Teğmen
03 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
62 üye
Görüntülenme
Toplam: 667 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Malûm site 100 40 tanımlamış bugün itibari ile edit:100 50 de gelmiş

silinsm

Arkadaşlar resmi atıyorum gorseli olan arkadaş paylaşırsa seviniriz

Sana özel Ekstra 25 TL indirim! 🌟12-14 Ocak VarVar İndirimleri'nde geçerli indirim kodunu kullanmak için uygulamayı indir, yarını bekle! 👀

Sanırım forumda bu teklifi alan nadirdir ama kesenin agzini açmış axess

EEşimin kartinada 6 ay açık kalma sözüne 100 verdiler.

Totalde 270 tl chip para

aynı satıcı iki yerdede süer fırsat olarak urunlerı koymus yorumu size bırakıyorum.

Bu nasıl ekonomi ev alamıyoruz eyvallah dedik kirada dururuz ama şurda ucuz araba bakayım dedim

15 20 yıllık arabaya 40.000 tl istiyorlar..
SİLİNSİN
rkadaşlar 2016 yılında Hyundai 1.2 benzin jump araç aldım 43.000 tl ye

aradan yaklaşık 4 yıl geçti km ise 63.000 gördü , bir kez olsun yolda bırakmadı ve marşı tekrarlamadan hep araba hemen çalıştı.Doğuda görev yapıyorum buranın soğuğu eksi 20 lerde suan bile sabah -24 bile araba 2 gündür yatıyordu tek basmamla hemen çalıştı..

sizce bu arabayı satıp 2018 model13.multijet dizel 2019 mart çıkışlı 28.000 fiat egea orjınal araba 82 .000 tl ye aldı arkadaş sarıya boyadı takside kullanılmak istendi ama işi olmadı.Sizce bu araç alayım mı.

bilen arkadaşlar yardımınızı esirgemeseniz sevinirim..
Boyner den 550 tl ye mont sipariş verdim ürünü beğenmedik geri iade ettik ama ürün tekrar bana geri geldi ama içinde danet markasının boş kutusu ile.Kargoya ürün iade ederken içinde değerli ürün olduğunu belli etmeyin.Bazıları gözüne kestirebiliyorlar.

Artık kargo şirketlerine güven kalmadı yozlaşmaya başladı bu gibi kurumlarda.

Kime güveneceğiz.

Umarım sizin başınıza gelmez.
Hakkında
Meslek: SINIF ÖĞRETMENİ
Forum İmzası:
Tutamayacağım sözler vermem...Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem...Basit kişilerle polimiğe girmem , Dünyada kimse üzülsün istemem Bazı şeyleri asla affedemem...Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem...! DOSTLARIMA asla laf ettirmem...! "
Forum İkinci El İmzası:
Tutamayacağım sözler vermem...Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem...Basit kişilerle polimiğe girmem , Dünyada kimse üzülsün istemem Bazı şeyleri asla affedemem...Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem...! DOSTLARIMA asla laf ettirmem...! "

"sonsusturucu" nicki sanal üyelikle sakın alışveriş yapmayın.Benden uyarı.
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Turkcell
TV
Philips
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.408
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.070
Konularının görüntülenme sayısı: 90.622 (Bu ay: 851)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.006 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.