Şimdi Ara

yüzü yanan küçük serkan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir miktar nakit gönderdim Allah şifa versin...
  • Allah Allah, ciğerim parçalandı bu haber ile. Allahü teala sonunu güzel eylesin bu işin
  • arkadaşlar haberin gerçekliği kesinmi, yanlış yerlere para aktarmayalım.
  • bu arada araştırırken buldum sabah ve milliyettede haber çıkmış.. ufak tefek bir şeyler göndereceğim bende umarım faydamız dokunur. çocuk çok önemli. geçenlerde 2.5 yaşında oğlumuzu avm de kaybettik yarım saat aradık.. gerçekten Allah kimseye çocuk acısı vermesin.
  • allah şifa versin küçük büyük demeden yardım edelim.

nelere ne kadar paralar veriyoruz farkında bile değiliz en azından iyi bir yere gider inşallah faydamız olur
  • Ben büyüme çağında daha iyi olur diye düşünmüştüm ama olmuyor demek ki. Ama yapacak birşey kalmadı diye de düşünmemek lazım. Bugün bile çok ileri seviyede protez eller var. 10 yıl sonra neler olacak kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillagur

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA

Öncelikle bu konuyu açtığınız içinde sağolun.

Ben de bu konuyu 3-4 gün önce gördüm ve hepimiz gibi çok üzüldüm ben de kendi elimden geldiğince maddi yardım yapmaya çalışıyorum.Tabii ki bizlerin yapacağı yardımlar bir yere kadar maddi yardımlar ailesinin geçimine Serkana iyi bakılması için önemli asıl bir de sağlıki boyut var.Serkan için nüz yakli olur diye beklerken dün Kanaltürk de Candaş Tolga Işık ın programında Yüz nakillerini yapan Ömer hocamız vardı ve proframı tweet yağmuruna tuttuk hocamıza sorunldu Serkan için yaşının çok küçük olmasından dolayı daha beklemek gerektiğini söyledi..
    Amacımız Serkanın özellikle internet ortamında iyice tanınıp bilinip yardımların artması.twitter da da bayağı uğraşıyoruz.

Olay tamamen gerçek ve görüldüğü gibi çok da üzücü.Şu anlık yüz nakli için biraz beklemek gerekse de gözleri ve elleri kulakları için tedavi olması öncelikli amaç.Babası Hasan bey ile konuşuyorum elimden geldiğince inanın çok mutlu oluyor sizlerinde arayıp hatırını sormasının ona iyi geleceğini zannediyorum numarası : 0538 068 6965
    Hasan bey i arayı serkan nasıl dediğinizde ''iyi abisi evde '' demesi bile inanın insanı çok mutlu ediyor.

Ayrıca google de baktığınızda serkanın evine gelen kamu hastanesi birliği görevlileri ile alakalı bir haber okuyacaksınız inşallah en kısa sürede tedavisine başlanır ama unutulur korkusu hepimizin içinde var.

soranlar için banka hesap nosu doğru ben ziraat bankasını kullandım atm makinasından para göndermek 3 dakikanızı almıyor ama yanınızda cep telefonunuz olsun teyit şifresi geliyor atm çok pratik ve parada kesinti olmuyor.

Ziraat bankkası hesabı : TR 95000100 1902 6379 1287 5001 (ATM DE İŞLEM YAPARSANIZ HESAP O İSTENDİĞİ ZAMAN 1902 İLE BAŞLAYAN KISIMDAN İTİBAREN GİRİNİZ VE HASAN AKBAŞ İSMİNİ MUTLAKA KONTROL EDİNİZ)

Serkanın elleri yok,yüzü yandı,görme yetisini kaybetti sadece kulakları duyuyor.Bizlerin maddi yardımları ile hem aile biraz daha kendini iyi hisseder hem de serkanımız sağlıklı bir şekilde büyür ve yüz naklini olur.

Bir de arkadaşlar maddi yardımın yanında Müge Anlı'nın programı gibi programlara,yardım kuruluşlarına,varsa tanıdığınız siyasilere ulaşırsanız yüz nakli için şiimdilik olmuyor ama Serkanın gözleri ve elleri için ıdaha çok tedavi imkanları olabilir.Lütfen yardım etmek isteyenler maddi yardım yapsın yapmasın hiç değilse bu kişi kuruluş yada programlara ulaşmaya çalışalım.

Bizler internet sayesinde yardımlar bulmaya çalışıyoruz .Serkana yurt dısında bile yardımcı olmaya çalışan abileri ablaları var.Bu başlık sayesinde bu forumdan da serkana yardım eden arkadaşların sayısı artacaktır.

şimdilik bu kadar aklıma geliyor sıkça forumu takip edeceğim hepiniz sağolun.

hocam beklediğmiiz bilgileri getirdiniz çok iyi oldu. ben başlıığı açmıştım ama bilgilerin teyit edilmesini bekliyordum. sizin sayenizde teyit edilmiş oldu. artık gönül rahatlığıyla yardımılarımız yapabiliriz. hocam siz hesap nosunu direk kendisinden mi teyit ettiniz

• Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Allah şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaşlar şimdi napıyoruz?

konu ortada kaldı gibi.

hocam hesap numaraları var üstte. ama işte acaba gerçek hesaplar mı onu bi teyit edebilsek herkes gönlünden geçeni o hesaba gönderebiliri. yok mu arkadaşlar bi bankacı bu işlerden anlayan.

Teyit edilmediyse neden eklendi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabımdaki son 6 tlyi gönderdim. Allah hayırları kabul olanlardan eylesin.
  • Merak ettiğim göz nakli yapılabilecek mi? Eğer öyle bir durum varsa bu sevindirici bir haber.

Konuyla uzaktan bağlantılı olsa da herkesi organ bağışı yapmaya davet ediyorum. Öldükten sonra çürümesi mi daha hayırlıdır serkan gibi kardeşlerimize umut olması mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayteking

hesabımdaki son 6 tlyi gönderdim. Allah hayırları kabul olanlardan eylesin.

Yardımın küçüğü büyüğü olmaz, ailesi adına ben teşekkür ederim.

Mesajı gören herkes 1TL bağış yapsa çocuğun kim bilir kaç tahlil parası karşılanır.

Edit: An itibariyle konu okunma sayısı 2846. 1TL verilse en kötü 2000TL para desteği yapılmış olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 14 Şubat 2014; 8:47:54 >
  • Allah yardımcı olsun , annesine babasına sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaşlar şimdi napıyoruz?

konu ortada kaldı gibi.

hocam hesap numaraları var üstte. ama işte acaba gerçek hesaplar mı onu bi teyit edebilsek herkes gönlünden geçeni o hesaba gönderebiliri. yok mu arkadaşlar bi bankacı bu işlerden anlayan.

Teyit edilmediyse neden eklendi ki

teyit edilsin diye. teyit de oldu bu arada
  • ALLAH kolaylık ve şifa versin ALLAH yardımcıları olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcıları olsun. Çok ama çok zor bir durum. Elimizden geleni esirgemeyelim. Konu sönmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

"Allah 1 yaşındaki cocuğun neyini sınıyor?.." diye cümleyip başlayıp içimi dökmek istiyorum... Ama herşeyi bilen halkım aklıma geliyor, susuyorum.

sen seni yaradan dan hesabmı soruyorsun bu kadar biliyorsunda aslında bizim sınandıgımız aklına gelmiyormu ?

Biz sınanıyorsak çocuğun günahı ne? Çocuk niye acı çekiyor biz sınanıyoruz diye?

Sen hayatında hiç herkese farklı sorular sorulan bir SINAVA girdin mi?

Sınavmış... he yav he... sınav...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greendiablo

Allah çocugu değil bizleri sınıyor.filistinli kurşun yiyen çocuk,suriyede kaldırımın kenarına sığınan çocuk.buyüzden laflarımıza dikkat edelim... unutmayalım "Bütün annelerin şefkati toplansa Allah'ın şefkatinin yanında denizde damla gibidir"

He yav he...

Sana da aynı soru, biz sınanıyorsak çocuk niye acı çekiyor?

Bak sana tek kelime, 'mürted'... Mürted ne anlama gelir, kimlere denir ve mürtedliğin cezası islamda nedir? Önce bunları bir araştır öğren, sonra şefkat kelimesine tekrar geliriz. Gerçi araştır dedim ama; inanmak, düşünmekten daha kolay ne de olsa.
  • işte bu forumu ''birde'' bu yüzden seviyorum.

Allah yardımcıları olsun.herkezin dedigi gibi yardım etmek için miktara takılmayalım. ne yapabilirsek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.