Arkadaslar merhaba 2015 kugam blok catlatti 79bin km'de. Bu sorunu servis kayitli olmadigim icin otosan da 12.yasina geldiginden hicbir sorumluluk indirim vermiyor yas disinda ,700 bine yakin masraf cikardi ve bize sanayi yolu gorundu. Bende baris cer beykozlu doktor unvaniyla dolasiyor ona guvendim ve araci oraya cektirdim blogumuzun catlagi netlesti ve sandik motor siparisimizi kendi yedek parcacisindan istedik,avrupa motor olacagini cokca teyit ettirdim cunku 300 bin motor bedeli odedim. Motor geldi ve kabartmalar v.s.fomoco ancak avrupa uretim degil,kabartmalari gostererek avrupa uretim iddiasinda direttiler en son 1 sene garantili motor ve iscilik iddiasyliyla ikna olmak zorunda kaldim cunku arabada yatiyor o haliyle elimde kaldi. Usta montaji yapti uygun gordugu parcalari degisti aks revizyon,turbo revizyoari yapti ve bizi cagirdi,50 bin iscilik ve yan masraflari da odedik 382 bine bize mal oldu. Araba geldi ve ilk bindim 50 metee sonra anliyorum ki aractan ugultu+ses geliyor,aradim ve balata sesi oldugunu belirtti dedim olmaz bu sekil gel bak dolastik diyor balata bu,dedim balataysa buyut degis kesilsin ses,tabi degisiyor ama tahmin ettigim cevap geldi hocam bu balata yeni ayni sesi yapar,israrla bana arabayi surmemi soyledi ve surduk hanimlayiz 150km sonra otobanda arac gaz veriyorum hizlanmiyor kenara cektim hemen,tekrar kalkis denedim aynisi tak tak ses aldim cektim kenara cekici 2 saatte cektirdik servise.
Ustaya dedik durumu serviste tanidigi varmis kontrol ettirdi aks segmani cikmis,cektirtti arabayi ucretsiz degsitirdi gittim ki aracta ayni ses duruyor. Ustada anlamiyor anlatiyorum ne sesi modunda,sol diskin arkasindaki sac yapar dediler,onu egdik ses azaldi ama ugultu var gaz verdikce aliyorum. Arac bu arada 40km den sonra awd devreye hic girmiyor yokusta falan bayiliyor uğultu+yeni motor diye yuklenemiyorum da,soruyorum bize getirin diyor araci araba gitmiyo nasi getireyim. Velhasil motorda bilya mi triger mi bi ugultu yapan ses var gaz verdikce,awd bu durumda aks segmani tam mi oturdu belli degil,ben bunu napayim bilmiyorum en son video attim motordan sarj dinamosudur baktir diyor,sallamasyon cevaplar gotursem bastan savma devam edecek artik var midir tavsiyesi olan bu awd onceden bastim mi gaza hep devredeydi bayilmazdi araba,kalibrasyon mu istiyor diyecem ilk viteslerde devrede aks midir yine bilen varsa danismak istedim
Carrefoursa kurban pişmanlığı

| 

Yurtiçi Kargo 8 gündür kargoyu getirmiyor

| 

Cevap: Samsung Laptop Pil Sorunu %80

| 

Meslek: ÖĞRETMEN
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.603
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 899 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 71 Yanıt

3