Şimdi Ara

arkadaşımı özel numaradan aradım başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bunu baya aradım bendeki mallık saygı değer dh halkı lütfen bi beyin fırtınası oluşturalım dedi ki sen mi arıyon lan xxx dedi beni aramasının sebebi benden şüpheleniyordu ben de açtım işte sen mi arıyon lan dedi ben de yok dedim iyi bi sövdü kuzenim polis dedi ona verdi o konuştu bak aslanım ben polisim bu özel numaradan arayanı ben polise verip bulacam eğer sensen söyle başın derde girmesin dedi baya Bi ısrar etti ama ben pot kırmadım böyle direk özel numarayı verip bulabilir mi ki numara yok bişey yok o özel numaradan olan adamlar aramadığı sürece yine de bulurlar mı nolur yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Numara ile Aramanın Yasal Sonuçları

Özel numaradan veya gizli numaradan aramak, çeşitli yasal sonuçlar doğurabilen tartışmalı bir konudur. Bazı ülkelerde bu eylem yasadışı kabul edilirken, bazı ülkelerde yasal sınırlar belirsizdir.

Türkiye'de, özel numaradan aramak teknik olarak suç olarak kabul edilmez. Ancak, bu tür aramalar taciz veya tehdit amaçlı kullanıldığında, aşağıdaki suçlarla ilişkilendirilebilir:

• Tehdit: Özel numaradan gelen aramalar, alıcıyı korkutmak veya zarar vermekle tehdit etmek için kullanılırsa, tehdit suçu oluşturabilir.
    • Taciz: Özel numaradan gelen tekrarlayan veya istenmeyen aramalar, alıcının huzurunu veya güvenliğini bozarsa, taciz suçu oluşturabilir.

Özel numaradan aramanın cezası, işlenen suçun niteliğine bağlı olarak değişir. Tehdit veya taciz durumlarında, hapis cezası, para cezası veya her ikisi de verilebilir.

Bu nedenle, özel numaradan arama yaparken, bu eylemin potansiyel yasal sonuçlarının farkında olmak ve bunu sadece gerekli durumlarda kullanmak önemlidir. Başkalarını taciz etmek veya tehdit etmek için özel numaradan aramak asla kabul edilemez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyninizin yanmasını istemiyorsanız okumayın

• He's got no conscience, he's got none
  •  arkadaşımı özel numaradan aradım başım dertte
  • bak aslanım ben polisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KripteX

Beyninizin yanmasını istemiyorsanız okumayın

Arkadaşlar lütfen yardım

• Bizim bi arkadaşada oyle olmuştu 1 haftaya cezaevine ziyarete giderken helva götürdük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skype'dan rasgele biri beni aradı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey olmaz özel numaradan aramak suç mu?
  • Ozel numara bulunabiliyor arkadasin babasi komiser oradan biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozel numaradan aramak suc değil. Arayip rahatsiz etmek suç. Sikayet etme hakki tabikide var. Edersede numaran cikar ortaya hat kimin ustuneyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım

bulamaz emin ol mahkeme kararıyla öğrenebilir o da zor polis bile olsa öğrenemez öğrense bile ben aramadım dersin telefonu birisi kurcalamış olabilir ayağına yatarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Ozel numaradan aramak suc değil. Arayip rahatsiz etmek suç. Sikayet etme hakki tabikide var. Edersede numaran cikar ortaya hat kimin ustuneyse

Yani direk çıkar ortaya hocam benim bildiğim tekrar araması lazım o kişinin

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım

bulamaz emin ol mahkeme kararıyla öğrenebilir o da zor polis bile olsa öğrenemez öğrense bile ben aramadım dersin telefonu birisi kurcalamış olabilir ayağına yatarsın

Bencede yani hocam bulamaz tekrar araması lazım bi de yetkim bar diyo seni polis arabasıyla aldırıcam şimdi diyor 7 kez aradı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

He's got no conscience, he's got none

And this man doesn't have a clue about how to make a joke.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım

Bencede yani hocam bulamaz tekrar araması lazım bi de yetkim bar diyo seni polis arabasıyla aldırıcam şimdi diyor 7 kez aradı

yetkisi varsa kullansın elinden geleni ardına koymasın diye söyle mahkeme kararı olmadan bi cacık yapamaz seni de 7 kez arıyorsa tacizlikten de karşı dava açacağını söyle

• Yav de get kendi şakanda erimişsin resmen, neyse tecrübe olmuştur. Polise gelince, birşey olmaz merak etme.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım

yetkisi varsa kullansın elinden geleni ardına koymasın diye söyle mahkeme kararı olmadan bi cacık yapamaz seni de 7 kez arıyorsa tacizlikten de karşı dava açacağını söyle

Hocam beni ikna etmeye çalışıyor o yüzden çok arıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Yav de get kendi şakanda erimişsin resmen, neyse tecrübe olmuştur. Polise gelince, birşey olmaz merak etme.

1 saat oldu gelmedi polisler bu kadar yavaş mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım

Hocam beni ikna etmeye çalışıyor o yüzden çok arıyor

beni rahatsız ve tedirgin edici konuşmaktan taciz suclamasından dava acacağını belirt o da senden korksun

• Müebbet yersin kardeş allah kurtarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.