Şimdi Ara

1.3Mjet Puntodan Bmw 1.16 ya geçiyorum, yanlışmı yapıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 Model 1.3Mjet Punto aracımı satarak otomatik bir araca geçme düşüncesindeyim.
    Çok temiz 2008 model bir 1.16i otomatik buldum, yaklaşık 17.000 fark vereceğim.

Sizce yakıt olarak beni çok üzermi ? ortalama 10 un üzerine çıkar mı ?

Sizce yanlış mı yapıyorum ?

yıllık 15.000 km falan yapıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veron -- 17 Haziran 2013; 22:18:40 >

• hangi şehirdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

hangi şehirdesiniz?
    İstanbul, Mecidiyejöy trafiği, git-gel günlük 20 km.
  • Biraz fazla yakar ve performansı vasattır. Yerinizde olsam bu değişimi yapmazdım.
    Ama illa bir bmw'm olsun diyorsanız alınabilitesi olan bir araç fiyat olarak.
    Multijete alışmış biri lpg'siz binemez buna onu da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

hangi şehirdesiniz?
    1.3 MJ'in yakıtından sonra O'na para vermek evlat acısı gibi koyar üstad. Bence biraz daha sıkın dişinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

1.3 MJ'in yakıtından sonra O'na para vermek evlat acısı gibi koyar üstad. Bence biraz daha sıkın dişinizi.

Alıntıları Göster
    2012 bmw 116i otomatik, istanbul anadolu yakası nispeten mecidiyeköye göre daha az trafik, ortalama 11.4 litre. gerisini sen düşün
  • quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veron

Merhabalar Arkadaşlar,

2008 Model 1.3Mjet Punto aracımı satarak otomatik bir araca geçme düşüncesindeyim.

bende bu hafta punto almayı düşünüyorum araç hakkında bilgi verebilrmisiniz ? ilan warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Merhabalar Arkadaşlar,

bende bu hafta punto almayı düşünüyorum araç hakkında bilgi verebilrmisiniz ? ilan warmı
    yakıt ve bakım masrafınızı 2 ile çarpıp yola çıkın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

yakıt ve bakım masrafınızı 2 ile çarpıp yola çıkın

Alıntıları Göster
    Yeni kasa 1.16i olsaydı belki kabul edilebilirdi ama eski kasa sahibi bir tanıdığım 4 yıl önce şehiriçinde kısa mesafede 14 lt civarını yaktığını belirtmişti.

Bunun 2 lt'sini tanıdığımın bayan olmasına sayarsak temizinden 12 lt yakar ki diğer forumdaşlardan da bu yönde mesajlar gelmiş.

Ben olsam başka bir araç bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yeni kasa 1.16i olsaydı belki kabul edilebilirdi ama eski kasa sahibi bir tanıdığım 4 yıl önce şehiriçinde kısa mesafede 14 lt civarını yaktığını belirtmişti.

Bunun 2 lt'sini tanıdığımın bayan olmasına sayarsak temizinden 12 lt yakar ki diğer forumdaşlardan da bu yönde mesajlar gelmiş.

Ben olsam başka bir araç bakardım.

Alıntıları Göster
    bende 116i var duz vites okadar agresif kullanmama ragmen 10 lt yi gecmıyo 2005 model

• quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

bende 116i var duz vites okadar agresif kullanmama ragmen 10 lt yi gecmıyo 2005 model

Alıntıları Göster
    multijetten sonra bmw nin yakıtı sizi üzer canınızı sıkar bence. .lpg düşünürseniz dahi sıkar canınızı. .üst segment dizel araçlara bakmanızı tavsiye ederim. .saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

Alıntıları Göster
    bu başlıkları ben mi yanlış anlıyorum?

bunuda yanlış anladım ya . 1.3 multijetle BMW yi geçtiniz diye algıladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

bu başlıkları ben mi yanlış anlıyorum?

bunuda yanlış anladım ya . 1.3 multijetle BMW yi geçtiniz diye algıladım

Alıntıları Göster
    Bende de punto multijet vardı, yakıt yönünden çok pişman olacağınız kesin, sadece isim almış olacaksınız. Şu şartlarda dizele alışan için benzin biraz zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Bende de punto multijet vardı, yakıt yönünden çok pişman olacağınız kesin, sadece isim almış olacaksınız. Şu şartlarda dizele alışan için benzin biraz zor olur.

Alıntıları Göster
    İstasyondaki pompacılar ile pampa olursunuz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arabaya hayran oldum açıkçası, malesef dizel otomatik seçeneği 40.000 TL aralığında çok çok az.
  • quote:

Arabaya hayran oldum açıkçası, malesef dizel otomatik seçeneği 40.000 TL aralığında çok çok az.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, iki kat fazla mı yakarım ?
    1.5 kaç kabulümdür :))
  • quote:

Arkadaşlar, iki kat fazla mı yakarım ?
    1.5 kaç kabulümdür :))

Alıntıları Göster
    punto şehir içi 5-5,5lt mazot yakar. BMW 9-10lt benzin yaksa.
    Tl olarak tam 2 katına geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 18 Haziran 2013; 0:44:59 >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Aracım,

2008 Model Mjet Punto Dynamic modeli.
    Titanyum grisi
    85.000 km de
    Tüm bakımları fiat birmot servisinde yapılmıştır
    Aracı alırken fiat birmotta expertiz yaptırmıştım ve 1 parça boyalı raporu verildi. Sol ön kapıda boya varmış Zaten sahibide aynı şekilde bilgi vermişti.
  • quote:

Aracım,

2008 Model Mjet Punto Dynamic modeli.
    Titanyum grisi
    85.000 km de
    Tüm bakımları fiat birmot servisinde yapılmıştır
    Aracı alırken fiat birmotta expertiz yaptırmıştım ve 1 parça boyalı raporu verildi. Sol ön kapıda boya varmış Zaten sahibide aynı şekilde bilgi vermişti.
    Arkadaşlar, arabadan soğuttunuz beni.
    Peni ne öneriyorsunuz 40.000 TL ye kadar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.