Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Antalya da eylül 10 gibi havuz yavaş yavaş soğumaya başlar .Ama deniz de sıkıntı olmaz keyif alınır ekimin ilk haftası bile güzeldir antalya da deniz .Hava sıcaklığı ise Antalya ya tam gidilecek zamanıdır

Alıntıları Göster
    Öncelikli tercihimiz deniz zaten, plajı güzel olan bir otele gideriz. Ekim'e bile rezervasyon yapan oteller var. :D
  • Muhafazakar olmayıp alkolsüz alabileceğimiz otellerden bildikleriniz var mı alanya civarında vardı böyle oteller isteyen alkollü isteyen alkolsüz alıyor sünger gibi içen rusları finanse etmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer direk Marmaris düşünmüyorsanız Akyaka önerebilirim. Dün sabah önümüzdeki hafta sonu için 1 gece 4 kişilik apart rezervasyounu yaptım. 250 TL fiyatı. Tamda Azmak Nehrinin kıyısında.

https://www.google.com/maps/search/azmak+nehri/@37.0539624,28.3259987,16.75z

Nehir kıyısınca onlarca Apart mevcut. Haritadan bakıp arayabilirsiniz isterseniz.

Her yıl Akyaka'ya mutlaka gideriz. Gittiğim gün sabah eşyaları aparta koyarız veya araçta kalır. Direk Tekne turuna çıkarız. Ege'de çok tekne turu yaptım. Ama en sevdiğim Akyaka'da yapılan tekne turları. Ertesi gün sabahtan balıkçı haline gidip taze taze balığını seçip alabilir yan taraftaki lokantada pişirtebilirsiniz.

Tüm forumdaşlarıma tavsiye ederim :)

• VLX kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum sedir adası gördüğüm en güzel denize sahip, koylarda cabası. İyi tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Muhafazakar olmayıp alkolsüz alabileceğimiz otellerden bildikleriniz var mı alanya civarında vardı böyle oteller isteyen alkollü isteyen alkolsüz alıyor sünger gibi içen rusları finanse etmeyelim
    Hillside Beach Club

Buyurun burası var .4 geceliği (eylülün 3. haftası ) 10 bin lira:)
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Hillside bizi aşar balayında vs gidilir ancak

• VLX kullanıcısına yanıt
    Tavsiye icin cok tesekkurler :) Akyaka da dusunmedim degil sadece haftasonu kalabaligi dusunduruyor. Selimiye Orhaniye Kizkumu turu dusundum biraz daha sakin olabilir diye. Bayagi olmadi gitmeyeli simdilerde nasildir?

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Kızkumu tarafına hiç gitmeyin vakit kaybı denizi pis o bölgenin giden foto çekilip dönüyo hemen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Bu sene airbnb vasıtasıyla ilk kez ev kiraladim. Alanya kestel bölgesinde bulunan bir residence de,ev konum olarak plaja 50 mt mesafede, havuzlu,cok sakin bir bölgedeydi. 4 kişi iki gece toplam 250 tl para verdik. Ev sahibi rus bir bayandı. Mangal yakma imkani vardi. Etimizi içeceğimizi alip havuz başında on numara keyif yapabildik. Eğer otel rezervasyonlarımızı onceden yapmamış olsaydık direk 1 hafta kalabilirdik. Eger otele girmeden bir-iki gece idareten yer arıyorsanız airbnb uygulamasını tavsiye ederim.Evin icinde birkaç fotoğraf fikir sahibi olmaniz için.

havuz sadece sizin kaldığınız ev e ait mi yoksa ortak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Geç kaldık hocam geç

Selam,
    Tui Magic Life Belek Masmaviden yazıyorum. 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk Anabina otelden direk aldım 3500 TL . Hotels.com 300 tl daha ucuzdu ama taksit ve garanti olsun diye otelden aldım. Bize Aile odası verdiler. Geniş bir alana kurulu gayet iyi bir otel. Tui Magic Life ların kalitesi ortalamanın üstüdür. Beklentin çok yüksk değilse memnun kalırsın. Kırmızı et bol. İçki ile pek aram yok ama bar zengin görünüyor. Buraya Sirene Belekten geldim. Orada taze sıkma meyva suları ekstra para idi burda free. İskelesi yok denizi sığ. Boyunu geçsin diyorsan 30-40 mt yürümek lazım. Havuzlar bol ve temiz. Aqua parkında 5-6 kaydırak var. Eh işte işte iadere eder interneti sıkıntılı 2 de bir kopuyor. Fiyat performans için öneririm, Muhtelemelen seneye yine düşünecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Crystal tat beach 10% indirimli aldım acaba geçen kasım aralık ne kadardı indirim oranı bilen var mı

• barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Crystaller indirim oranı %30 ile başlıyor fakat fiyatları değiştirebiliyorlar.

• Hocam ben arıyorum standart odaya 4000 istiyorlar, hotels daha da pahalı. Geçen aradım oteli indirim de yapmıyorlar bir türlü yaptıramadım

Kaçırdığım birşey var mı ?

• Temmuzun ortasına geldik bodrumda deniz hala soğuk😬

• nası soğuk?
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Bizim kaldığımız apartmana ait her apartmanim ayri havuzu vardi

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Bildiğin soğuk deniz suyu,suyun içinde üşüyebiliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aksiyon kamerası kullanan var mı?

100 liradan 1000 liraya kadar gidiyor. İşe yarar, kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ve aşırı pahalı olmayan bir ürün önerebilecek varsa sevinirim.

Öneri başlığı olmadığının farkındayım ama ürün bu başlık altındaki aktivitelerde kullandığından burada sordum. Rahatsızlık verirse mesaj silebilirim.

• radko kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta sıcaktı su 3 gundur bizede soğuk geliyor. Didim için söylüyorum, Bodrum suyuna paraleldir heralde

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde AliExpress yıldönümü indiriminden xiaomi yi almıştım hocam, daha çok kullanamadım ama ekranı olmaması harici güzel. Eken h9r de öneriliyor f/p olarak.

Daha yüksek bütçelere çok daha iyileri vardır tabiki.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.