Şimdi Ara

1.500.000 TL Civarında 0tomatik Suv Önerisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman araç kiralama yoluna gitmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıda bir arkadaşın da bahsettiği gibi bu fiyatlara çıkabiliyorsanız sıfır Captur iyi bir seçenek gibi duruyor. Üstelik geçen yıl da bu fiyatlar seviyesinde idi. Arka koltuklar kaydırılıp bagaj hacmi de genişletilebiliyor iç hacmi de B suv standartlarında . 3008 şahsen ben dizelini almazdım eğer çok kilometre yapmayı düşünmüyorsanız ama dizel de olsa benzinli de olsa sürüş keyfi yalıtımı gidişi iyi olan bir araçtır.

...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::...
  • STumhaM S kullanıcısına yanıt

Tabiki.Piyasanın durgun olduğu dönemlerde bayiler kayda değer indirimler yaparlar.İki araçta yeni çıkan araçlar.1500-1550 civarlarına düşüyorlar geçen hafta fiyat alındı.2.el 50-60 bin km’de araç alacağınıza premium algısı olan ve sıfır km garantili araç tercih etmenizi tavsiye ederim.Elektrikli versiyonlarda 100 bin civarı daha aşağıda fiyatları

sağolun bunu ögrendiğim iyi oldu.çünķü şimdiye kadar hep markalarin internetdeki kampanyali fiyatlarina bakarak karar vermeye çalişiyordum

neden.dizel.almak istemezdiniz?

gürültülü oluyor bakimi masrafli oluyor diyenler oluyor

ama bazi modellerde benzinlide 100 km de 8-9 litre olurken dizelde 5 litre falan gibi rakamlar gözükuyor.şayet bu rakamlar dogruysa tabi.

• Hocam psa grubuna yani peugeot citroen opele bulaşmamanızı öneririm, araçlarında ciddi kronik sorunlar yaşayan kullanıcılar var. Kia sportage genel anlamda sorunsuz ve bol donanımlı mantıklı bir model olabilir sizin için, sürekli kısa mesafe kullanacaksanız turbo benzinli 1.6 tgdi almanız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Mazotun artık pahalı olması bir sebep olamaz. Almanya’da eskiden beri mazot daha pahalı olduğu halde dizel daha çok satıyordu yüksek vergiler gelene kadar. Çünkü dizel araç daha az yakar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

opel ve citroen hakkinda olumsuz yorumlar okumuştum.peugeot hakkinda pek duymadim.sanirim bunlarin siyah renklerinde de tavan kisminda renk atmasi oluyormuş.yeni 3008 de zaten hibrit ve elektrikli model uretiyor

sportage 1.6 tgdi yerine 1.6 crdi alsam nasil olur?

sana kısaca şöyle özetleyelim...

fransız araçlarının boyaları sorunlu ve kaportaları zayıf ve işçilik çok kötü..

PSA grubundakilerin alayı desek doğrudur..

Cıtroen başı çeker boya konusunda..

3008 ile atağa kalkan firma aısın tam otomatik tork konvertörlü şanzımanla bu liderliği taçlandırdı..

fakat sonra adblue sorunu dizellerde kronik olarak devam etti..

tam otomatik şanzımandan vazgeçip çift kavramalı 6 ileri belçika malı şanzımana geçtiler..

eski efsane 3008 in yerinde de yeller esiyor..çok kötü bir tasarım olmuş..

ayrıca 1.2 benzinli puretec tarafıda yağ içinde çalışan triger sebebiyle kronik arızalı idi son olarak ne yapıldı bilemiyorum

bunları yazarken 3 adet PSA grubu aracı kullandığımı belirtmeliyim

araçları pişmanlık yaratıyor.

en son peugeotdaki adblue sorununu satarak çözebildim..(

uzak durman hayrına bence.

Hocam hibritler harici az yakan suv yok zaten

illa sıfır diyorsanız elektrikli az yakar, kalıplı suv araçlar ağır olur, az yakmaz dizeli de bezinlisi de. 3008 biraz kompakt araç, onun dizeli az yakıyor diyorlardı. 2022 model 3008 de bakabilirsiniz.

togg beğenmediyseniz byd seal u ev de alınabilir. 87 kw bataryası var en azından, togg 88.5 kw. diğer tüm elektrikli araçlar uzun menzil verdiğini iddia etse de 70-72kw bataryalı oluyor, standart dedikleri de 50-55 kw.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

sari sitede baktiğım 2021 model sportage 1.6 crdi black editon

aracin yakit tüketimi 4.6,.4.4 yaziyor .bu bilgi yanliş mı?

şasesine podyesine direklerine baktirin bunlar onemli diyorlar.100 bin km altinda olmasina dikkat edin diyorlar.kaput tavan boyali olmasin ,kapilar boyali olmasi onemli degilmiş.ama ileride motorunda başka bir yerinde devamli ariza vereip sanayi sanayi gezmek istemem.zaten bu şekilde arac fiyatlari da nerdeyse sifira yakin oluyor

seul.arac güzel ama fiyati pahali

• Merhaba. İlk aracım 10 yaşında Peugeot 206 idi. Ben de kesinlikle sıfır araç önermem. Ama yine de benim param var sıkıntı yok diyorsanız ve şu aracı begenirseniz eğer PM atin. Maddi nedenlerden dolayi sıfıra yakın aracımı satıyorum.
    www.mg-turkey.com
    MG ZS - MG Türkiye
    https://www.mg-turkey.com/tr/zs.html

ozaman japon alman ve kore arabalarina mi bakacagiz :)

alman araclari zaten cok pahali.toyota icin cogu kullanici iyi diyordu sanayiye falan ugramazsin gibilerinden. ama sonra ögrendim bunlarda da ses yalitimi iyi degilmiş.hyundai için teneke diyorlar .bu gidişle heralde ben araba alamayacagim :)

hyundai i10 -i20 belki ço kaliteli değildir ama tucson için teneke diyemez kimse haklı olarak.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Tiggo 8 pro, bu paralara en çok şey vaat eden araç gibi sanki

Fiat 500x var:

B suvcuk Puma var, çok iyi bir araç değil ama idare eder:

Yine b suvcuk ama hibrit captur var, bu paraya fena değil

Bir başka b suv Arona var:

Başka da çok bir şey göremedim. Hiç biri tiggo 8'in yanına yaklaşamıyor tabi. İlle suv olacaksa, suv gibi suv olsun bari de aldığınıza değsin. c suv altı araçlar şişirilmiş kompakt araçlardan başka bir şey değil. Suv olmayan ama çok mantıklı bir araç olarak b crossover diyebileceğimiz honda jazz crosstar çok iyi bir seçenek. Dolu ve çok tasarruflu, 6 sene de garantisi var. Su koşullarda 5.2 tüketimi var, yazın 5 litre altına iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 10 Şubat 2025; 17:15:17 >

• STumhaM S kullanıcısına yanıt

Herkes birsey der milletin ağzına bakarsan hiçbirini alamazsın :) ama sana gerçek birsey söyleyeyim 1.5 yıldır tiggo 7 kullanıyorum çok memnunum sen dedin ya omoda 5 beğendim çok yakıyormuş vazgeçtim diye o araci almazsan aklın hep onda kalacak performans donanim görsel ötesini alamazsın bu bütçeye çok yakmıyor ayrıca 180 bg 3008 tuscon ne yakıyorsa chery ler de aynısını yakıyor haberin olsun hesabını iyi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 10 Şubat 2025; 23:15:29 >
    2-çinli olması, ilerde sıkıntı yaşayabilme durumu
    3- teşvik gelirse fiyatların aşağı gitmesi
    Yine ben bu durumda t8 alırdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.