Binbaşı
17 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 220 (Bu ay: 0)
Gönderileri

önceki hali

bazı hatalarımız oldu, kapı lardaki plastikleri cok iyi bii şekilde zımparaladım. göğüsü sonradan onuda boyayım yapmışken diye sonra soktum zımparalamayı unuttum boya dolayısıyla cıktı bütün boyayı kazıyıp yeniden zımpara atıp boyadım da yakından bakınca hataları belli ediyor.

ön koltuklarıda fiorinonun koltuklarıyla değiştirdim
DFM dFSK olarak geldi.

chery sitesini yenilemiş . yeni modelleri yüklemişhttp://www.chery.com.tr/index.php

great wall uzun sure gelmeyi bekliyordu bu sefer gelecek mi . önceden bayraktar grup getirmeye calışıyordu.
http://www.severoto.com.tr/greatwall/anasayfa/index/TR/ANASAYFA

geely den haber yok
quote:

Orijinalden alıntı: hollyland62

Arkadaşlar ikinci el l200 alma atifesindeyim sizce otomotikmi almalıyım yoksa düz vitesmi otomotiğin geçişlerinin akıcı olmadığı ve devrini alana kadar bok gürültü çıkardığı söylenmekte doğrumudur birde 2012 modellerde 4 ileriymiş otomotik doğrumudur 5-6 ilerisi kaç modelden itibaren vardır birde l200 lerin ikinci eli iyimidir sahibinde de l200 çok ama hilux baya az bu hilux az satıldığındanmıdır yoksa piyasasının çok iyi olduğundanmıdır sanki hilux çüler burunlarından kıl aldırmıyor gibiler ama hilux almakta istemiyorum doğrusu yardımlarınız için teşekkürler

2014 modellerinde otomatiği 4 vites , manueli 5 vites,
otm kullanmadım. benimki 4x2 manuel vites 135 bg olan
devrini alana kadar biraz hantal kalıyor. devrini aldıktan sonra güzel gidiyor.
.
geçen gönülsüzce satmaya koydum ilanı
istediğim rakamın çok az bi altına verdiler ,benim arabanın kredisi devam etttiği için o hususta ki caydım geri satmaktan. araban temizse , bide iyi bir fiyat koyarsan satılır.
4x2 l200 var bunun vergisini panelvan sınıfından ödüyorum, şuan 1508 TL yıllık ama kamyonet olsaydı. 1357 TL olacaktı.

ama hız sınırı kamyonete göre mi hesaplanıyor?

panelvanın bölünmüş yollarda hız sınırı 100 km ben vergisine aldanıp ne güzel panelvan sınıfına giriyor diye bide yüzde 10 da hakkım var diye 100- 106 km hızlarla seyahat ediyordum cezalar gelince şaşırdım. 100 le 102 bide 106 bide 109 km le yemişim ,

kamyonetin 85 km miş bölünmüş yolda.

4x4 olsaydı 4158 TL olacaktı vergisi.
sonuçta arazi aracı geçiyor, ruhsatta da kamyonet yazıyor eyvallah ta,

4x2 yi anlamadım. hani ben ceza yediğim yerlerde hız sınırı 70 e felan düşüyodu ondan mı yedim, yoksa yukardaki gibi vergi panelvan hız sınırı kamyonet mi?
cezaları şehir dışlarında yedim
internet sitesi yenilenmiş yeni modeller gelmiş

http://www.lada.com.tr/

bilgisi olan var mı?
bu gün kredim onaylandı, arka camlı kabin, bagaj havuzu dahil 52 bin TL ye anlaştım.

yarın kredi için imzaları atıp peşinatı ayarlayıp teslim alacam inşallah.
L200 için fiyat aldım

ellerinde 2013 model siyah sıfır bi araba kalmış
2014 modelle arasında 4 bin TL lik far var

biraz daha birşey yapa biliriz dediler.

bu durumda 2013 model mi tercih edilir 2014 modelmi

bi bin TL daha düşerlerse 5 bin gibi bi rakam farkı var.

birinde sadece renk şeçeneğim yok sadece siyah var. kiri belli eder bende yılda 4 5 kez araba yıkatan
biri olarak siyah renge pek sıcak değilim ama arabaya da yakışıyor.

yoksa biraz daha beklesem araba fiyatları düşme ihtimali varmı, acelem yok.
www.bariyersistemleriankara.com

www.severtekno.com
TÜrkcell cihaz kampanyasından almayı düşünüyorum

2 sinden birine karar veremedim. sağlam olacak, bide donma sorunu yaşatmasın yeter,
ilerde android güncellemesi yüklediğimde bile kasmasın istiyorum

kullandığım telefon xperia u donma sorunları yaşıyorum 2 3 ayda bi format atıyorum.
sony güncelleme garantisini kesmiş yeni android sürümü yok

bunun için bu üst model telefonlara bakıyorum 2 3 güncellemeden sonra firma desteğini çekmesin istiyorum
Hakkında
Forum İmzası:
1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el ben seçmedim onlar beni buldu
Hakkımda:
8F976676EA0D4F3CB1A40956A911D2C4.jpg 75 OPEL RECORD 1.9 D - 86 MITSUBISHI LANCER 1.6 DİESEL- 92 CİTROEN BX TZD TURBO STW(1.7 TURBO DİESEL İNTERCOOLER )- 2011 DFM SUCCE .....2013 MITSUBISHI L200 4X2 ////2006 fiat idea 1.4 -2000 kia pride..... 1996 rover 620 si . 2006 TATA TELCOLİNE 4x2 2000 FİAT scudo 1,9 el
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.181
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 91.469 (Bu ay: 1.105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 525 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.