windows insider programına katılma ne demek
windows 11 de böyle bir bölüm var , katıldım ama ne olduğunu bilmiyuorum ve çıkmak istediğimde tüm hrşeyiniz silmeniz ve temiz bir windows yüklemeniz gerekir falan yazıyoır bu ne demek
Dolar 10 lira olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda
10 yil once topladığım bilgidayar artık yaşlandı, binbir güçlükle Windows 11 kurabildim ama artık hiçbir oyunu kaldırmıyor..
Tam bir yıldır bilgisayar toplamaya hazırlanıyorum ama her gün artıyor, dun 9.90 bugün 10 lira oldu....
Sanırım bilgisayara veda etme zamanı geldi....
msi b560 wifi anakarta uyumlu onboard intel islemci
|
sistem topladım , görüşleriniz
|
ryzen apu sistem önerisi
10 yıl once topladığım sistem artık eskidi i5 2500k li sistem kurmuştum, Windows 11 i Kabul etmiyor artık...oyun oynamıyorum ama sistem hizli açılsın donmasın ağır uygulamaları zorlanmadan açsın, ekran kartı olmayacak ryzen 5 5600g mi yoksa ryzen 7 5700g mi ve anakart hangi model ileriye yönelik olur .. bütçe sınırsız...m
işlemci anakart ekran kartı uyumu bütçe 5000 lira
500 lira bütçe ile
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart
ve AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci
alacağım ve yanına 5000 liradan artan parayla ram ve ekran kartı almak istiyorum, güç kaynağı, harddisk ve kasa hazır..
ancak ileride yeni nesil işlemciler ile değiştirmek istediğimde anakart sorun yaratırmı, anakartı ileriye dönük almak istiyorum...
birde
|
vestel 55ud9300 kablosuz modem bağlantı sorunu
|
Lg tv pişmanlıklar
|
English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ |
yandex disk ile 10 gb alan https://disk.yandex.com.tr/invite/?hash=XR1M4EQB |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.127
İkinci El Bölümü Mesajları: 180
Konularının görüntülenme sayısı: 259.875 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar