Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

Hic erken rezervasyonu 1 hafta 10 gun sonrasina erteleyebilen oldu mu ?

kasim ayinda almistim.oteli arasam yapma ihtimalleri var mi sizce?
    Başıma geldi daha önce. Ertelemediler tabi ki. Haklılar da. Erteleyebilecek isek erken rezervasyonun ne mantığı kalıyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Hic erken rezervasyonu 1 hafta 10 gun sonrasina erteleyebilen oldu mu ?

kasim ayinda almistim.oteli arasam yapma ihtimalleri var mi sizce?

Asla kabul etmiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 13 Temmuz 2018; 18:25:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Hocam hijyen yeterli, havuz gayet iyi. 1 tane su kaydiragi var, bir saat ogleye dogru, 1.5 saat ogleden sonra calistiriyolar.
    Hocam yemekler nasıl? Bir de denize servis kaç saate bir oluyor? Denizi sığ mı?

Tripadvisor da oteli gömmüşler de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

Yemekler fena degil hocam.

Otel yorumlari internette cok kotu, biz de korkarak geldik ama yorumlardaki gibi olumsuzluklar cok fazla gormedik.

Tabii ki 5 yildizli, 4 gecesi 3-5 bin lira olan oteller gibi degil. Ama 2 yetiskin, 2 cocuk (0-12 yas ucretsiz) 4 geceye 1.496 TL icin gayet iyi.

Biz dun geldik, bugun havuzda takildik, denize yarin gitcez. Cocuklar havuzu sevdigi icin daha denize gitmedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Yemekler fena degil hocam.

Otel yorumlari internette cok kotu, biz de korkarak geldik ama yorumlardaki gibi olumsuzluklar cok fazla gormedik.

Tabii ki 5 yildizli, 4 gecesi 3-5 bin lira olan oteller gibi degil. Ama 2 yetiskin, 2 cocuk (0-12 yas ucretsiz) 4 geceye 1.496 TL icin gayet iyi.

Biz dun geldik, bugun havuzda takildik, denize yarin gitcez. Cocuklar havuzu sevdigi icin daha denize gitmedik.
    Çok sağolasın hocam zahmet verdim sana da

Yarın denize giderseniz yorumunuzu rica edicem

Tabii ki hocam, denizden de foto atarim.

Benim S7 Edge de tablo gibi cekiyor yaw.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sakin görünüyor tam kafa dinlemek yer

Otelin adı ney hocam şu an yer olurmu fiyatları nasıl olur acaba.

• https://www.theoneclubhotel.com

Hocam detayli fiyat listesi sitede var, rezervasyon icin oteli arayabilirsiniz.

Tatilsepeti gibi yerler pahali satiyor, direkt oteli arayin.

• Korumar Ephesusdayim. Gayet iyi gidiyor. Bu otele ozel konusmuyorum. Tripadadvisor vb sitelerde bazi olumsuz yorumlar gercekten art niyetli. Gercegi yasayinca anlıyorsunuz.

Aylardır şu konu başlığına uygun ilk paylaşım cidden iyilerse 4 gece de ben konaklayabilirim. İçki ve yemek detayı paylaşırsanız sevinirim.

• Fethiyede nazar gardene gidecegiz.Bilgisi olan var mı?

Çalış plajına 500 mt

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Hocam alkol kullanmiyorum, ama giriste verilen bilgilendirme kagidinda "Tum siseli icecekler ve yabanci ickiler ucretlidir." yaziyor.

• Arkadaslar, The One Club Sarigerme hakkinda yorumlarimi ozetleyecek olursam:

1. Sivrisinek yok, yemekhanede maalesef az da olsa karasinek oluyor. Gecen yil kaldigim baska bir 4 yildizli otelde de bu sorunu yasamistim.

2. Odalarin ve havuzun hijyeni, temizligi gayet iyi. Havuzda su kaydiragi var. Gunde 2 kez calistiryorlar.

3. Yemekler fena degil, fiyatina gore iyi.

4. Personelin davranisi konusunda sorun yok.

5. Otel daglarin, cam agaclarinin arasinda, kafa dinlenecek bir yerde. Etrafta bir suru baska oteller var ama carsi-pazar gibi gezecek bir yer yok.

6. Denize 1 km mesafe var, denize gunun belli saatlerinde otelin servisleri var.

Sonuc: Kardesim ben 5 gunluk tatil icin 3-5 bin lira veremem; 1.500 liraya kafa dinleyecegim, havuza-denize girebilecegim, yiyip-icecegim bir yer olsa yeter, diyorsaniz tavsiye ederim.

Ancak yine de karar sizin, herkesin zevki, bakis acisi farklidir, saygilar.

Eyvallah hocam yarın denize giderseniz fotoğraf ve yorum bekliyorum ben :)
    Yazdığınız yorumla tripadvisor yorumları hiç uyuşmuyor.

Hemen hemen giden herkes gömmüş oteli.

He bu paraya göre bu hizmet diyorsunuz ama, sonuçta emeğiniz olan bir para sarfediyorsunuz azı çoğu olmaz.

Hocam denize gittik; kum plaj, deniz sığ, sezlong-semsiye sorunu yok, deniz gayet temiz fakat bize biraz soğuk geldi, poyraz esiyordu, dalga cok azdi. Belki ogleden sonra daha sicak olabilir.

Saat 10 da gittik, bizim cocuklar havuzu-kaydiragi istedigi icin fazla durmadan geldik.

Telefon odada kaldigi icin foto cekemedim

Tripadvisor yorumlarina katilmiyorum, haksizlik etmisler.

• Arkadaşlar Palm wings beach resort de tatil yapmayi planlıyorum bu oteli bilen var mi ? Yorumlardan otelin cok genis bir alana kurulduğunu bunun için denize yakin bungalov evlerinde kalmak gerektiğini çıkardım ama o da denize uzak çıkabiliyormuş tur şirketleri denize yakinlik konusunda garanti vermiyor otelin kendisinden alirsam bi sıkıntı olur mu?

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Didim'in en guzel koylarindan birinde tatil koyu. Direk otelden alirsaniz yardimci olacaklardir. Merdivenle denize inersiniz. Otel binasina yonlendirirlerse tavsiye etmem. Sendikanin tesisiyken denizi icin 1 saat gidis 1 saat donus yururdum hergun. Degerdi o sicakta o kadar yolu yurumeye.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gitcek gibiyim bu otele, daha yeni bir otel fiyat da yüksek geldi biraz. Sizce nasıl yemekler de et çeşidi nasıl ? alkol olarak kalite nasıl ? eğer restaurant dan da fotoğraflar atarsanız seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.