Şimdi Ara

yüzü yanan küçük serkan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap numaraları kesinlik kazandığında lütfen bir arkadaş alıntılasın.
  • arkadaşlar azı çoğu yok 1 tl olsa imkanı olan göndersin verilen hesaba denem amaçlı 10 tl gönderdim gitti sorun görünmüyor etrafımda bulunan kişilerden kim ne verebiliyorsa toplayıp göndericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Hesap numaraları kesinlik kazandığında lütfen bir arkadaş alıntılasın.

Tek bildiğimiz o hesabın Halk Bankası Yüksekova Şubesinde ve Hasan Akbaş adına açılmış olduğu. Haberde geçen şahıs olup olmadığını burdan kimse söyleyemez.

Umarım hepimizin yardımı gerekli yere ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinoner -- 11 Şubat 2014; 15:35:27 >
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

"Allah 1 yaşındaki cocuğun neyini sınıyor?.." diye cümleyip başlayıp içimi dökmek istiyorum... Ama herşeyi bilen halkım aklıma geliyor, susuyorum.

Öldükten sonra sorar cevabını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

"Allah 1 yaşındaki cocuğun neyini sınıyor?.." diye cümleyip başlayıp içimi dökmek istiyorum... Ama herşeyi bilen halkım aklıma geliyor, susuyorum.

sen seni yaradan dan hesabmı soruyorsun bu kadar biliyorsunda aslında bizim sınandıgımız aklına gelmiyormu ?

Bu durumda çocuğun günahı ne diye düşündüğün olmadı mi hiç ?

Felaketler sadece günahkarların başına geliyor sanıyorsunuz heralde. Bu yardım konusunu böyle saçma konularla tartışmaya açmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Öldükten sonra sorar cevabını alırsın.

Alıntıları Göster
    Düzeltme ve özür: Böyle anlamlı bir başlığın altında saçma bir mesaja cevap yazdığım için kendimi kınıyor ve mesajımı siliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 11 Şubat 2014; 18:31:14 >

• Hesabin teyitini bekliyoruz. Ilgili arkadaslara duyurulur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı teyit edecek kimse yok mu?

köfte midir patates midir nedir onu da banlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 11 Şubat 2014; 18:56:05 >
  • çok kötü valla Allah acil şifalar versin.
  • yavrucağa geçmiş olsun da bu nedir anlamadım. 1 yaşındaki bebeği evde yalnız mı bırakmışlar.

YÜKSEKOVA - Alınan bilgiye İlçenin Esentepe Mahallesinde ikamet eden Hasan ve Remziye çiftine ait evde iki yıl önce kimsenin evde olmadığı saatte elektrik sobasından kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede evi saran yangında beşikte bulunan ve henüz bir yaşında olan Serkan bebeğin yüzü ve elleri tamamen yandı. Y
  • Allah yardimcilari olsun.Aslinda sadece bu aile icin degil ulkemizde okadar cok yardima ihtiyaci olan insanlar varki.Allah kimseyi baskasina muhtac etmesin.Hesap teyit edilirse bende elimden geldigince yardimda bulunurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence başlığı biraz daha ilgi çekici yapın ve konunun amacının yardım olduğu belli olsun. Ayrıca başlığa birde yüksekovadan gönüllü birisi aranıyor gibi bişey daha yazarsan teyit etmek amacıyla gidip aileyi yerinde görüp ziyaret edebilir.. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlattı bu haber gece gece
  • Bu nasıl bir acıdır ya rabbim sabır versin ailesine, tıp çok gelişti umarım biraz büyüyünce yüz nakli yapılır da biraz acısı diner ailenin. Ne acılar yaşanıyor yahu şu dünyada haberimiz yok.
  • Tuylerim diken diken oldu ayak altlarim bile karincalandi Allah yardimcisi olsun off off cok kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: köftepiyaz

forumu camiye döndürdünüz...söyleyin teyyonuz ilgilensin...

arkadaş yardım yapacaksan yap, boş şeyler yazma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hesabı teyit edecek kimse yok mu?

köfte midir patates midir nedir onu da banlayın.

Blok listesine itina ile ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greendiablo

quote:

Allah çocugu değil bizleri sınıyor.filistinli kurşun yiyen çocuk,suriyede kaldırımın kenarına sığınan çocuk.buyüzden laflarımıza dikkat edelim... unutmayalım "Bütün annelerin şefkati toplansa Allah'ın şefkatinin yanında denizde damla gibidir"

Peki, madem biz sınanıyoruz; o halde o küçücük çocuğun suçu günahı ne? Bizim sınanmamız için kurban mı seçildi yani?

Bu arada, umarım biran önce sağlığına kavuşur küçük kardeşimiz.

• ekşisözlük ten yazar yok mu burada konuyu orayada aktarsa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.