İlginç bir şekilde anlam veremediğim bir anda ansızın vücudumda seğirme, titreme başladı. Titreme derken ilk başladığı günden bahsedeyim kafam ve gözümde sağa doğru bir atak, istem dışı hareket, kayma gibi bir his oluyor ve engel olamıyorum. İkinci gün bütün vücudumda oldu üçüncü gün ise en çok korktuğum şey seğirme ile birlikte tüm vücudumda istem dışı ani sıçrama, hareket durumu oldu. Uykuya dalmam imkansızdı zira elim, kolum, bacağım bir anda havaya kalkıyor, oynuyor bu seferde sinir olduğumdan ve sıçramadan uykum olduğu halde dalamıyorum. Doktorlar hemen strese yoruyor oysa ki streslik bir durum yok. Hani uyku anında bir anda sıçrarsınız ya işte onu tüm bedenimde yaşıyor ve uyuyamıyorum. Keşke bir şey çıksa emar ve röntgenlerde gerçekten o kadar çok istiyorum çıkmasını iyi kötü en azından bu varmış denilerek tedaviye başlanır ama ilginç bir şekilde çıkmıyorda. Gerçekten psikolojik olarak iyiysem de yıprandım. Doktorların zaten umrunda değil. Hatta nöroloji doktoru kafamın oynadığını bizzat gördü şimdilik uyku ilacı verdi bana sakinleştirenlerden gece biraz etki ediyor uykuya dalmamı sağlıyor seğirme %100 geçmese de sakinleştiriyor ama ömür boyu onu kullanamam ki. Başına gelen var mı sormak istedim böyle yaşamak çok zor :( |
Şiddetli vücut seğirmesi ve uykudan sıçrama halini yaşayan var mı?

-
-
Bende de 2 yıldır var zaman zaman azalıyor.sanki pozisyona göre değişen bir titreme.mesela kolumu havaya kaldırdığımda kolum titriyor.yani en yüksekte ne varsa oraya geliyor.yatınca uykuya 2-3 kere kedi gibi zıplamadan uyuyamıyorum.bu yüzden uyuduğum kızlar korkuyor bir daha görüşmüyorlar.2 yıldırı duyan doktorlar pek önemsemiyor.kedi otu önermişlerdi ilk başlarda etkisi oluyordu artık o da bir fayda etmiyor ben akupunktur düşünüyorum onunda uzmanını bulmak zormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size de çok geçmiş olsun. Siz yine uykuya dalıyorsunuz. Biraz durumumuz farklı sanırım. Evet yatış şekline göre, o günün yorgunluğu stresine göre de değişebiliyor. Nadiren bi kez olur geçerdi onları hiç sorun etmedim. Ama nörolojik bir problem var sanırım 20 gündür asla uyku ilacı olmadan uyuyamıyorum. Sadece uykuya dalmaya çalışırken olmuyor günlük hayatımda da istemsiz hareket ve seğirmeler var. Ben bundan çok endişelendim. Hatta dün uyku testine girdim maalesef boşa gitti test çünkü asla uykuya dalamadım vücudumun korkunç hareketlerinden. Gerçekten artık kafayı yemek üzereyim. Doktorların asla umrunda değiliz ben bu yaşadığım işkenceği ağlayarak anlattım yine de umursamadı sadece emar çekilene kadar uyku ilacı verdi o da yeşil reçeteli ve yan etkileri çok ağır. Uzun süre kullanamam yani. Umarım kendiliğinden son bulur yoksa doktorlar çare değil bu seğirme, sıçrama konusunda da tıp maalesef hala gelişmemiş çünkü tedavisi yok :(
Benzer içerikler
- kondisyon bisikleti kalori hesaplama
- reishi mantarı kullanıcı yorumları
- aşil tendon ameliyatı olanların yorumları
- pentasa kullananların yorumları
- eczanelerde satilan beyaz saç giderici
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- en iyi termos markaları
- parmakla tansiyon ölçme
- penis nakli
- juul elektronik sigara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X