz otomatik bir araç bulamayız... ya da gidip 40bin lira falan vereceğiz herhal B sınıfı bir araca...

araç BULUTUTLU ondan fiyat öyle yoksa fiyat normal yani

• Öncelikle bir insanda vicdan olacak.30 bin tl hasar kaydı bulunan 207yi hangi akla mantığa hizmet 28 bin tlye satar bir insan?
    Arkadaşların da belirttiği gibi yazma şeklinden belli adamın ne derece acınacak halde olduğu.İlanlara bakarken satıcının yazdıklarını dikkatle okurum çünkü yazmasından az çok anlaşılır kişinin ne tür bi insan olduğu.
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    çalınma olabilir mi yada sel fln?
  • Adam arabasına active demiş. Büyük ihtimalle millesim ama kalılarında millesime özel arma yok.
  • Amca sadece değişmeyen yeri söylemiş galiba ön çamurluk.
    Sel hasarı olsa pert olur.
    Tek hasarda o kadar para çıksa her türlü pert olur.
    HA 2-3 büyük kaza yapsa perte çıkmasa tamir edilse o ayrıç
  • Aşağıdaki konuda olduğu gibi aracın change olabilme ihtimali var, dikkat etmek gerekl!!

http://forum.donanimhaber.com/m_88145387/f_//tm.htm#88145387
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.