< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış

-
-
Kasıtlı olarak tutmazlarsa büyük günah
Azrail a.s boğazlarına çöktüğünde yalvaracaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hiç tutmadım ancak bazılarına bakıyorum akşama kadar yatıyo öyle tutacaksan hiç tatma dana
-
en azından boynunun borcunu yerine getiriyor onun halini düşüneceğine sen kendi haline yan
ne orucu kardeş dinden çıktık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide şu mesaj verme çabası yok mu insanı bu hükümet dinden imandan soğutmus evet beyler hemen oylarınızı sol partilere verin ve tüm Türkiye yeniden İslam'a ısınsın bütün Z kuşağı oruç tutsun. Teşekkürler Marcus Glory
ben müslüman değilim ancak oruç tutmanızın sebebi fakirleri anlamak, fakir tüm gün yatıp akşam yemeğe ulaşmıyor böyle tüm gün yatıp akşam yiyen daha dininin gerekliliğini anlayamamış bunu yerine getirse ne olur getirmese ne olur. kısaca göstermelik iş, eğer tanrıya inanıyorsa ve onu böyle kandırabileceğini sanıyorsa birşey diyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 13 Nisan 2023; 16:21:24 > -
Tutmasınlar daha iyi bütün gün aç susuz durulur mu bea
Müslüman olmadığınız belli hocam. Oruç tutmamızın sebebi fakirleri anlamak değil nefsimizi terbiye etmek. O adam elinin altında su ve yemek varken yiyip içmeyerek nefsini terbiye ediyor ve ibadetini tamamlıyor.
işe başlamadan önce evde bana ekstra yemek koyma sıkıntısı olmasın diye tutmuş gibi yapıyodum. lisede diyet kilo verme maksatlı tutuyodum. şimdi zaten tutmuyorum böbrek taşı var.
-
Ülkenin cogu fakir zaten, halden anlamak icin oruc tutmaya gerek yok. Fakir dedigin yalniz tum gun ac karnina evde yatana denmiyor. 12 saat calissada ev kirasi ve evin erzaga para yetistiremeyene fakir deniyor.
Oruc sadece aclik cekmek degildir. Nefse fren cekmek onu dizginlemek ve kontrolun nefisten size gecmesini saglamaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Nisan 2023; 9:5:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumlu.
ağzına sağlık hocam
-
bazılarının tutmama sebebi mantıklı geliyor. gecenin körü kalkıp tıka basa yiyip tekrar hazmetmeden geri yatmak, bunun yüzünden uykundan olmak ve gününün verimli geçmemesi. bu mantıklı bir sebep bana göre.
-
Yaşadığım yobaz iç anadolu şehrinde bile birçok lokanta açık ve içleri dolu neredeyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akpnin yarattığı gençlik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayraaaa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsanlar zaten dinden soğuyacaktı. Hükümet bu süreci biraz hızlandırdı sadece sağolsun. Bir iki nesil sonra inanan insan sayısı komik rakamlara düşecek. Şimdiden hazırlanın bence. Dünya değişti artık dostum aloooo. Bilgiye ulaşmak çok kolay artık. Bir iki tıkla insanlar dinlerin ne olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorlar.
Aynen kardeşim sen halk tv izleyip Kadıköy'de bira içmeye devam et , yakında nasıl bir nesil geldiğini anlayacaksın.
Bu arada bir iki tıkla araştırma yapabilirsin dünyada inanan insan sayısı bilhassa İslam'a geçen insan sayısı her geçen gün artıyor :) bilim31 tayfa kendini kandırmaya devam etsin.
Evet evet, artıyor.
Lise öğretmeniyim bu arada. Gençlerle kimin daha fazla iletişimde bulunduğunu tartışmayalım istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 15 Nisan 2023; 14:11:26 >
en azından boynunun borcunu yerine getiriyor onun halini düşüneceğine sen kendi haline yan |
ne orucu kardeş dinden çıktık
|
Ülkenin cogu fakir zaten, halden anlamak icin oruc tutmaya gerek yok. Fakir dedigin yalniz tum gun ac karnina evde yatana denmiyor. 12 saat calissada ev kirasi ve evin erzaga para yetistiremeyene fakir deniyor.
Oruc sadece aclik cekmek degildir. Nefse fren cekmek onu dizginlemek ve kontrolun nefisten size gecmesini saglamaktir. |
ben hiç tutmadım ancak bazılarına bakıyorum akşama kadar yatıyo öyle tutacaksan hiç tatma dana |
Kasıtlı olarak tutmazlarsa büyük günah Azrail a.s boğazlarına çöktüğünde yalvaracaklar |
Müslüman olmadığınız belli hocam. Oruç tutmamızın sebebi fakirleri anlamak değil nefsimizi terbiye etmek. O adam elinin altında su ve yemek varken yiyip içmeyerek nefsini terbiye ediyor ve ibadetini tamamlıyor. |
Benzer içerikler
- esenlerden beşiktaşa nasıl gidilir
- çekme karavan kiralama işi yapmak
- soğuk davranan kıza nasıl davranmalı
- sigara kilo almaya engel mi
- tarihi geçmiş kefir içtim ne yapmalıyım
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- havadan su üreten cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X