Şimdi Ara

Masturbasyonu bırakmak için önerileriniz(Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle merhaba, son 3-4 gündür bu belayı yapmıyorum , yapmakta istemiyorum, ne gibi tavsiyeleriniz var tamamen hayattan çıkarmam için, kes kurtul olmaz lütfen alay etmeyin, malum videolardan uzak durmaya çalışıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mastürbasyonu Bırakma Önerileri

Mastürbasyonu bırakmak, zorlu ancak faydalı bir yolculuk olabilir. İşte size yardımcı olacak bazı öneriler:

• Nedenini belirleyin: Mastürbasyonu bırakma nedenlerinizi açıkça belirleyin. Bu, motivasyonunuzu yüksek tutmaya yardımcı olacaktır.
    • Tetikleyicilerinizi tanımlayın: Sizi mastürbasyon yapmaya iten tetikleyicileri belirleyin ve bunlardan kaçının.
    • Alternatifler bulun: Mastürbasyon için alternatif sağlıklı başa çıkma mekanizmaları bulun, örneğin egzersiz, meditasyon veya hobiler.
    • Küçük hedefler belirleyin: Bir anda mastürbasyonu bırakmaya çalışmayın. Küçük, ulaşılabilir hedefler belirleyerek ilerlemenizi takip edin.
    • Profesyonel yardım alın: Mastürbasyonu bırakmakta güçlük çekiyorsanız, bir terapist veya danışmanla görüşün.
    • Sabırlı olun: Mastürbasyonu bırakmak zaman ve çaba gerektirir. Pes etmeyin ve yolculuğunuz boyunca kendinize karşı şefkatli olun.

Ek İpuçları:

• Başkalarıyla iletişime geçin ve destek alın.
    • Sağlıklı beslenin ve yeterince uyuyun.
    • Stresi yönetmenin sağlıklı yollarını öğrenin.
    • Gerilemeler bekleyin ve bunlardan ders alın.

Mastürbasyonu bırakmak kişisel bir yolculuktur ve herkes için farklı bir süreç içerir. Bu önerileri takip ederek, bu zorluğun üstesinden gelebilir ve daha sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam sürebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• Mastürbasyon bırakma
    • Mastürbasyonu bırakmak
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş mart'tan beridir yapmıyorum. En büyük olayı "yerine geçebilecek bir şey bulmak" yani onu yapmak yerine başka bir şey bul. Mesela ben tek kalınca yapmamak için dizi izliyodum. "The Big Bang Theory"yi bitirdim bunun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saracak bir dizi öneribilir misin? yabancı da olabilir ama türkçe altyazı olması lazım.
  • Bu insanları anlamak çok güç gerçekten ya, doğal bir şeyi abarttıkları için zararlı buluyorlar bırakınca terminatöre falan dönüşeceklerini sanıyorlar sanırım
  • evlenebilirsin.
  •  Masturbasyonu bırakmak için önerileriniz(Önemli)

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşım genç, üniversite bitmedi, iş yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut yapmak çok zor iş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9sezon izledin yani? Bırakmasan ömrünün yarısı fapla geçecekmiş anlaşılan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasretbitmez kullanıcısına yanıt
    Aga kendi zevkine göre bul bi dizi işte House olabilir, Flash, Rizzoli&Isles, Bones şimdilik aklıma gelenler. Tabi bunlar benim beğenip izlediğim. Bi de gençlik dizisi olarak Glee var. Müzikal bi dizi.

• Kes kurtul bro
  • Günlerce ard arda yap en sonunda o kadar soğuyacaksın ki bir daha asla yapmak istemeyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

Hocam yaşım genç, üniversite bitmedi, iş yok.

ben 19 yaşımda evlendim, benimde üni bitmemişti o zamanlar
  • Bing Bang boş beni izleyin olm
  • Master baston

• üniversiteye tekrar hazırlandım. Sabahları da evde kimse yoktu. Açıp izliyodum yani sırf o Zamana özel açıp izlemedim

• Kopar at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 vakit namaz kıl her gün yapmazsın

• Kardeş şükür ben de kılıyorum ama bu iş beyinde bitiyor

• Boş vaktin olmasın 1 saat bile. Zamanını tamamen doldur. Mesela şu saate kadar 5 bölüm dizi izlicem ya da 100 sayfa kitap okuycam falan de. Bir de fazla oynaşma
  • Dizi izledikçe tahrik olan bir tek ben miyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.