Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Crystaller indirim oranı %30 ile başlıyor fakat fiyatları değiştirebiliyorlar.
    tavsiye edebileceğiniz crystal oteli var mı hocam? plajı ve denizi güzel.
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Sadece crystal admiralde konakladım hocam denizi öyle pek güzel değildi. Deniz olarak bence kemerdeki otellere bakabilirsiniz. Kum olsun derseniz de side denizi fena değil. Crystal otelleri de sanırım orta halli tesisler başka yerlere de bakmanız daha iyi olur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Sadece crystal admiralde konakladım hocam denizi öyle pek güzel değildi. Deniz olarak bence kemerdeki otellere bakabilirsiniz. Kum olsun derseniz de side denizi fena değil. Crystal otelleri de sanırım orta halli tesisler başka yerlere de bakmanız daha iyi olur sanırım.
    2 sap olduğumuz için almıyorlar
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    o konu sıkıntı maalesef

• Ets tur benim için bitmiştir bu saatten sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ?

Ets , jolly , tatil.com , tatilbudur.com gibi bir cok acentayla tatile gittim ets nin uzerine tanimam ama sizi az cok tanidim pekte şaşırmadım yorumunuza.

• ETS'nin sahibi turizm bakanı olduğu için yapılmış bu yorum. Gündemi azıcık ta olsa takip etmekte fayda var.
  • Merak ettiğim bir konu acaba maxx royal ve voyage otelleri ,ramazan ayında alkollü içki servisi yapmaya devam edecek mi? yoksa alkolsüz herşey dahil olayına mı geçecekler ?
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Devam tabiki, herkes müslüman ollmak zorunda olmadığı gibi herkesin içtiği de kendine. Başkasını bağlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Merak ettiğim bir konu acaba maxx royal ve voyage otelleri ,ramazan ayında alkollü içki servisi yapmaya devam edecek mi? yoksa alkolsüz herşey dahil olayına mı geçecekler ?
    Ramazan ayı derken ? Bir sene sonrasını mı düşünüyorsunuz ?
    Maxx royal önceki gün gelmeden planları ve içki içip içmediğimi sordu. Mini bardan alkollü içecekleri kaldırdı. En fazla bu olur.
  • 13 ağustos - 17 ağustos arası eşim ve oğlumla bir tatil yapmak istiyorum. Daha önce gidenlerden ve araştırma sonucu tavsiye edebileceğiniz otel var mı acaba? Bütçem çok fazla değil. Öyle İtalyan mutfağı Meksika mutfağı olsun alkol sınırsız olsun diye bir derdim yok açıkçası. Yemekleri snack leri güzel çocuk için eğlenceli olabilecek orta halli kaliteli bir otel de olabilir. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• LeThauS kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz bölge neresi?

• Booking in yeniden aktif olma ihtimali varmış

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Varda fiyatlar yüksek , kur malum

• Aurum Moon Resort - Didim için tavsiye alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Varda fiyatlar yüksek , kur malum
    En azından rekabet olur

Bu sene herkes için hüsran malesef

Yurt dışındaki tüm akrabalar antalyaya uğrayıp öyle geliyorlar memlekete kur olayı onlara yaradı

Memlekete inşallah faydası olur döviz girişinin yoksa halimiz duman

Aslında çok netleştirmedim ancak antalya tarafı aşırı sıcakları kalabalığı vs nedeniyle pek istemediğim bir bölge ancak fırsat bi fiyat olursa olabilir birde bilet fiyatları çok yüksek antalya ya istanbul dan. Ege tarafı daha iyi olur gibi geliyor . Her türlü önerinize açığım.

• LeThauS kullanıcısına yanıt
    Ege tarafı düşünürsen kuşadasında ki atlantique hoteli önerebilirim kurban bayramında kalmıştım,çocuklar için eğlenceli bi yer çünkü aquaparkı vardı vakit geçirmeleri için.
    Ama fiyatlar uçmuş olabilir dikkat et.

• Çocuk dostu otellerden tavsiye edebileceğiniz bi otel var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.