Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Susesi otel hakkında bilgisi olan var mı ? 6-9 yaşında 2 çocukla gideceğiz.Otel için yapılan yorumlar çok iyi ama biraz sıkıcı gibi görünüyor çocuklar için sanki.
  • Ayvalikda guzel yemekleri olan veyahut otel etrafinda guzel yemekler yapilan otel onerebilecek varmi ?

Tam pansiyon yada otel +kahvalti farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Hocam bende gitcek gibiyim bu otele, daha yeni bir otel fiyat da yüksek geldi biraz. Sizce nasıl yemekler de et çeşidi nasıl ? alkol olarak kalite nasıl ? eğer restaurant dan da fotoğraflar atarsanız seviniriz
    (korumar ephesus) Ben Aralık ta almıştım. Fiyat uygundu o zaman. ( Bir de iki cocuk ucretsiz oldu). Yemek fena degil. Her ogun iki uc cesit kirmizi et var. Alkol kullanmıyorum ama marka ickilerin de çoğu dahil galiba. Yemek, sezlong, Aquapark sira yok. Ferahlık var her yerde. Dekorasyon az zayif. Sade bir otel.

• Didim'de acayip bir rüzgar var bu sene, Su da buz gibi yaa

• Antalya Lara Otel de konaklayan oldumu daha önce? Manzarası harika görünüyor, denize merdivenle iniliyor ve platform üzerinden giriliyormuş ama platform çok küçük görünüyor sezonda o kadar insan nasıl sığacak oraya merak ediyorum

• Selçuk pamucakta otel kuşadasında değil,gittiğinizde otele tıkanıp kalırsınız çevre gidecek hiç bi yer yok ve oranın denizi hiç temiz değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    450₺/550₺'den aşağı odası yok hocam şuan didime o kadar para yazık.

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda o ultra lüks antalya otellerine giden kesim kasım/aralık aylarında rezervasyonlarını eylül/ekim ayına yaptırıyor yaz sezonuna bile değil ama yine seviniyorlar ucuzu aldık die işte.

Ben bu sezon kurban bayramında gittim kuşadası 4 gün tatile HD 5yıldızlı otele
    birde geçen hafta 4 gün bodruma 4 gün HD 4yıldızlı otele
    Hepsinide gitmeden 1,2 hafta önce yaptırdım rezervasyonumu ve 240₺ ortalama gecelik ödedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 15 Temmuz 2018; 13:1:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Selçuk pamucakta otel kuşadasında değil,gittiğinizde otele tıkanıp kalırsınız çevre gidecek hiç bi yer yok ve oranın denizi hiç temiz değildir.
    Deniz temiz. Sadece dalgalı. Herşey dahil otelde dışarı cikma ihtiyaci zaten olmuyor. Ama illa Kusadasi ni gezmek istersek araba ile 10 dk.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Neden çıkma ihtiyacın olmasın geceleri emekli gibi kös kös oteldemi durcan

• Selamlar eşimle bareber çocuksuz makul fiyatlı herşey dahil kafa dinlemelik denizi olan otel tavsiyemiz varsa alabilirim.

• radko kullanıcısına yanıt
    Bodrumda nerde kaldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Neden çıkma ihtiyacın olmasın geceleri emekli gibi kös kös oteldemi durcan
    İki tane kucuk cocugum var. Cikip ne yapabilirim? Sizin dediginiz çıkıp gezme cocuksuz ciftler icin gecerli.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam.

• Merhaba arkadaşlar, Ağustos ayı ilk haftası Rixos Sungate de konaklamayı düşünüyorum lakin kemer tarafında daha önce hiç tatil yapmadım.

Denizi, havası ve otel hizmetleri nasıldır daha önce konaklayan arkadaşlarımız olduysa bilgi verebilir misiniz ?
  • Herkese Merhabalar

2018 Eylül ya da ekim ayı başları gibi eşim ve ben yaşlı anne babamız birde 1 yaş kızımızla 5gün ile 7gün arası sueno golf ya da sueno delux de bir tatil planlamaktayım.bu dediğim hotelleri nereden uyguna ayarlayabilirim?

Özellikle bu hotelleri düşündüm asya mutfagı var ve yemek durumları vs harikaymış.gönül ister max royal

Tabi ki mutlaka alternatifleri vs vardır.

Yemek yiyicek içicek pastane olayları kuvvetli hotel olarak da memnun ayrılabileğimiz otel önerilerine açığım.. ama öncelikli sorum bu tarz hotelleri nereden uygun alabiliriz?

Selamlar

• Marmaris icmeler sentido sea star otel işinizi görecektir. Daha önce sentido orka lotus Beach de kaldım memnundum. Buna gitmek istedim ama çocuk kabul etmedikleri için gidememiştim. Gözatin isterseniz.

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Bu tür otel fiyatları tüm acentelerde hemen hemen aynı. Sueno'ları Setur, Jolly ve tatilsepeti.com satıyor benim bildiğim ve fiyatları hepsinde aynı.
  • O otelde konaklamadım ama Rixos kalitesini yansıtıyorlardır sanırım. Ben Tekirova'daki otellerinde 2 defa kaldım ve oldukça memnun ayrıldım diyebilirim.

Kemer ise deniz ve doğa olarak çok güzeldir. Ancak havası biraz nemlidir. Klimasız ortamlarda, hele Ağustos ayında yapış yapış olma ihtimaliniz var.
  • Amman dikkatli olalım her sezon yüzlerce insan böyle mağdur oluyor.

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.