Şimdi Ara

04440375 Beni Arayıp Duruyor ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
66.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otuz3

XpressMusic34 hocam, konu zaten açılmış, tekrar konu açmayayım dedim, sonuçta hala kim olduklarını bilmiyorum

Birkaç kez denk geldi , o yüzden öyle bir ithamda bulundum. Bu numara yukarıda belirttiğim gibi tanıtım ve satıs yapmak için arıyor.
  • benıde gecende gece 01:30 da aradı tam rezıl bır sırket baska bırsey degıl!
  • Beni aradıklarında ben TTNET'ten başka firmaya gitmem sözleşme yapacağımda müdürlüğe başvururum demiştim o gündür bu gündür arayan soran yok.
  • Allah belalarini versin sabahin korunde ariyor dengesizler acmiyorum hergun ariyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Allah belalarini versin sabahin korunde ariyor dengesizler acmiyorum hergun ariyorlar.

btk'nın çağrı merkezleri üzerinde denetim yetkisi var. yaptıkları tacizleri tarih ve saatleriyle birlikte şikayet edin. açmayınca inadına hergün arıyor ahlaksızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Allah belalarini versin sabahin korunde ariyor dengesizler acmiyorum hergun ariyorlar.

btk'nın çağrı merkezleri üzerinde denetim yetkisi var. yaptıkları tacizleri tarih ve saatleriyle birlikte şikayet edin. açmayınca inadına hergün arıyor ahlaksızlar.

Aynen hocam yuzsuzler gunde 3 defa ariyor.4441444 de zaten basima bela oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Aynen hocam yuzsuzler gunde 3 defa ariyor.4441444 de zaten basima bela oldu.

sormayın onu yaa ev telefonu babamın üzerine nakil yaptırırken kendi cebimi verdim babam uğraşmaz böyle işlerle. her gün arıyorlardı ben de meşgule alıyordum en sonunda açtım e faturaya geçirmek istediler kabul etmedm, bir daha kesinlikle aramamalarını aksi takdirde aboneliğimi iptal ettireceğimi söyledim. bir gün sonra yine aynı konu için aradı yüzsüzler yine aynı şekilde bastım kalayı ses kayıtlarını inceleyin dedim zaten özellikle ses kaydında bulunsun diyorum sonra da güya indirim vereceklermiş türk telekom günahını bile vermez millete en düşük tarifede olduğum için taahhüt yaptırıp yüksek tarifeye geçirecek çakallar şimdi de ev telefonuna dadandılar suratlarına kapatıyorum telefonu. resmen insanları taciz edip dayatma yapıyorlar

• Biraz önce hemde rahatsız olduğum bir günde, Pazar akşamı, 04440375'den telesekreter aradı. Öncelikle Allah 1000 belalarını versin akşam 9.30'da rahatsız ettikleri için. Ses kaydında güya 19.10.2012 tarihinde 'gönderdik' dedikleri ama göndermedikleri mektubu okudular, hani şu zamlarla ilgili olan. Beyinsiz telesekreter kota aşımı için uygulanacak mb başına ücreti TAMI TAMINA 10 kat hatalı okudu. Yani 0,011719 tl yerine 0,117179 gibi okudu.

Hem rahatsız ettiler, hem küfür yediler. Ben daha ne diyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Biraz önce hemde rahatsız olduğum bir günde, Pazar akşamı, 04440375'den telesekreter aradı. Öncelikle Allah 1000 belalarını versin akşam 9.30'da rahatsız ettikleri için. Ses kaydında güya 19.10.2012 tarihinde 'gönderdik' dedikleri ama göndermedikleri mektubu okudular, hani şu zamlarla ilgili olan. Beyinsiz telesekreter kota aşımı için uygulanacak mb başına ücreti TAMI TAMINA 10 kat hatalı okudu. Yani 0,011719 tl yerine 0,117179 gibi okudu.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Biraz önce hemde rahatsız olduğum bir günde, Pazar akşamı, 04440375'den telesekreter aradı. Öncelikle Allah 1000 belalarını versin akşam 9.30'da rahatsız ettikleri için. Ses kaydında güya 19.10.2012 tarihinde 'gönderdik' dedikleri ama göndermedikleri mektubu okudular, hani şu zamlarla ilgili olan. Beyinsiz telesekreter kota aşımı için uygulanacak mb başına ücreti TAMI TAMINA 10 kat hatalı okudu. Yani 0,011719 tl yerine 0,117179 gibi okudu.

Evet ahlaksız ve yalancı oldukları tek telefonla sabitlendi.

• küfür etme abi, sonuçta onlarda emir kulu. orada çalışıp maaş alıyorlar, çoluk cocuk bakıyorlar, senle bir ilgisi yok
  • quote:

küfür etme abi, sonuçta onlarda emir kulu. orada çalışıp maaş alıyorlar, çoluk cocuk bakıyorlar, senle bir ilgisi yok

T(in)t(in)net'e girince de beyinleri kapının önünde bırakıyorlar herhalde.
  • quote:

küfür etme abi, sonuçta onlarda emir kulu. orada çalışıp maaş alıyorlar, çoluk cocuk bakıyorlar, senle bir ilgisi yok

yine hortu çakmışsın.
  • quote:

Yok küfür etmedim, yani forumda etmedim etmem ama forum dışında güzel küfür kombinasyonları tasarlıyoruz tabi. Bu arada çoluk çocuklarının rızkını dürüst vatandaşı mağdur eden bir kurumdan ekmek yiyerek kazanmamayı da öğrensinler.

• hort deyil abi adamlar hala arıyormuş, evdekiler söledi. komşulara sordum onlarıda habire aynı nomaradan arayıp duruyorlarmış! bi daa ararlarsa polisi arayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

yine hortu çakmışsın.

Adam sürekli konuları hortlatıyor nasıl bir fantaziyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

yine hortu çakmışsın.

Adam sürekli konuları hortlatıyor nasıl bir fantaziyse artık

• Bugün benide aradılar 2 ay bedava tivibu vericez dedi. Yok istemem dedim neden verelim iyi olur geyiğinden sonra istemiyorum kardeşim dedim. Peki ozaman babanızın adı, doğum tarihiniz vs demeye başlayınca sanane dedim. Niye istiyorsun?

Kayıtlarımız için gerekli bilmem ne dedi. Ben tüm kaydımı internetten yapıyorum size gerek yok dedim peki dedi kapadı!!

Başında 0 olması kıllandırdı beni malum milleti dolandırmak için 0155 numarasından arayıp biz polisiz diyorlarmış dikkat edin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Bugün benide aradılar 2 ay bedava tivibu vericez dedi. Yok istemem dedim neden verelim iyi olur geyiğinden sonra istemiyorum kardeşim dedim. Peki ozaman babanızın adı, doğum tarihiniz vs demeye başlayınca sanane dedim. Niye istiyorsun?

Kayıtlarımız için gerekli bilmem ne dedi. Ben tüm kaydımı internetten yapıyorum size gerek yok dedim peki dedi kapadı!!

Başında 0 olması kıllandırdı beni malum milleti dolandırmak için 0155 numarasından arayıp biz polisiz diyorlarmış dikkat edin!!

Gösterdiğin yaklaşım çok doğru bence. Hatta en baştan 'müsait değilim, görüşemeyeceğim' deyip savsaklaman da iyi bir opsiyon. Malum, telefondaki Mh dolandırdığı abone başına prim alıyor. Ona bu fırsatı vermemek lâzım.

• Hortlatsın ki gündeme gelsin hocam yoksa kandırcaklar mileti gene 12 ay bağlayacaklar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.