Şimdi Ara

yüzü yanan küçük serkan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar böyle herkes tarafından bir konu açılacacığna DH anasayfada bir bölüm yapsada Adminler tarafından yönetilip para DH hesabına yatırılsa vs. daha iyi olur.
    Son zamanlar açılan bu tarz konu sayısı arttıkça yardım oranı azalıcaktır.Gayette normal insanların şüphelenmesi.Açılan hiçbir konuda cLk'nın açmış olduğu
    G.Antepteki 4 cocuk için toplanan yardım kadar olmasıda mümkün değil.Admin açıp gerekli aydınlatmayı yapmıştı çünkü o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Bence bu girişimler güzel girişimler ancak artık ayrı başlık altında tüm yardım kampanyalarının toplanması gerekmektedir. Bu konuda yardım sunulması, çiçek pasajında cami yardımı toplanmasına benziyor. Yardım gerektiğinde, uygun yerlerde toplanmalı. Burada olur olmaz herkesin önüne bu gibi konular sunulunca ister istemez Allah'ın adaleti (haşa) bile sorgulanmaya başlıyor. Bu da ister istemez herkesi günah sahibi yapıyor...

katılıyorum.

konu hakkında yazdım ama bir cevap gelmedi şimdiye kadar:

http://forum.donanimhaber.com/m_88194841/f_//tm.htm#88194841

Kesinlikle katılıyorum... Felaket bir durum , muzdarip olanların ALLAH yâr ve yardımcıları olsun, çoluğumuzun çocuğumuzun ,kimsenin başına elim hadiseler gelmesin inşaAllah dileklerimi samimiyetim ile diliyorum. ANCAK BURDAN, BU ŞEKİLDE BAĞIŞ TOPLAMA YADA YÖNLENDIRME KESİNLİKLE VICDANEN, MANTIKEN VEYAHUT ŞEKLEN ÇOK HATALI, YANLIŞ HATTA YASAL ANLAMDA SUÇ TEŞKİL EDER BULUYORUM. Bir çok arkadaşın iyi niyeti yadsınamaz dahi ancak etrafımıza baktığımızda profesyonel dolandırıcılar binbir surat misali, bin bir yöntem ile ALLAH tan korkmaz kul hakkından çekinmez edalar ile, değer vicdan sahibi insanları en itidalli tabir ile sömürdükleri, dolandırdıkları ayan beyan ortada. Bu anlamda herkez öncelikle etrafında bildiği gördüğü muhtaçlara yardım etmeli,ki gözümüzü gönlümüzü açtığımızda çok yakınımızda ne kadar muhtaç insan olduğunu fark etmek güç değil. Yinede uzaklara el açacak kadar gönlü geniş isek kırmızı çizgimiz ya bilkelam kendi gözümüzün gördüğü yada kesinlikle yasal anlamda güvenebileceğimiz, en azından tedbir bizden taktir Allah' tan diyerek içimiz rahat ettirecek kurum, dernek, vakıf, kuruluş üzerinden edelim yardımımızı ki 1 yada 10 yada 100 hiç fark etmez, yeter ki iyi niyetimiz sömürülüp, vicdanımız örselenmesin. Hem yardım olabildiğince hedefine ulaşsın, hem daim olsun !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkan da son durum nedir bilimyorum resmi olarak izin alınmış ve ekşisözlüğün organize ettiği başka bir yardım kampanyası da var ilgileneler içinhttp://eksisozluk.com/gozde-kanata-yardim-kampanyasi--4293549
  • Ya dayanamadım,bir insan beşikteki çocuğunu evde yalnız bırakır mı Allah aşkına? Bu yavrucağın günahı ne? Kim verecek bunun hesabını?

• Yanik acisi cok zor benim bacagim boydan boya yanmisti.yanan deriyi kendi ellerimle soymustum.yanigin acisi hic birseye benzemiyor

• yardım hala devam ediyormu? son durum nedir acaba ona göre yardım edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyibe

yardım hala devam ediyormu? son durum nedir acaba ona göre yardım edeceğim.

ekşisözlük gerekli paranın toplandıgını ve yardımın sona erdiğini duyurmuş
  • ekşideki gözde kanat yazıyor bu serkan aynı olay mı?
  • bu konudaki hesap no hala gcerli mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.