Şimdi Ara

Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum cafelere lokantalara falan hep z kuşağı. Türbanlı türbansız fark etmiyor. İnsanı dinden imandan soğutmuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin cogu fakir zaten, halden anlamak icin oruc tutmaya gerek yok. Fakir dedigin yalniz tum gun ac karnina evde yatana denmiyor. 12 saat calissada ev kirasi ve evin erzaga para yetistiremeyene fakir deniyor.

Oruc sadece aclik cekmek degildir. Nefse fren cekmek onu dizginlemek ve kontrolun nefisten size gecmesini saglamaktir.
  • Kasıtlı olarak tutmazlarsa büyük günah

Azrail a.s boğazlarına çöktüğünde yalvaracaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç tutmadım ancak bazılarına bakıyorum akşama kadar yatıyo öyle tutacaksan hiç tatma dana

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

en azından boynunun borcunu yerine getiriyor onun halini düşüneceğine sen kendi haline yan

• ne orucu kardeş dinden çıktık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide şu mesaj verme çabası yok mu insanı bu hükümet dinden imandan soğutmus evet beyler hemen oylarınızı sol partilere verin ve tüm Türkiye yeniden İslam'a ısınsın bütün Z kuşağı oruç tutsun. Teşekkürler Marcus Glory

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

ben müslüman değilim ancak oruç tutmanızın sebebi fakirleri anlamak, fakir tüm gün yatıp akşam yemeğe ulaşmıyor böyle tüm gün yatıp akşam yiyen daha dininin gerekliliğini anlayamamış bunu yerine getirse ne olur getirmese ne olur. kısaca göstermelik iş, eğer tanrıya inanıyorsa ve onu böyle kandırabileceğini sanıyorsa birşey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 13 Nisan 2023; 16:21:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutmasınlar daha iyi bütün gün aç susuz durulur mu bea

Müslüman olmadığınız belli hocam. Oruç tutmamızın sebebi fakirleri anlamak değil nefsimizi terbiye etmek. O adam elinin altında su ve yemek varken yiyip içmeyerek nefsini terbiye ediyor ve ibadetini tamamlıyor.

• işe başlamadan önce evde bana ekstra yemek koyma sıkıntısı olmasın diye tutmuş gibi yapıyodum. lisede diyet kilo verme maksatlı tutuyodum. şimdi zaten tutmuyorum böbrek taşı var.

Ülkenin cogu fakir zaten, halden anlamak icin oruc tutmaya gerek yok. Fakir dedigin yalniz tum gun ac karnina evde yatana denmiyor. 12 saat calissada ev kirasi ve evin erzaga para yetistiremeyene fakir deniyor.

Oruc sadece aclik cekmek degildir. Nefse fren cekmek onu dizginlemek ve kontrolun nefisten size gecmesini saglamaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Nisan 2023; 9:5:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumlu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

ağzına sağlık hocam

• bazılarının tutmama sebebi mantıklı geliyor. gecenin körü kalkıp tıka basa yiyip tekrar hazmetmeden geri yatmak, bunun yüzünden uykundan olmak ve gününün verimli geçmemesi. bu mantıklı bir sebep bana göre.

• Yaşadığım yobaz iç anadolu şehrinde bile birçok lokanta açık ve içleri dolu neredeyse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akpnin yarattığı gençlik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noahwizgate kullanıcısına yanıt
    Kayraaaa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

İnsanlar zaten dinden soğuyacaktı. Hükümet bu süreci biraz hızlandırdı sadece sağolsun. Bir iki nesil sonra inanan insan sayısı komik rakamlara düşecek. Şimdiden hazırlanın bence. Dünya değişti artık dostum aloooo. Bilgiye ulaşmak çok kolay artık. Bir iki tıkla insanlar dinlerin ne olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorlar. Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış 

• Aynen kardeşim sen halk tv izleyip Kadıköy'de bira içmeye devam et , yakında nasıl bir nesil geldiğini anlayacaksın.

Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış

Bu arada bir iki tıkla araştırma yapabilirsin dünyada inanan insan sayısı bilhassa İslam'a geçen insan sayısı her geçen gün artıyor :) bilim31 tayfa kendini kandırmaya devam etsin.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Evet evet, artıyor. Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış  Lise öğretmeniyim bu arada. Gençlerle kimin daha fazla iletişimde bulunduğunu tartışmayalım istersen.Z kuşağı oruç tutmayanlardaki artış 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 15 Nisan 2023; 14:11:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.