|
merhaba arkadaşlar.4 ay önce otomatik ehiyet aldım.ilk defa araba almayı düşünüyorum.henüz araba sürmeyi tam olarak öğrenmiş değilim.ağbimin golf var.onunla kendimi geliştirmeye çalışıyorum .kendime 1500.000 tl bandında suv araç bakıyorum.yakıt olarakta tam karar vermiş değilim.dizelin daha az yakıt harcadığını düşünerek bundan almak niyetimdeyim.lakin bakım masrafının pahalı oluşundan ve gürültülü olduklarından da pek sıcak bakmıyorun.hibritde olabilir.şuan yeni sürücü adayı olduğumdan iyice öğrenene kadar kısa mesafelerde sürmeyi düşünüyorum.en dolu paket olmazsa bile en boş paketde düşünmuyorum.sunrooflu olursa benim için daha iyi olur.düşük model ve 100 bin km üzeri araç düşünmüyorum listemdeki araçlar : 2021 1.6 crdi kia sportage black edition, 2023 1.5 d opel grandland elegance ve 3008. 3008 üst modelleri diğer iki araca göre biraz daha pahalı oluyor yada bunların yerine sıfır model byd atto 3 hangisini tavsiye edersiniz.bunların dışında sizlerin önerebileceğiniz modellerede belirtirseni çok memnun olurum |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı