Binbaşı
12 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba

Honda Civic aracımı 30 k bakım yaptıracağım

Güncel servis fiyatı bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar

Konu hakkında hiçbir bilgim yok,bu sebep ile yardımınıza ihtiyacım var.

Samsung watch 5 pro almak istiyorum ama telefonum Xiaomi note 10

Uyum sorunu olur mu veya nesini kullanıp ,nesini kullanamam

Merhaba arkadaşlar

Falken ile fulda sport control arasında kaldım

Her ikisi de sessiz lastik kategorisinde en iyilerinden ve fiyat performans olarak düşündüğüm markalar. Kendi aracım Honda Civic ve doğal olarak özellikle neden sessiz lastik istediğim anlaşılmıştır umarım 😁😁

Fulda daha uygun fiyatlı olarak gördüm,hiç deneyimleyen oldu mu bu lastiği? Bana bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim🤲

Merhabalar

2023 Ocak ayında muayene ücretlerine %120 zam gelecekmiş,1121 lira ya yükseleceği söyleniyor sosyla medyada.

Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar iki gitar arasında kaldım.

İkinci el olarak alacağım

Klavyesi rahat olan en çok tercihim olacak.

Epiphone pro 1 ve Ibanez AEG 10 ebk

Gayet amatör ve iyi calamiyorum.🙃

İkisi arasında tercih yapmama yardımcı olabilecek var mı?

Özür dileyerek ten bize bunları yapandan,sebep olan herkesin Allah bin belasını versin!!

Geçen sene toplamda 3000 küsur lira idi ,şimdi en ucuz teklifi aldım aynı yerden toplamda 8650 TL , biliyorum çoğunuz bundan daha fazlasına teklif almıştır ama ben gerçekle karşılaşınca ayrı bir şok oldum😔

Sigortada taksit de kaldırılmış 😔 yolların hasarsizligi dahi ise yaramıyor.

Şu an tüm gelir,borç dengem alt üst oldu.

Alıntı

metni:
MerhabalarBen 6. Gunumu bitiriyorum ve tam herşey yolunda derken bugün yeniden ilk güne döndüm neredeyse! Yani agir geçirmiyorum. İlk gün bütün yanması ile başladı akşama halsizlik, iştahsızlık ile devam etti,standart grip gibi.2. Gün basgarisi başladı ve 4. Güne kadar hiç bitmedi.4. Güne kadar baş ağrısı halsizlik çok fazlaydı5. Gün iştahım yerine geldi,tamamen konforlu bir hasta haline geldim,hiç bir ağrım sızım yoktu. Akşamı hafiften ateş (37.5 ) ve göğüste yanma6. Gün sabahı gayet iyi kalktım hibisey yok ama şimdi biraz ateş(37) ve halsizlik göğüste hafif yanma🤔 Ne oynak bir hastalık anlamadım. Dhastaligi geçiren bir kaç arkadasimla gorsutum bazılarında 6.-7. güne artmaya başlamis anca 17-18 günde iyilesmisler. Zannedersem bu hastalık tehlikeli olmaktan ziyade çok inatçı bir virus

Merhabalar

Honda Civic aracıma yeni bir lastik düşünüyorum (malum japon aracı yalıtımsızlik problemi)

Şu an güncel olarak Goodyear eagle sport var 17 inç olan( sessiz bir lastik değil gayet gürültülü )

Fulda sport yorumlarında en sessiz lastiklerden olduğunu okudum,keza falken de öyle ama falken bin ciddi yakıt sorunu varmış. Her ikisi de diğerlerine nazaran daha uygun fiyatlı.

Fikir verebilecek olanlar var mı?

Merhaba

Malum japon aracı klasiği yalitimsizlik problemi 😏

Dışardan canti görünür, içerden fadimenin düğünü modunda oluyorum☺️ 2020 Civic var ilk defa japon aracı aldım kafama edeyim🙃 millet tutturdu capon alacaksın kafan rahat edecek,capondan şaşma!! Allah'ım bu insanların marka fanatizmi beni bile yolumdan şaşırttı! Fransız zerafetini,konforunu seviyordum kime ne baskasí ne düşünüyor umrumda değil, beklentiler önemli sonuçta

Neyse tabani içerden ve çamurluk içlerini yalıtım yapacak İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edecek yerler var mı bildiğiniz? Komple yalıtım işine girmemem ekonomik olarak cokerim😎

Merhaba
Bir iki haftadır PTT den alınan HGS etiktlerinde köprü geçişlerinde okumama sorunu yaşanıyormus arkadaşlar.
Benim son 4 geçişine bakiyem hiç düşmedi ve bu sorun için PTT ye gittim ve bana söylenen böyle bir problem olduğu
Karayolları ile görüşmem söylendi. Bu durumu yaşayan var mı ?
Hakkında
Meslek: planlama
Forum İmzası:
2012 citroen comfort plus hdi mcp
Hakkımda:
VW OLD BEETLE 1303 S 1973
PEUGEOT 206 2006
SKODA FABİA 1.4 MPİ 2001
FİAT GRANDE PUNTO 1.4 ACTİVE 2006
CİTROEN C4 1.4 SXİ 2006
PEUGEOT 308 1.6 HDİ COMFORT PACK 2010

BRUCE LEE ;be water my friend
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Peugeot
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.197
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 220.853 (Bu ay: 1.500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 783 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.