Şimdi Ara

___ZAYIFLAMAK İSTİYORUM___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı okudunuz. 132 kiloydum kendi çabamla 120 kiloya düştüm. Ama tıkandım eskisinden de çok yemeye başladım şu an 122 kilo civarlarındayım. Bana yol gösterin yoksa intiar edecem toplum içine çıkamaz oldum. Hep bu bilgisayar başında oturmaktan şiştim. İnanın intiar etme derecesindeyim Help Me Pls

• Evt Bİlgisayar Acayip Kilo AldıryoR diyeyisyene baş vuır
  • bencede bir diyetisyene gözüksen iyi olacak
  • önerileriniz için teşekkürler.... Ama kendi irademle zayıflayacagım
  • Artı olarak hayata daha fazla entegre ol, PC başında 1 saatten fazla durma. Hatta maillerine bak, çık...
  • olayı önce beyninde bitirmen ve motive olman lazım. yazdıkları gibi daha aktif bir yaşamı seç. her fırsatta hareket et. kendine bir program yap, hangi saatte ne yapacağına karar ver ve bir ajandaya tüm gün yaptıklarını ve yediklerini en ufak detayına kadar not al. verdiğin her 2 kilo için kendini ödüllendir.
    bilgisayarının wallpaper'ı olarak kilolu, çıplak iğrenç bir resmini koy ve hep gözünün önünde olsun o resim. gördükçe kendine hakaret et ve aşağıla ! Hırs yap !
    tam mevsimi gelmişken iyi değerlendir ve akşamları 19 dan sonra bir şey yeme ve o saatte de ya karpuz peynir, ya da peynirli salata gibi şeyler ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

olayı önce beyninde bitirmen ve motive olman lazım. yazdıkları gibi daha aktif bir yaşamı seç. her fırsatta hareket et. kendine bir program yap, hangi saatte ne yapacağına karar ver ve bir ajandaya tüm gün yaptıklarını ve yediklerini en ufak detayına kadar not al. verdiğin her 2 kilo için kendini ödüllendir.
    bilgisayarının wallpaper'ı olarak kilolu, çıplak iğrenç bir resmini koy ve hep gözünün önünde olsun o resim. gördükçe kendine hakaret et ve aşağıla ! Hırs yap !
    tam mevsimi gelmişken iyi değerlendir ve akşamları 19 dan sonra bir şey yeme ve o saatte de ya karpuz peynir, ya da peynirli salata gibi şeyler ye.

Wallpaper olayını sevdim. Sizin dilde nasıl derler; ımmmm ammmm, çok kıreativır. Yani çok yaratıcı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzüldüm =(
    boyun ve yaşınıda yazar mısın?
  • Yavaştan spora başla faydasını görürsün.
  • spor falan alakası yok yemeğe keseceksin
  • Şu noktada ne kadar fazlan olup olmadığını anlayabilmek için boyunu bilmemiz gerekiyor.Şayet 2.10 cm isen geyet normal kilo.
  • biraz spor biraz da sağlıklı beslenme verirsin kilolarını .
  • topiği açtı ve gitti. umarım yazdığı şeyi yapmamıştır.
  • quote:

topiği açtı ve gitti. umarım yazdığı şeyi yapmamıştır.

Yazdığı şeyi yapmışsa zayıflamaya başlamıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

Başlığı okudunuz. 132 kiloydum kendi çabamla 120 kiloya düştüm. Ama tıkandım eskisinden de çok yemeye başladım şu an 122 kilo civarlarındayım. Bana yol gösterin yoksa intiar edecem toplum içine çıkamaz oldum. Hep bu bilgisayar başında oturmaktan şiştim. İnanın intiar etme derecesindeyim Help Me Pls

Bilgisayar başında otur ama spor da yap.Günde 45-60 dk.Yürüyüş, koşu, yüzme tarzı bir spor yap.Yalnız bunlar ritimli olmalı, yani çarşı pazar gezer gibi yürüyüş olmaz.
    Yeme alışkanlıklarını da gözden geçir.Çok mu yiyorsun, hiç sorun değil.Otur bir tencere dolusu marıl salatalı ton balığı ye.Hiç bişey olmaz.Her yemekte karnının yarısını salatayla doyur, yemek arasında su iç.Kepekli ekmek ye,Asla beyaz un mamüllerini yeme,şekeri kes.Çyını bile şekersiz içmeye alış.Zeytin yağından başka yağ kullanma, onuda az kullan sonuçta o da yağ ve kalori verir.

• quote:

bunu düşünmek bile istemiyorum

tanıyan bi arkadaşı felan varsa ulaşsa çok merak ettim =(
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

bunu düşünmek bile istemiyorum

tanıyan bi arkadaşı felan varsa ulaşsa çok merak ettim =(

Özel mesaj attım.Bizi haberdar edecektir.

• bende özel mesaj attım ama umarım okur ve cevaplar =(
  • Burdayım beyler... özel mesajda da belirttim ordaki kullandıgım intiar lafi mecazi anlamdadır. Evet çok düşündüm intiari fakat insan kendi canına kıyamıyor. Fakat kilo yüzünden sosyal yaşantım altüst durumda...
    50 kilo fazlam var yaaa ne demek bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

Burdayım beyler... özel mesajda da belirttim ordaki kullandıgım intiar lafi mecazi anlamdadır. Evet çok düşündüm intiari fakat insan kendi canına kıyamıyor. Fakat kilo yüzünden sosyal yaşantım altüst durumda...
    50 kilo fazlam var yaaa ne demek bu

hoşgeldin bizi meraklandırdın doğrusu ..=( umudunu yitirme insan iradesinin nelere kadil olduğunu biliyoruz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.