Şimdi Ara

04440375 Beni Arayıp Duruyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
66.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cep numaramı 3 gündür 0 444 0 375 arayıp duruyor. Çağrıyı açıyorum 3 4 saniye ses gelmiyor bu sefer ben karşı tarafı arıyormuşum gibi dııııııııt dıııııııııt diye çalmaya başlıyor.

TTnet destek hattı : 444 0 375
    Beni arayan no : 0 444 0 375 .

Neyin nesi bu ? Evi de aramıyorlar cebimi arıyorlar .

• Genelde kampanya tanıtımı, reklam yada ürün satmak için arıyorlar. Bazen Bir çağrı atıp kapatmış gibi kısa bir süre çalıp kapanıyor, bazen uzun uzun çalıyor açıyorsunuz karşıdan çıt çıkmıyor, bazen de kadife sesli bir müsteri hizmetleri temsilcisi bayan çıkıp tanıtım yapıyor ve tarife değiştirmek isteyip istemediğinizi soruyor. Beni de son üç aydır falan arıyorlar, geçen ay aradılar kotanızı geçmişsiniz bilmem nekadar farkla daha yüksek kotalı tarifeye geçirelim diye aradılar zaten geçmeyi düşünüyordum kabul ettim. Bu ay hatta bugün de aradılar yine bilmem ne kadar farkla bir üst tarifeye geçmek istermisiniz diye. Ben de yok artık iyi alıştınız her ay geçirmeye (bir üst tarifeye) dedim. (tabi içimden :) ) Teşekkür edip kapattım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patagon

Genelde kampanya tanıtımı, reklam yada ürün satmak için arıyorlar. Bazen Bir çağrı atıp kapatmış gibi kısa bir süre çalıp kapanıyor, bazen uzun uzun çalıyor açıyorsunuz karşıdan çıt çıkmıyor, bazen de kadife sesli bir müsteri hizmetleri temsilcisi bayan çıkıp tanıtım yapıyor ve tarife değiştirmek isteyip istemediğinizi soruyor. Beni de son üç aydır falan arıyorlar, geçen ay aradılar kotanızı geçmişsiniz bilmem nekadar farkla daha yüksek kotalı tarifeye geçirelim diye aradılar zaten geçmeyi düşünüyordum kabul ettim. Bu ay hatta bugün de aradılar yine bilmem ne kadar farkla bir üst tarifeye geçmek istermisiniz diye. Ben de yok artık iyi alıştınız her ay geçirmeye (bir üst tarifeye) dedim. (tabi içimden :) ) Teşekkür edip kapattım...
    benıde arıyorlar aynen cebi

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

benıde arıyorlar aynen cebi

Alıntıları Göster
    rahatsız oluyorsan bas fırçayı öyle yaptım kesildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

rahatsız oluyorsan bas fırçayı öyle yaptım kesildi..

Alıntıları Göster
    Call Center lardanda aranabiliosunuz aynı numara üzerinden :) ki muhtemelen call center.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmadA.666

Call Center lardanda aranabiliosunuz aynı numara üzerinden :) ki muhtemelen call center.

Alıntıları Göster
    1 hafta önce 4 tl tivibu için aradılar bugün 4.5 tl netdisk için aradılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

1 hafta önce 4 tl tivibu için aradılar bugün 4.5 tl netdisk için aradılar

Alıntıları Göster
    bende bıktım askerden geldik 100 sefer aramışlar yokken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

bende bıktım askerden geldik 100 sefer aramışlar yokken

Alıntıları Göster
    ttnet mi bu
  • Beni de bir haftadır arayıp duruyorlar. Herhalde şu güvenli internet meselesinden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anorian

Beni de bir haftadır arayıp duruyorlar. Herhalde şu güvenli internet meselesinden dolayı.
    0(sıfır) olması bi şi değe-iştirmez. Beni de aramışlardı o numaradan. Hatta ekstra işlemimi bile yaptı. Güvenilir.

Blki operatörü arıyorlar diye başında sıfır vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

0(sıfır) olması bi şi değe-iştirmez. Beni de aramışlardı o numaradan. Hatta ekstra işlemimi bile yaptı. Güvenilir.

Blki operatörü arıyorlar diye başında sıfır vardır

Alıntıları Göster
    yahu, hakkatten bu 04440375 ne oluyo, gerçekten ttnet mi yoksa ttnet ten kayitlarimiz calinmis olmasin yahu, rakip firmalar olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

yahu, hakkatten bu 04440375 ne oluyo, gerçekten ttnet mi yoksa ttnet ten kayitlarimiz calinmis olmasin yahu, rakip firmalar olmasin?

Alıntıları Göster
    @otuz3

Hocam sen niye eski konuları hortlatıyorsun sürekli ?

Neyse madem hortladı cevap verelim , o numara tanıtım yapmak için arıyor , genelde telesekreter konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

@otuz3

Hocam sen niye eski konuları hortlatıyorsun sürekli ?

Neyse madem hortladı cevap verelim , o numara tanıtım yapmak için arıyor , genelde telesekreter konuşur.

Alıntıları Göster
    E-posta:
    iletisim@turktelekom.com.tr
    Telefon:
    444 1 444 / 444 4 564
    Faks:
    0 312 306 07 32
    Adres:
    Türk Telekomünikasyon A.Ş. Turgut Özal Bulvarı 06103
    Aydınlıkevler ANKARA

Yukarda istediğin yoldan şikayetini ilet ben fax çekerek 444 0 375 dahil 444 ile başlayan tüm numaralardan aranmak istemediğimi psikolojimin bozulduğunu tekrarlanması halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim tabii cep tel.nosu nu da belirtip faxladım bir daha arayamadılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 10 Aralık 2012; 17:13:34 >

• Bu tarz sapıklıkları Digiturk, TTNET zaten yapıyorlar, başımada geldi. Bot'ları programlayanlara selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu tarz sapıklıkları Digiturk, TTNET zaten yapıyorlar, başımada geldi. Bot'ları programlayanlara selam olsun.

Dostum bot değil.. bu numarayı ben arattım.. sikayetvar.coma yazdıgımda şikayeti 2gün sonra dönüş yapıldı cep telefonumdan.. operator üstünden arıyor diye 0 var başında.. bu genel eleman tarzı bişey.. herşeye müdahale edebilen.. firma tarafından seçilmiş teknik hat olması lazım.. adama onu söylüyorum tak tak bakıyor söylüyor.. normal ttnetin elemanlarından daha bilgililer.. 4440375teki kadın hattını max 8mbit alabilirsin ultranete destek yok derken bu şikayetvardan arayan kişi.. hani belirtti şikayetvar.com şikayetiniz için arıyoruz müşteri hizmetlerinden ismim şu şu nasıl yardımcı olabilirm felan anlattım cok cok iyi.. 16megabit tarifeye geçilebilir parasını ödeyerek.. hattınız 8-10mbit arası sinyal tanımlanmış ultranete geçseniz bile max 9 10da kalıcaksınız felan filan konustuk hallettik cokda iyi anlattı adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

Bu tarz sapıklıkları Digiturk, TTNET zaten yapıyorlar, başımada geldi. Bot'ları programlayanlara selam olsun.

Dostum bot değil.. bu numarayı ben arattım.. sikayetvar.coma yazdıgımda şikayeti 2gün sonra dönüş yapıldı cep telefonumdan.. operator üstünden arıyor diye 0 var başında.. bu genel eleman tarzı bişey.. herşeye müdahale edebilen.. firma tarafından seçilmiş teknik hat olması lazım.. adama onu söylüyorum tak tak bakıyor söylüyor.. normal ttnetin elemanlarından daha bilgililer.. 4440375teki kadın hattını max 8mbit alabilirsin ultranete destek yok derken bu şikayetvardan arayan kişi.. hani belirtti şikayetvar.com şikayetiniz için arıyoruz müşteri hizmetlerinden ismim şu şu nasıl yardımcı olabilirm felan anlattım cok cok iyi.. 16megabit tarifeye geçilebilir parasını ödeyerek.. hattınız 8-10mbit arası sinyal tanımlanmış ultranete geçseniz bile max 9 10da kalıcaksınız felan filan konustuk hallettik cokda iyi anlattı adam

Alıntıları Göster
    vodafone da iyi oluyor aslında zira 10 dakika aranınca 1 dk bedava geliyor o yüzden bu tip yerlerden aradıklarında oyalayarak 10 dk konuşturuyorum ve 1 dk kazanıyorum.

• quote:

quote:

şikayet var sitesi uyduruk bir site :) tüm firmaların müşteri temsilcilerinin işi gücü yok oraya bakacaklar sitenin admini cevap yazıyor şikayetlere müş.temsilcisiymiş gibi hep aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

quote:

şikayet var sitesi uyduruk bir site :) tüm firmaların müşteri temsilcilerinin işi gücü yok oraya bakacaklar sitenin admini cevap yazıyor şikayetlere müş.temsilcisiymiş gibi hep aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırıyor

En geç 24saat içerisinde ulaşıyorlar dostum banada ulaştılar.. cevaplandı yazıyor bi 10saat sonra aradılar

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

vodafone da iyi oluyor aslında zira 10 dakika aranınca 1 dk bedava geliyor o yüzden bu tip yerlerden aradıklarında oyalayarak 10 dk konuşturuyorum ve 1 dk kazanıyorum.

aveada 5 dakika kazanıyoruz. eskiden saniye başı düşüyordu şimdi 60 dk. yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

aveada 5 dakika kazanıyoruz. eskiden saniye başı düşüyordu şimdi 60 dk. yapmışlar

Alıntıları Göster
    XpressMusic34 hocam, konu zaten açılmış, tekrar konu açmayayım dedim, sonuçta hala kim olduklarını bilmiyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.