Şimdi Ara

ankarada diş hekimi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
48.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar ankarada önereceğiniz doktor klinik işin uzmanı olan sorunsuz iş çıkaran hoca tavsiyesi.İmplant dolgu kanal tedavisi işilemleri yapılacak.



  • İlginç olan herkes özellikle bu konuya girip tavsiyede bulunanlar forumda daha önce hiç yazı yazmamışlar ve tavsiyede bulunduktan sonra da başka yazı yazmamışlar(bir foruma üye olmak da bayağı zor bir iş), ve hep aynı 3 isim veriliyor, 2'si aynı kişiler(evlenince soyadı değişmiş), diğeri ise bu kişiyle ortak bir yer açmış... Ayrıca "x kişinin reklamı yapılıyor" dememiş olmama rağmen, "reklam yapan yerlerden uzak durun" demiş olmama rağmen neden bir savunmaya geçildiğini de anlamadım. Tamam öyle sizin dediğiniz gibi olsun, hayırlı memnuniyetler...
    o değil de misal kadının okuduğu yerlere vs. bakıyorum, tamam diyorum. sonra forumlarda araştırınca göz göre göre reklam yaptığı ortaya çıkıyor. misal sırf ben bu yüzden bu doktora gitmem, bu kadar reklama muhtaç olan ve reklamı da insanları salak yerine koyarak yapan birinin ancak suratına tükürülür. reklam yapacaksan da git 10-15 lira verip 2-3 yıllık üyelik satın al onunla yap. bunu yapamıyorsan reklam da yapma. iddaa'da her gün 1'e 5000 veren kupon tutturuyorum demek gibi bir şey bu. allah'tan forumlar, sözlükler falan var, yoksa bu malların elinde heba olacağız.
  • merhaba geçmiş olsun büyük bir sorundan kurtuldunuz demektir dişlerinizi yaptıralı ne kadar oldu implantın hangisini uyguladılar fiyatı gibi konulardada bilği verirmisiniz.
  • blgt_34 kullanıcısına yanıt
    merhaba,evet gercekten yeniden doğmuş gibi oldum. Dişsizlik çok zor. ben haziran da implantlarımı yaptırdım eylülde de dişlerim takıldı. implantlarım alman malı. 6 tane implant yaptırdım. üzerinede 9 tane porselen diş yapıldı. implantlar için 1200 liradan 7200 ödedim. 6 porselen dişi implantlarla hediye ettiler. 3 porselen diş için 150 den 450 ödedim. kalite yönünden endişen olmasın..çok rağbet gören bir yer..çok implant yaptıran var.
  • Arkadaşlar ben bugün 75.yıl Ağız ve Diş sağlığı hastanesinde 4 no'lu klinikte Dt. Romella Guvenç Hanıma tedavi oldum. hem beni tedavi eden doktor hem de klinikteki tüm doktorlar çok ilgili ve işlerinde çok iyiler. herkese tavsiye ederim.
  • Keçiören Etlik te Osmanlı Diş Merkezi'ne gitmiştim yazın orda çok iyi hekimler var gerçekten ...
  • mehtapsucuketenci M kullanıcısına yanıt
    İyi günler mehtap hanım. Benim uzun bir süre önce kanal tedavisi yapılmış bir azı dişim var. Bu dişimin kökü kırıldı? Adresime yakın olan bir dişçiye muayene oldum ve film çekildi. Bana diş kökünün derin olduğu ve dişin çekilmesi gerektiği söylendi. Komplikasyonlu çekim dediler? Bu diş çekimi zor mudır? Ağrı, acı ya da sızı hisseder miyim? Bir cerrahın çekimi yapması gerekiyormuş bu doğru mudur? Dişçi korkum da mevcut. Bilgi verirseniz sevinirim. Ankara'da ikamet ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.
  • Geç kalmadıysam Yenimahalle Ragıp Tüzün caddesinde Dr.Sibel Akbaş Gökay'ı tavsiye edebilirim,beraber çalıştığı Meriç beyle beraber gerçekten tecrübeli bir diş hekimi,ben de korkularımdan dolayı yıllar yılı dişçiye gidemedim,sağolsun Meriç bey ve Sibel hanım dişçi korkumu yenmemde büyük katkıda bulundular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesaja reklam alınır :D

    Arkadaş çevrenize sormanızı tavsiye ederim, kimseyi bulamazsanız Ankraya Hacettepe mezunu hekim dolu, 1995-2012 yılları arasında orada okumuş birini rahatlıkla bulabilirsiniz. ha bu arada reklam yapan yerlerden uzak durmakta fayda var bence derim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 10 Mart 2016; 15:12:45 >
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba yazını okuyunca cevap vermek istedim. Ben bu hekimi tanıyorum ve kendimde gidiyorum. Reklam felan bilemem ama bende memnun kaldım kendisinden. önemli olan nereden mezun olduğu değil bence bizim memnun kalmamız ve burda bu fikirleri paylaşmamız. Sağlıcakla kal
  • İlginç olan herkes özellikle bu konuya girip tavsiyede bulunanlar forumda daha önce hiç yazı yazmamışlar ve tavsiyede bulunduktan sonra da başka yazı yazmamışlar(bir foruma üye olmak da bayağı zor bir iş), ve hep aynı 3 isim veriliyor, 2'si aynı kişiler(evlenince soyadı değişmiş), diğeri ise bu kişiyle ortak bir yer açmış... Ayrıca "x kişinin reklamı yapılıyor" dememiş olmama rağmen, "reklam yapan yerlerden uzak durun" demiş olmama rağmen neden bir savunmaya geçildiğini de anlamadım. Tamam öyle sizin dediğiniz gibi olsun, hayırlı memnuniyetler...
  • www.tansuerakman.comAnkara diş hekimi
  • reklam sayfası gibi olmuş hiç birine gitmeyin.özelden uzak durun hepsi para tuzağı
  • o değil de misal kadının okuduğu yerlere vs. bakıyorum, tamam diyorum. sonra forumlarda araştırınca göz göre göre reklam yaptığı ortaya çıkıyor. misal sırf ben bu yüzden bu doktora gitmem, bu kadar reklama muhtaç olan ve reklamı da insanları salak yerine koyarak yapan birinin ancak suratına tükürülür. reklam yapacaksan da git 10-15 lira verip 2-3 yıllık üyelik satın al onunla yap. bunu yapamıyorsan reklam da yapma. iddaa'da her gün 1'e 5000 veren kupon tutturuyorum demek gibi bir şey bu. allah'tan forumlar, sözlükler falan var, yoksa bu malların elinde heba olacağız.
  • Ben Dikmen'deki Pelin Aktay Esen'in muayenehanesine gidiyorum. Normalde dişçiden korkmama rağmen kendileri bu korkumu yenmeme vesile olmuştur sorunsuz ve güler yüzlü hizmetleri sayesinde. Ayrıca fiyatlar da piyasaya göre uygun. Herkese tavsiye ederim. Adres ve iletişimi bilgilerini [link=http://www.dishekimipelinaktayesen.com/ ][/link] web sitesinden bulabilirsiniz.
  • ön dişlerime dolgu ve 2 tane kaplama yaptırdım, çok memnun kaldım ve f/p mükemmeL diyebilirim. Dişlerimi yapan dişçinin eli çok hafifti tavsiye ederim. İsteyen pm atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle http://www.ankaradishekimi.com.tr

    Eğer geldiğinizde haber verirseniz indirim yaptırırım.

    Yer Ankara Kızılayda
  • Batıkent Dent bu konuda iyi arayıp bilgi alabilirsiniz.




    g.page
    Batıkent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Google'da Ara
    https://g.page/r/CYiGglzfEMmuEBA/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.