Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: missisipi_3

merhabalar.

15-21 eylül tarihlerinde crystal waterworld den iki kişilik tatil ; yandan deniz manzaralı bi oda 2600 alındı.

daha önce konaklayan varsa bilgi paylaşabilirmi. nasıl bi yerdir. otel çok büyük.aquaparkı çok iyi görünüyo. umarım diğerlerinin bahsettiği gibi; tatilimiz yiyecek içecek sırasında geçmez
    2015 yilinda gitmistim yemek ve icki kalitesi pek tatmin etmemisti bir de ince uzun bir otel oldugundan yurume mesafesi cok fazla. Kaydiraklari cok guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta local bi yangin cikti otelde. Bazi rezervasyonlar iptal edildi. O donemde bos odalari oldugu icin o fiyati verdiler

Simdi hersey normale dondu. Tabi fiyatlar da.

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    özellikle o tarihleri seçtim. tam okulun başlayacağı hafta. ortalıkta çoluk çocuk çok olmaz gibi.

yabancı turistler ağırlıklı oluyo o zamanlarda denmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthos123

Ramazan ayı derken ? Bir sene sonrasını mı düşünüyorsunuz ?
    Maxx royal önceki gün gelmeden planları ve içki içip içmediğimi sordu. Mini bardan alkollü içecekleri kaldırdı. En fazla bu olur.

Alıntıları Göster
    maxx da konakladığınızı anlıyorum bu mesajdan. ortam nasıl hocam. siz günlük kaça kalmıştınız? o paralara değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

maxx da konakladığınızı anlıyorum bu mesajdan. ortam nasıl hocam. siz günlük kaça kalmıştınız? o paralara değer mi?

Alıntıları Göster
    Hayır kalmadım ,malum maxx royal otellerinin sahibi turizm bakanı oldu , dolayısıyla ramazan ayında alkol servisi pek çok eleştirileri de beraberinde getirecektir ,o açıdan yazdım

Bu arada Alanya KESTEL de bir otelde 72 kişi zehirlenmiş

Otel muhafazakar otel olarak geçiyor ismi de belli ama teşhir etmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Hayır kalmadım ,malum maxx royal otellerinin sahibi turizm bakanı oldu , dolayısıyla ramazan ayında alkol servisi pek çok eleştirileri de beraberinde getirecektir ,o açıdan yazdım

Bu arada Alanya KESTEL de bir otelde 72 kişi zehirlenmiş

Otel muhafazakar otel olarak geçiyor ismi de belli ama teşhir etmeyelim

Alıntıları Göster
    Öyle ramazan falan etki etmez hiçbir şekilde
  • Sapla samanı karıştırmayın bence ne alaka otel sahibi bakan olunca konsept mı değişecek o mantığı gudecek adam oteli satar anca ki alakasız bir muhabbet dönüyor bu konu üzerinde bu otellerin müşteri portfoyunun az bir kısmı müslüman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin din anlayışı kendine olduğu gibi herkes hesabını Allah a verecek sonuçta. Velhasıl ultra herşey dahil olup muhafazakar olmayan hiçbir otel konseptini değiştirmez.

• selam herkese iyi tatiller.
    10 yaşındaki oğlum ve ben , 16 temmuzdan 10 ağustosa kadar esnek bir zamanda 5 gece, su kaydırakları olan bir otelde tatil yapmak istiyoruz denize sıfır olması çok önemli değil, temiz olması ve aç kalmayacak kadar yemek olması yeterli, ama kaydıraklar önemli :) sakaryada oturuyorum otobüsle gidiceğim öncelikle çevremde yoksa akdeniz veya ege bölgesinde herşey dahil otel var mı ? fiyat 1500-2200 Tl arasında en uygun otel ..
    teşekkürler
  • Merhaba daha önce Xanadu Island'a giden birisi var mı acaba?

Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
  • bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    Hocam o rakamlara bu saatte ancak dolandırılırsınz dikkatli olun. Çakallar hayali otel satıyor. O rakama en yakın alanyada bulursunuz selamlar.

• bu oteli bilen giden var mıdır acaba ? tavsiye eder misiniz?

https://www.etstur.com/Club-Aqua-Plaza
  • harunturkmen H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Tatile 4-5 bin lira ayiramayanlar;

Iki yetiskin, iki cocuk (4 - 8 yas), 4 gece 5 gun, 1.496 TL ( odaya gore daha uygun fiyatlar da var) kaliyorum.

Her sey dahil, 4 yildizli otel. The One Club Sarigerme (Mugla)

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 13 Temmuz 2018; 12:27:10 >
  • Hic erken rezervasyonu 1 hafta 10 gun sonrasina erteleyebilen oldu mu ?

kasim ayinda almistim.oteli arasam yapma ihtimalleri var mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Hic erken rezervasyonu 1 hafta 10 gun sonrasina erteleyebilen oldu mu ?

kasim ayinda almistim.oteli arasam yapma ihtimalleri var mi sizce?
    Bana kalırsa güzel bir şekilde gerekçelerinizi anlatın yardımcı olurlar diye düşünüyorum

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil geciyor biz de dusunuyoruz artisi eksisi nelerdir ?

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Kalacağım tarihlerde 5 gece için 1520 TL fiyat çıktı hocam tesis nasıl? Yemeklerin durumu, havuz temizliği, oda temizliği ve denize olan mesafesi nedir? Bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hata404

Hocam nasil geciyor biz de dusunuyoruz artisi eksisi nelerdir ?
    Daglarin arasinda bir yer, Dalaman'a 15 km uzakta, denize 1 km. Otelden denize ucretsiz servis hizmeti var.

Bana otel, havuz, deniz, yeme-icme lazim, kafa dinleyim; aksamlari carsi pazara cikmam derseniz uygun.

Bu fiyata her sey gayet iyi.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Hocam hijyen yeterli, havuz gayet iyi. 1 tane su kaydiragi var, bir saat ogleye dogru, 1.5 saat ogleden sonra calistiriyolar.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.